2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Merhaba bugün bizimde kontrol vardı 🥰 başından beri 1 hafta önde giderdik artık kilo ve boy tam haftamızla uyumlu.baş geliş çok şükür dönmemiş 🥰🧿 nts de sancı çıkmadı 2 hafta sonraya tarih verdi.kan temiz çıktı ama idrarda biraz enfeksiyon varmış oysa belirti yoktu bende.su son zamanlarda az içiyordum ondandır dedi.zorla da olsa içicem artık 🥲 bel kalça ağrısı oluyor dedim magnezyum dedim sallamadı beni 😂 sizin doktorunuz kan sonucuna göre mi magnezyum verdi acaba ihtiyacım mı yok da yazmıyor anlamadım? neyseki maden suyuyla ağrım azaldı.mide şurubu rennie bir saat etkili dedim daha fazla etki eden yok diyor oysa araştırdım daha etkili mide ilaçları varmış ama ısrarla yazmıyor 😂 her dakika şurup içemediğimden çözüm yolları buldum.yarım çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat baya etkili.elma yemek de hafifletiyor.
1 saat icinse hic icme daha iyi 🤷‍♀️ masallah minigine 😊

Tarih şimdilik verilmiş bir tarih dedi. Ama benim korkum daha erken gelecek olması. Çünkü azıcık yurusem başı aşağıda baskı yapıyor. 38+ dan sonra doğan bebekler zamanını doldurmuş oluyor. Acil bir şeyey olursa hemen ara ve gel dedi.
O baskı hissi bendede var oturduğum yerden kalkınca .Ama biraz yürüyünce normale dönüyor .Benimde cuma güne kontrolüm ne durumda bizimki bakalım 🥰

Bende çok zor durumdayım gerçekten arada toplanmalar bendede başladı ve toplanma olunca belime vuran bir ağrı mevcut uyku zaten hiç yok yatamıyorum ve zor kalkıyorum kasıklarımda baskı var sürekli WC deyim hayırlısıyla doğuralım inş kızlar ağrlaşmak gerçekten zormuş

Bende çok zor durumdayım gerçekten arada toplanmalar bendede başladı ve toplanma olunca belime vuran bir ağrı mevcut uyku zaten hiç yok yatamıyorum ve zor kalkıyorum kasıklarımda baskı var sürekli WC deyim hayırlısıyla doğuralım inş kızlar ağrlaşmak gerçekten zormuş
Öyle ama bu ruh halide çok ilginç önce ağırlaşıp doğsun diye sabırsızlanıyorsun sonra doğunca hamileliğini özlüyosun 😂 yani ilkinde öyle oldu belki 2 çocukla oturup hamileliğimi özlemeye vakit bulamam 😂

O baskı hissi bendede var oturduğum yerden kalkınca .Ama biraz yürüyünce normale dönüyor .Benimde cuma güne kontrolüm ne durumda bizimki bakalım 🥰
Benim de kontrolüm cuma günü 🙈 cok heyecanlıyım doktor ne diyecek. Baskıdan ziyade ben de aşağıda kas ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum. Devamlı özellikle ayağa kalkarken ya da otururken falan oluyor. Hani egzersiz yaparsın da hamlar ya bacaklar onun gibi. Ama bu haftalarda kaslar gevşemeye ve genişlemeye başlıyormuş sanırım normal. Onun disinda cok kucuk ve kisa kasilmalar yasiyorum ben. Agrisiz, o yuden korkutmuyor.

Bu haftalarda ebem erken yatmaya calis mutlaka yatmadan once ilik dus al dedi. Dogumlarin cok buyuk bir kismi gece baslar erken yatarsan daha dinlenmis gireesin doğuma dedi. İlik dus da kaslari yumusatiyormus, rahatlatiyormuş.

Bir an once cuma gelsin istiyorum doktor ne diyece diye bakalim 🤭

Ayy serenity işin zormuş ben 3.5 yıldır kv kp ile birlikte yaşıyorum ve sanırım böyle 2 sene daha gidecek hiç yaşayamam yapamam dediğim şeyi yapıyorum şuan . Hamileliğimin başından beri beni hiç hamile olarak görmediler hergün bir yeri ağrır sağolsun hergün uyuyamadım gece diye kalkar ama elinden geleni de yapar ikiz bebek büyüttüler baba ile birlikte fazla bişey de diyemiyorum
Ama çok sakin bir gelinim benim gibisini de bulamazlar yani. Eşimin hakkını da yyemem asla wzdirtmedi beni

Benim de kontrolüm cuma günü 🙈 cok heyecanlıyım doktor ne diyecek. Baskıdan ziyade ben de aşağıda kas ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum. Devamlı özellikle ayağa kalkarken ya da otururken falan oluyor. Hani egzersiz yaparsın da hamlar ya bacaklar onun gibi. Ama bu haftalarda kaslar gevşemeye ve genişlemeye başlıyormuş sanırım normal. Onun disinda cok kucuk ve kisa kasilmalar yasiyorum ben. Agrisiz, o yuden korkutmuyor.

Bu haftalarda ebem erken yatmaya calis mutlaka yatmadan once ilik dus al dedi. Dogumlarin cok buyuk bir kismi gece baslar erken yatarsan daha dinlenmis gireesin doğuma dedi. İlik dus da kaslari yumusatiyormus, rahatlatiyormuş.

Bir an once cuma gelsin istiyorum doktor ne diyece diye bakalim 🤭
O ağrıya 28. Haftadan beri alıştım canım,ama baskıyla birleşince gerçekten penguen gibi yürüyorum 🙈Onlar iyi olsunlarda biz çekeriz ağrıyı acıyı az kaldı zaten,haberleşelim cuma günü o zaman 🥰

Kizlar bugün normal camasircida buldum uzun kollu pijama hemde istediğim gibi...nette pahalıydi 220 idi beğendiğim ben 150 ye aldım. Hatta indirimde yaptırdım. Sizlerde gezin dolaşın öyle yerler yakınınızda varsa

Bende on gün sonra alacağım inşallah kendim yapamam evde buyuk

Ben kısa kollu aldım terlerim diye ama eve kalın pijama takimi alcam...lohusa hamile de var aslında kışlıkları cikmis ama biraz pahalı geldi bana

ALLAH sizlere ömür versin cnm. Bende kayinvalidemi kaybettim kizimda çok emeği vardı geçen kizim anne keske kardeşimde babaannemi görseydi dedi...cok iyi baktiydi kizima nurlar içinde yatsın...tabi anne başka ALLAH sizlerede sabrını versin inşallah

Yaa canim suan cok kotu hissettim 😔 kusura bakma seni uzduysem eger Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
Birsürü yazı yazdım ama sildim ne desek boş allah rahmet eylesin çok çok çok zordur hiç bişey söylemek istemiyorum benim de hassas olduğum konu rabbim acılarımızı dindirsin sabır versin kalan en yakınlarımıza da hayırlı uzun ömürler versin 😥😞😞😞
Başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin sizede evlatlarınızla hayırlı uzun ömürler nasip eylesin 🥺 anne başka bir şey
Hepinize çok teşekkür ederim kizlar bazen duygular yükseliyor özellikle de geç saatlerde herkes yatınca Rabbim kimseyi yalnız birakmasin🤲🥰

Gunaydin kızlar bugün oğlumu gördüm rüyamda ne güzel bir rüyaydı hemen sütüm gelmiş felan🥰 son günlerde fazla emzirme videoları izliyorum bilinç altıma işlemiş sanırım
Yeni anne olacaklara tavsiyem sizde bolbol izleyin okuyun ilk gebeligimde çok cahilmisim zaman geçtikçe anlıyor insan. Umarım aynı hataları yapmam

X