2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Size bişey sorcam bu süt yada göğüsten gelen sıvı herkesin doğumdan önce gelmeye basliyo mu bende hiç belirti yok hatta sanki göğüslerim küçüldü gibi sütün olmucak heralde filan diyolar 🙄
Hiç alakası yok böyle düşünürsen sütün olmaz asıl. Doğum yapmadan rezeneye başlayabilirsin bir sakıncası yok hamilelikte. Benim sütle ilgili hiç belirtim yoktu hatta göğüslerimde büyüme ağrı falan bile olmadı ilk gebeliğimde. Doğumdan bir gün sonra rabbime bin şükür mis gibi sütüm geldi 2 yaşına yakın zorla bıraktık 😂

Kızlar ben de netten kozmonot bakıyorum. Alan var mıdır?
Ben oglumda mothercare alıp giydirdim memnun kaldim ama bedeni buyuktu yenidogan degil. yenidogan icin de ikinci el uygulamasindan aldım.simdi çünkü cogu iki üç kez giyilmis veya sıfır. tavsiyem esnek olup kolay goyilmasi icin dışı mont kumaşı gibi değil de tuylu olanlardan veya kadife gibi olsun

Size bişey sorcam bu süt yada göğüsten gelen sıvı herkesin doğumdan önce gelmeye basliyo mu bende hiç belirti yok hatta sanki göğüslerim küçüldü gibi sütün olmucak heralde filan diyolar 🙄
Bence alakası yok canım. Sütün olur niye olmasın birde psikolojik olarak çok etkileniyor süt üretimi sen bebişin doğduktan sonra hep emzirirken bol sütüm var bebegin doyuyor diye düşün çünkü senin göğsünü sıktığınla bebeğin emdiği asla bir değil

Ben teraziyim cok dengesiz dangalak olabiliyorum cok kinciyim biraz terazinin kötü tarafiyim🤣 akrepler basarili el isine sanata yatkin karakter goruyorum ben hep
😂🙈 terazilerde denge sorunu oluyor diyorlar ya canim🤭evet ben de akrep olarak moda tasarımı öğretmeniyim gerçekten el becerisi sanat var bu burçta

Günaydın canlar bu sabah kontrolüm vardı.36+1 olduk. Bebeğim geçen hafta baş asagiydi hatta biraz fazla aşağıda dedi. Bugün ise makat geliş oturuyordu. Daha evvel 2 sezeryanliyim diye normal doğuma sıcak bakmıyor Dr. Bir sezeryan olsa olabilir dedi. Ben normal doğurmayı çok istiyorum ama dedim . Oralı olmadı. Bebek de iyi dedi şimdilik her hafta gel dedi. Ben 10 günden önce gitmem ins
Hangi şehirdesin canim bende 2 sezeryanliyim doktorum deatekliyor da bende endişe olusmaya başladı 2. Bebegimi kayybettigim icin hic risk almasam mi diyorum ama 3. sezeryaninda riskleri var biliyorum birde sezeryan brnde tramva yapmis gibi dusununce icim daraliyor normali düşününce rahatlıyorum Allah yardimcimiz olsun

Kontrolden ciktik kizlar kireçlenme devam ediyor ama şükür bebeğin gelişimini etkilememis geçen haftaya göre gayet güzel kilo almış dedi 2050 olmuş su icin havuç suyu içmeye devam edeceğim ve en önemlisi baş aşağı donmus artik ssvd için hazirlik yapabilirim hayirlisiyla insAllah😊
havuc suyu neye yarıyormus?

Kızlar malum soğuk havalarda doğum yapacak kalın şık lohusa seti ve hastane çıkışı için eşofman takım bulabilen var mı bir tek ben mi zorluk çekiyorum
ben set degil de ayrı ayrı sabahlık tipi seyler ile evde bir kargocuya kapıyı acabilecegim kadar gunluk gorunen (evet kriterim bu :)) onden dügmeli (emzirme kolaylıgı) alt ust pijama takımları aldım. ikisi geldi ekose desenli. birini siparis verdim bekliyorum. bir tane daha almak var aklımda , begendigim birsey var. Şık gorunen iki set almıstım ilk dogumda. sadece birini giymistim. o da o yrgunlukla yamuk yumuk cıkmıs fotolarda, yani hic bir anlamı olmadı :) o yuzden bu kez uzun vadede rahat edilecek tarza yoneldim. kalınlık konusunda ben de cok emin degilim ama emzirme doneminde insan terliyor o yuzden cok kalın seyler yerine uzun kollu orta kalınlıkta pijama + üzerine sabahlık turu seyler bana makul geldi.

Dişim curuk baya ağrı yapmaya başladı...Bir diğer disim ise eti aşağı doğru indi ve sismeye başladı...discim anesteziyle müdahale edemem antibiyotik kullan rahatlatır biraz dedi....ama işte cok kararsızım...birde agumentune alerjim olmustu kaşıntı yapmıştı bende onu unuttum doktoruma sormayı tabi...Bir yanım icme sık dişini 12 gün daha diyor...dger yanım ya daha kötü olursan doğuma ağrıyla girersem diyor
Zaten bu gidişle doğurur doğurmaz iyi olursam hemen dişçiye gideceğim kizlar
Doğuma ağrıyla girmekten çok iltihaplı dişle girmek risk gibi sanki. Antibiyotik alerjini doktorla görüşüp ona göre kullansan daha iyi gibi. Bazen kar zarar hesabı yapılır ona göre karar verilir iltihap varsa riske atma derim 🙄

Nezle oldum burnum tıkalı nefes alamıyorum gözlerimden sürekli yaş geliyo işin ilginç tarafı tat kokuda alamıyorum ama 3gun önce PCR negatif çıktı Bu havalarda çok dikkat edin kendinize hamileyken nezle çok fena
Cok gecms olsun. ben de 1 ayı geckin ne idugu belirsiz bir sekilde ust solunum yolundan muzdaribim. zor cidden.

X