- 13 Haziran 2011
- 12.641
- 7.667
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.541
Kızlar mütemadiyen uyumak istiyorum ya şaka gibi. Böyle 3 gün yatayım kimse dokunmasın. Kızımlada ilgilenemiyorum ev işlerini zorla yapıyorum yani. Buda uzun bir süre daha doğum yok demek galibabenim gibi olan var mı
Senin bari günün belliymişE ben hep öyleyim çok şükür agrim yok agirligim çok yok paso uyusam iyi olur ama çok tuvalete kalkıyorum...kaldı 20 günüm nasipse
ay hangi ürün ben kaçırdımKizlar sadece suya bastim 2 parca haric tum lekeler cikmis gorunuyorkesinlikle aklinizda kalsin bu urun. Suan buyuk kizimda kullanip kusma lekesi oldugu icin attigim herseyden pismanim gitti caaniim parcalar
Ebebek camasir suyu tozu canimay hangi ürün ben kaçırdım
Cok kilo almadiysan ye gitsinBenim covidden sonra iştahım açıldı deli gibi yiyorum durduramıyorum kendimi midem bom boş sanki dünyaları yiyebilirim.
Yürümeye mecalim yok valla...paso yiyesim varSenin bari günün belliymişbenimde ağırlığım yok iştahım çok dengesiz dün yemediğim şey kalmadı doyumsuzdum resmen bugünde canım su bile içmek istemiyor öyle değişik havalarda etkiliyor galiba. Her gün işimi yapar deli gibi yürürdüm asıl şimdi harekete ihtiyacım var ama o enerjim yok
sağlıklı bir ruh hali degil o netNe kadar anneci bu erkeklerzaten kadinin gelme amaci buymus yani az kalmis ama insan sinirli olunca o gunlerde gecmez.
akşam da beni de bebek tekmeliyor sanki dediO da hamile galiba? Ay çok sinirlendim.
ahaha kafam hep bebeğe çalışıyor:)Yok bebek arabası değil bize araba bakıyorbende her şeyi kendim araştırıp aldım eşler bu konuda çok da ilgili değil sanırım..bebek arabasını kv alcak travel de karar kıldık markaya pek bakmıyorum bir aya o da alınr sanırım teşekkür ederim yinede:)
güzel söz kullanırım bunu ben
Sezeryansa yürümesende olur zaten öylede böylede doğurucanYürümeye mecalim yok valla...paso yiyesim var
akşam da beni de bebek tekmeliyor sanki dedi
Ah canim ya annen cumartesi gelecek mi ? İmkan varsa bir kac hun disaridan yemek soylesenbenim alt kısımda son 2 3 günde sarkma olmuştu bugün dra gittim kızlar
daha 33+1 im ama bebek kafasını rahim ağzına dayamış. ayakta asla durma dedi doktir biraz daha zorlarsa rahim ağzını acarmis
herseye kos yetiş derken kizima birsey olacak diye korkuyorum ve faydasiz kv ile ona ağzını acmayan esime cok kızgınım
kilosu 2200 küsür olmus en azından bu iyi bisry gibi yaklaştı dr
Stres yapma erken doğumu tetikler sen hamilesin çekinme kayınvalidene güzel dille söyle içindekileri ve doktorun dediklerinibenim alt kısımda son 2 3 günde sarkma olmuştu bugün dra gittim kızlar
daha 33+1 im ama bebek kafasını rahim ağzına dayamış. ayakta asla durma dedi doktir biraz daha zorlarsa rahim ağzını acarmis
herseye kos yetiş derken kizima birsey olacak diye korkuyorum ve faydasiz kv ile ona ağzını acmayan esime cok kızgınım
kilosu 2200 küsür olmus en azından bu iyi bisry gibi yaklaştı dr
Tarih şimdilik verilmiş bir tarih dedi. Ama benim korkum daha erken gelecek olması. Çünkü azıcık yurusem başı aşağıda baskı yapıyor. 38+ dan sonra doğan bebekler zamanını doldurmuş oluyor. Acil bir şeyey olursa hemen ara ve gel dedi.Sizinle aramızda bir gün var ,bende sezeryan olucam ama benim 29 ekim dedi doktorum .Sizin ki mi geç benim ki mi erken bilemedim
Tabi önemli olan sağlıkla gelmeleri
akşam da beni de bebek tekmeliyor sanki dedi
Sezeryan kismetse...tempolu yürümek mümkün değil bana göre artık...hatta yürümek bile zorSezeryansa yürümesende olur zaten öylede böylede doğurucanama normal istiyosan paşa paşa yürüyeceksin diyor doktorcum bide tempolu diyor en az yarım saat ile bir saat arası tabi çocukla tempolu yürüyemiyorum zaten
Bende dışarda yürüyemiyorum tempolu salonda gidip geliyorum 1000 adım tempolu napimyok artik
Sezeryan kismetse...tempolu yürümek mümkün değil bana göre artık...hatta yürümek bile zor