2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

E ben hep öyleyim çok şükür agrim yok agirligim çok yok paso uyusam iyi olur ama çok tuvalete kalkıyorum...kaldı 20 günüm nasipse

E ben hep öyleyim çok şükür agrim yok agirligim çok yok paso uyusam iyi olur ama çok tuvalete kalkıyorum...kaldı 20 günüm nasipse
Senin bari günün belliymiş benimde ağırlığım yok iştahım çok dengesiz dün yemediğim şey kalmadı doyumsuzdum resmen bugünde canım su bile içmek istemiyor öyle değişik havalarda etkiliyor galiba. Her gün işimi yapar deli gibi yürürdüm asıl şimdi harekete ihtiyacım var ama o enerjim yok

Yürümeye mecalim yok valla...paso yiyesim var

ahaha kafam hep bebeğe çalışıyor:)

benim alt kısımda son 2 3 günde sarkma olmuştu bugün dra gittim kızlar
daha 33+1 im ama bebek kafasını rahim ağzına dayamış. ayakta asla durma dedi doktir biraz daha zorlarsa rahim ağzını acarmis
herseye kos yetiş derken kizima birsey olacak diye korkuyorum ve faydasiz kv ile ona ağzını acmayan esime cok kızgınım
kilosu 2200 küsür olmus en azından bu iyi bisry gibi yaklaştı dr

akşam da beni de bebek tekmeliyor sanki dedi

Ah canim ya annen cumartesi gelecek mi ? İmkan varsa bir kac hun disaridan yemek soylesen bakalim bunu duydu bugun yemek yapacak mi bu kadin

Stres yapma erken doğumu tetikler sen hamilesin çekinme kayınvalidene güzel dille söyle içindekileri ve doktorun dediklerini

Merhaba kızlar kontrole gittim bugün. 35+0 olduk, 2649 gram 48 cm dedi dr bana iyi gibi geldi Çatın iyi normal doğurturuz seni dedi. Nst için de 10 gün sonra gel dedi
Ahududu yaprağı çayı ve adaçayı için çocuğun karaciğerlerine zarar verme ihtimali var, otopsilerde hep öyle çıkıyor bebek ölümlerinde o yüzden ben mesafeliyim kullanmasan daha iyi dedi.
Rahim ağzı kapalı, baş da tam kanala yerleşmemiş henüz. Perineye başladık. Bir de pilates ve yürüyüş devam

Sizinle aramızda bir gün var ,bende sezeryan olucam ama benim 29 ekim dedi doktorum .Sizin ki mi geç benim ki mi erken bilemedim
Tabi önemli olan sağlıkla gelmeleri
Tarih şimdilik verilmiş bir tarih dedi. Ama benim korkum daha erken gelecek olması. Çünkü azıcık yurusem başı aşağıda baskı yapıyor. 38+ dan sonra doğan bebekler zamanını doldurmuş oluyor. Acil bir şeyey olursa hemen ara ve gel dedi.

akşam da beni de bebek tekmeliyor sanki dedi
yok artik
Sezeryan kismetse...tempolu yürümek mümkün değil bana göre artık...hatta yürümek bile zor

Merhaba bugün bizimde kontrol vardı başından beri 1 hafta önde giderdik artık kilo ve boy tam haftamızla uyumlu.baş geliş çok şükür dönmemiş nts de sancı çıkmadı 2 hafta sonraya tarih verdi.kan temiz çıktı ama idrarda biraz enfeksiyon varmış oysa belirti yoktu bende.su son zamanlarda az içiyordum ondandır dedi.zorla da olsa içicem artık bel kalça ağrısı oluyor dedim magnezyum dedim sallamadı beni sizin doktorunuz kan sonucuna göre mi magnezyum verdi acaba ihtiyacım mı yok da yazmıyor anlamadım? neyseki maden suyuyla ağrım azaldı.mide şurubu rennie bir saat etkili dedim daha fazla etki eden yok diyor oysa araştırdım daha etkili mide ilaçları varmış ama ısrarla yazmıyor her dakika şurup içemediğimden çözüm yolları buldum.yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat baya etkili.elma yemek de hafifletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…