- 18 Haziran 2021
- 140
- 275
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #19.141
İnsallah oyle olur bakalimOlsun iç onlar da iyi gelir şifa olsuninşallah kolay normal olur ben de öyle duyuyorum he
Yani saglik ile ilgili bir sorun olmadiktan sonra beklemek daha iyi gibi. Bazen doktorlarinda bir dedigi digerini tutmuyor bir bakmissin bir dahakine farkli konusmus. Gerek kalmadan kanala girerler insallahYa evet sasirdim ben de ilk etapta, ama şimdilik diye ekledi, girmez mi dedim, bakcaz 2 hafta sonra bir daha kontrol edicez dedi. Ben de o surecte elimden geleni yapacagim insallahbu doktoru seçerken ilk onceligim oydu, yani normal dogumu destekleyen ve bu konuda guvenebilecegim biri olmasi diye. O sebeple olumsuz bir hikayesi yok ama iste bilemiyosun ki
Evet cnm aynen araştırdım eve geldigim gibi, 2 hafta sonra yine kanala girmemisse beklesek ne olur dicek sonucta illa erken mi alinmasi gerek, bsy yoksa son ana kadar beklesek nolur ki
Basi uzun suredir asagi solda ama iste kanala girmemis, bence simdiden sonra girebilir ya ben de oyle dusunuyorum yani tarih olarak da simdileri vermişler hep zaten. Insallah dedigin gibi olur kuzum
Ben de yedim gelmesin diye serumlari igneleriama yürüyüş, hurma ve iliski oneriliyor bu konuda, valla deneyeceğim ben de bu haftadan itibaren . Inşallah girer cnm
Simdiye kadar erken dogum riskim oldugu icin mecbur oturdum yattim vs ama artik ben de baslayabilirim, artik erken doğum sayilmaz bu hafta sonundan itibaren bence, hem yavas yavas kanala iner acilma olur belki. Umarim saglikla kavusuruz, normali cok istiyorum ama olmazsa da onemli olan saglikli olmak ne diyeyim artik kismet
Cok teşekkür ederim cnm
Nasılsın bugün canım azcık daha dursun içerde aceleci bebiş
Ne güzel bir haber bu böyleBiz eve döndüüüük
Dua eden herkese çok teşekkür ederim
Ya işte bende de kasılmalar çıkınca doktor da 4 günlük ilaç verdi 2 tane yiyorum açılma falan olmasın erken doğum olmasın diye o yüzden durdum bişey yapmıcam bu hafta yoksa başlayacaktım bişeyler yapmaya artık haftaya bakalım kontrolde ne olur ona göre yaparım bişeyler hayallerim hiç olamadı güya hamile platesi yapacaktım vücudu fit hamileler gibi olacaktım plasenta previa çıktı başıma sonra o düzeldi o zaman da hazırlıkları yaptım hep yoruldum ondan bişey yapamadım şimdi de böyle olunca bekleyeyim dedimYa evet sasirdim ben de ilk etapta, ama şimdilik diye ekledi, girmez mi dedim, bakcaz 2 hafta sonra bir daha kontrol edicez dedi. Ben de o surecte elimden geleni yapacagim insallahbu doktoru seçerken ilk onceligim oydu, yani normal dogumu destekleyen ve bu konuda guvenebilecegim biri olmasi diye. O sebeple olumsuz bir hikayesi yok ama iste bilemiyosun ki
Evet cnm aynen araştırdım eve geldigim gibi, 2 hafta sonra yine kanala girmemisse beklesek ne olur dicek sonucta illa erken mi alinmasi gerek, bsy yoksa son ana kadar beklesek nolur ki
Basi uzun suredir asagi solda ama iste kanala girmemis, bence simdiden sonra girebilir ya ben de oyle dusunuyorum yani tarih olarak da simdileri vermişler hep zaten. Insallah dedigin gibi olur kuzum
Ben de yedim gelmesin diye serumlari igneleriama yürüyüş, hurma ve iliski oneriliyor bu konuda, valla deneyeceğim ben de bu haftadan itibaren . Inşallah girer cnm
Simdiye kadar erken dogum riskim oldugu icin mecbur oturdum yattim vs ama artik ben de baslayabilirim, artik erken doğum sayilmaz bu hafta sonundan itibaren bence, hem yavas yavas kanala iner acilma olur belki. Umarim saglikla kavusuruz, normali cok istiyorum ama olmazsa da onemli olan saglikli olmak ne diyeyim artik kismet
Duş alınca bir tık ağrı oluyo bende de çok sık ta almıyorum zaten fazla da kalmamaya çalışıyorum bu aralar son zamanlarda artırırım duruma göre aman sen dikkat et azcık daha gelişsin ciğerleri bebişinGece duş alıp yattım, belim çok ağrıyordu, sabah kalktığımda hiçbirşey kalmamıştı. Yalancı ağrılar sancılar heralde
Benide sardi yalan yokArkadaşlar merhaba 35 haftalık gebeyim
Son günlerde doğum korkusu sardı beni mutlu olamıyorum nasıl olacak diye ilk gebelik normal doğum korkutuyor beni sezeryan danda korkuyorum kaygılarım artıyor gittikçe
Şuan surmem canim dedigin gibi, once bir kanala inme isini halledeyim de insallah@Bebeginibekleyendayler dayler Kızlar çörekotu yağını göbeğe sürmek hafif suni sancı etkisi gibi düşünün, içmekte rahmi açıyor kanala girme üzerine etkisini bilmiyorum Bu sefer kanala girmeden sancılanırsanız ya da açılmanız olursa yine zor olur önce kanala girse daha iyi
Bence de. Hakikaten ya dengesizlik var birazYani saglik ile ilgili bir sorun olmadiktan sonra beklemek daha iyi gibi. Bazen doktorlarinda bir dedigi digerini tutmuyor bir bakmissin bir dahakine farkli konusmus. Gerek kalmadan kanala girerler insallah
Sorma ben de başından beri hunileşme, kasilma, progestan, igne, serum vs su son haftalar da sag salim geçsin de kavusalim sağlıkla, valla ne zorladilar minnoslarYa işte bende de kasılmalar çıkınca doktor da 4 günlük ilaç verdi 2 tane yiyorum açılma falan olmasın erken doğum olmasın diye o yüzden durdum bişey yapmıcam bu hafta yoksa başlayacaktım bişeyler yapmaya artık haftaya bakalım kontrolde ne olur ona göre yaparım bişeyler hayallerim hiç olamadı güya hamile platesi yapacaktım vücudu fit hamileler gibi olacaktım plasenta previa çıktı başıma sonra o düzeldi o zaman da hazırlıkları yaptım hep yoruldum ondan bişey yapamadım şimdi de böyle olunca bekleyeyim dedimaslında ilk doğum zor olur derler ne bileyim sağlıklı olsun 2 hafta daha en azından dursun içerde
Duş alınca bir tık ağrı oluyo bende de çok sık ta almıyorum zaten fazla da kalmamaya çalışıyorum bu aralar son zamanlarda artırırım duruma göre aman sen dikkat et azcık daha gelişsin ciğerleri bebişin
Sguat miÇok şükür gözünüz aydın canım
Girer merak etme merdiven squat yürüyüş hurma bunlar var benim aklımda tehlikem olmasa yapicam da çok yüklenmiyorum kendime benimki yerleşmiş heralde ama açıklık yok erken doğum olmasın diye ilaç verince hafiflettim hareketlerimi
Ekim kontrolune gitmediniz miki...günü son günlere kadar netlestirmiyorlar zaten...ama son kontrolleri aksatmayinMerhabalar ... bir sorum olucak sizlere...Kasim ayi sonunda sezaryan olabilirsin demisti doktorum.... Eylul kontrolunde.... Acaba gunu netlestirmek icin kasim ayi icinde gitsem gecmi kalmis olurum ... Hic bilgim yok o nedenle soruyorum...
Herseyin hayirlisini düşün öyle dua et canım artik hersey daha kolay....sezeryanda birsey hissetmiyorsun zaten...sonraki birkac gun ağrı belki....normal doğumda da epidural baya kolaylastiriyormus işi...kuzenimin eşi son dakikaya kadar epidural yaptirmamis hatta...Dr ısrar edince yapmış cok rahat bir doğum oldu der hep....en kolayı nasılsa öyle olsun insallahArkadaşlar merhaba 35 haftalık gebeyim
Son günlerde doğum korkusu sardı beni mutlu olamıyorum nasıl olacak diye ilk gebelik normal doğum korkutuyor beni sezeryan danda korkuyorum kaygılarım artıyor gittikçe
AminŞuan surmem canim dedigin gibi, once bir kanala inme isini halledeyim de insallah
Bence de. Hakikaten ya dengesizlik var birazinsallah girerler kuzucuklar yaa, saglikla sag salim bir geçse su günler de
Sorma ben de başından beri hunileşme, kasilma, progestan, igne, serum vs su son haftalar da sag salim geçsin de kavusalim sağlıkla, valla ne zorladilar minnoslarben de hareketleri kısıtlamak zorunda kaldim hep bu sebeplerden
Kızım doğum anına kadar kanala girmemişti. Kanala girmesi için yerleri sildigin bir video gördüm instagramda buraya nasıl atabilirim acabaArkadaşlar biz kontrolden geldik şimdi, her sey yolunda çok şükürancak hala doğum kanalına girmemis, kafasi solda duruyor. 2 hafta sonra kontrol var, o zaman da girmemis olursa sezaryen tarihi verecek. Umarim girer. Sizde nasıl kontrollerde kanalda mi görünüyordu? Kanala girmesi icin yapılacak seyler var mi acaba
Aynen yalancı sancılar artık sık sık olur. Isın kötü yanı o kadar yalancı sancı çek ama onların hiç biri açılmayı sağlamıyormuş. Resmen boşa ağrı çekiyoruzGece duş alıp yattım, belim çok ağrıyordu, sabah kalktığımda hiçbirşey kalmamıştı. Yalancı ağrılar sancılar heralde
Duş alınca bir tık ağrı oluyo bende de çok sık ta almıyorum zaten fazla da kalmamaya çalışıyorum bu aralar son zamanlarda artırırım duruma göre aman sen dikkat et azcık daha gelişsin ciğerleri bebişin
Bir de şunu düşünüyorum; açılma yapmayan sancı böyleyse, açılma ile birlikte nasıl bir sancı olacak acaba?Aynen yalancı sancılar artık sık sık olur. Isın kötü yanı o kadar yalancı sancı çek ama onların hiç biri açılmayı sağlamıyormuş. Resmen boşa ağrı çekiyoruz
yine bu sancının aynısı oluyor canım önemli olan düzenli gelmesi sancının tabi şiddeti biraz daha fazla oluyor. Ben kızımda çok fazla yalancı sancı yaşadığım için doktorum suni verdiğinde ee ben bunu evde çekiyordum dedim oda sağolsun öylemi peki gel dedi suyumu patlattı sonra sancı daha şiddetli olmuştuBir de şunu düşünüyorum; açılma yapmayan sancı böyleyse, açılma ile birlikte nasıl bir sancı olacak acaba?
Kendime not; doktora “bu acı ne ki, ben dayanırım buna” demeyine bu sancının aynısı oluyor canım önemli olan düzenli gelmesi sancının tabi şiddeti biraz daha fazla oluyor. Ben kızımda çok fazla yalancı sancı yaşadığım için doktorum suni verdiğinde ee ben bunu evde çekiyordum dedim oda sağolsun öylemi peki gel dedi suyumu patlattı sonra sancı daha şiddetli olmuştu
Bu arada kuzum sen bilirsin ama kanala girip girmemesi sezeryan sebebi değil yani doktorun buna meyilli olabilir. Sen normal doğum istiyosan haklarında diret başaşağı döndüğü sürece her an doğum kanalına girebilirŞuan surmem canim dedigin gibi, once bir kanala inme isini halledeyim de insallah
Bence de. Hakikaten ya dengesizlik var birazinsallah girerler kuzucuklar yaa, saglikla sag salim bir geçse su günler de
Sorma ben de başından beri hunileşme, kasilma, progestan, igne, serum vs su son haftalar da sag salim geçsin de kavusalim sağlıkla, valla ne zorladilar minnoslarben de hareketleri kısıtlamak zorunda kaldim hep bu sebeplerden
Benim once suyum gelmeye basladi hastanede sancim baslamisti. Sanci ilk basladigi zamanlar anneme artist artist millet nasil bagiriyor bu yanlismis o gucu doğum anina saklamak gerekiyormus falan diyorumBir de şunu düşünüyorum; açılma yapmayan sancı böyleyse, açılma ile birlikte nasıl bir sancı olacak acaba?