2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sonunda minik kizimin camasirlarina basladim. Lekeleri olanlari dun gece bebek kuvetine koydum. Ebebek camasir suyu tozundan ekledim biraz bol ekledim galiba kaynar suda bekledi🤷‍♀️ ogleden sonra yikiycam bakalim lekeler cikmis mi 🥰
Sibelim84 Sibelim84 bir iki kez bizim camasirlarada kullanmistim ama fazla kattim galiba detarjan bitti tekrar alicam 😳 gecen hafta kizim beyaz tisorte ketcap doktu ama baya bi dokuldu. Bir gece beklettim onuda leke kalmadi. İnsallah bunlarda da ise yarar

Doktordan geliyorum kızlar. 35 i doldurduk. Başı aşağı yerleşmiş dedi. Dikkat etmeliyim artık. Bundan sonra her hafta gel dedi. Sezeryan için 3 Kasim a gün verdi bakalım ne olacak
Sizinle aramızda bir gün var ,bende sezeryan olucam ama benim 29 ekim dedi doktorum .Sizin ki mi geç benim ki mi erken bilemedim 🙈🥰
Tabi önemli olan sağlıkla gelmeleri 🙏🏻

Sizinle aramızda bir gün var ,bende sezeryan olucam ama benim 29 ekim dedi doktorum .Sizin ki mi geç benim ki mi erken bilemedim 🙈🥰
Tabi önemli olan sağlıkla gelmeleri 🙏🏻
Birinizin 7 birinizin 12 gün eşimde pazartesi denk getir dio doğum iznine ayrılcak diye🤣hafta sonuda sayıyolarmış onların 5 günmüş bende 8kasım isteyim o halde🤦🏼‍♀️

önceki gun dedim ilk defa. yemeğin detayları için beni çağırdı sunu doğra bunu yap diye sonra midem bulanıyor dedi gitti cogunu ocağa ben koydum..
Aaaa yok artık pes
Sonunda minik kizimin camasirlarina basladim. Lekeleri olanlari dun gece bebek kuvetine koydum. Ebebek camasir suyu tozundan ekledim biraz bol ekledim galiba kaynar suda bekledi🤷‍♀️ ogleden sonra yikiycam bakalim lekeler cikmis mi 🥰
Sibelim84 Sibelim84 bir iki kez bizim camasirlarada kullanmistim ama fazla kattim galiba detarjan bitti tekrar alicam 😳 gecen hafta kizim beyaz tisorte ketcap doktu ama baya bi dokuldu. Bir gece beklettim onuda leke kalmadi. İnsallah bunlarda da ise yarar
Iki kere kullandin bitti mi🙄 arkasında yazıyor birkac yemek kaşığı koyun diye bende az fazla koydum sadece

Evet canım aynen öyle kalkarken, yatarken, yatakta dönerken falan çok zorluyor neyse ki normalmiş 🙏 az kaldı biraz daha sabredecez 🌺😊 ya 34 yaş hamileliği bir bana mı zor ilkinde 27 yaşındaydım hiç zorlanmadım ya da az zorlandım diyelim😊 ama bunda eşim bana 'hamilelikte olabilecek hiç birşeyi atlamadın' diyor😅
Bende 33 yaşındayım 3. Gebeliğim bu hamileliğim başından beri hep sancılı geçti şimdi göbekten oturup kalkamıyorum ama adet sancısı gibi çok şiddetli ağrılarım oldu çok şükür kanama akıntı falan olmadı ama doğurmuş olsam 10 kere doğurmuştum 🥰 2 oğlum var kızlar ağır olur derlermiş o bende tuttu 🙄

Bende de şöyle oluyor kasılıp sertleşiyor o an bana daralma hissi geliyor sabah saat başı oluyordu öğleden sonra sık olmadı Dr a 9 gün sonra gideceğim bel kasıkta ağrı yok diye gitmedim açıkçası
Aynen işte o dedikleriniz hepsi bende de mevcut hatta geçen ayla bu ay iki defa pozisyon değiştirdi yeminle 1.5 gün kasılmadan duramadım acile gitmedim arkada iki çocuk olunca 🤦‍♀️

Aynen işte o dedikleriniz hepsi bende de mevcut hatta geçen ayla bu ay iki defa pozisyon değiştirdi yeminle 1.5 gün kasılmadan duramadım acile gitmedim arkada iki çocuk olunca 🤦‍♀️
Aynen bende de 1 tane var oğlan bide hazırlık kasılması diye düşünüyorum kuyruk sokumu iki gündür hafiften ağrıyor kasıkta 2 gündür basınç hissi var kanala mi iniyor anlamadm iniyorsada sıkıntı yok 34 üm 36 i olunca istediği zaman doğabilir ssvd bekliyorum da :)

E bebek in çamaşır suyu tozunu yeğenimden kalan kıyafetlerde kullandık (9 yaşında bizimki) onlardaki lekeleri bile çıkardı.

ne güzel eşlerin bakması ben herseyi kendim araştırıp almıştım. o yüzden konuya hakimim. :) peg perego ile rahat ettik biz bakmak isterseniz
Yok bebek arabası değil bize araba bakıyor 😅 bende her şeyi kendim araştırıp aldım eşler bu konuda çok da ilgili değil sanırım..bebek arabasını kv alcak travel de karar kıldık markaya pek bakmıyorum bir aya o da alınr sanırım teşekkür ederim yinede:)
Cocuklu evi toplu tutmaya calismak kar yagarken kapinin onunu temiz tutmaya benzer gibi birsey okumustum 😁 dogru yani cocuk iste 🥰

Orasi oyle canim. Ay hic gelmeseymis 😳 Ne zaman gidecek annen gelince mi
güzel söz kullanırım bunu ben 😂

Aaaa yok artık pes

Iki kere kullandin bitti mi🙄 arkasında yazıyor birkac yemek kaşığı koyun diye bende az fazla koydum sadece
Baya bir camasir koydum 10 lt 3 kasik diyordu eski leke olunca az fazla koyarim diyordum aralara leke ustlerine serpe serpe gittim aaa bitti 😁
Aynen bende daha hazırlamadım 🥰
Sen ne zaman basliyorsun 😊
E bebek in çamaşır suyu tozunu yeğenimden kalan kıyafetlerde kullandık (9 yaşında bizimki) onlardaki lekeleri bile çıkardı.
Ay insallah simdi cikarmaya gidiyoru sudan insallah zararda gormemislerdir 🥰 yorumlari cok iyi gercekten keske daha once kesfetseydim

Kızlar mütemadiyen uyumak istiyorum ya şaka gibi. Böyle 3 gün yatayım kimse dokunmasın. Kızımlada ilgilenemiyorum ev işlerini zorla yapıyorum yani. Buda uzun bir süre daha doğum yok demek galiba 😂😂 benim gibi olan var mı

X