2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar malum soğuk havalarda doğum yapacak kalın şık lohusa seti ve hastane çıkışı için eşofman takım bulabilen var mı bir tek ben mi zorluk çekiyorum
Valla ben geçen doğumu ağustosta yapınca lohusalık kan ter içinde geçinde dedim bir daha yaparsam kışın doğurucam o zamanda tesadüfen yolda yürürken çok güzel bir lohusa takımını mağaza indirime sokmuş kapının önündeki askılara asmıştı kışlık kadife klas modası geçmeyecek bir takımdı dedim her şey gitgide pahalı oluyor alayım kışın doğurmazsamda evde giyerim o öyle hazırdı eşofmanda ayarladım çıkarken giymeye çok şükür bayada kalın
Başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin sizede evlatlarınızla hayırlı uzun ömürler nasip eylesin anne başka bir şey

İçimi ferahlattın ya çok sağol aynen çocuktan çocuğa değişir Allah akrebinde hayırlısını versin yükselenimiz sakin bir burç olur belki benim ilk olduğundan bir şey diyemiyorum tecrübe sahibi olduktan sonra nasıl birine dönüştüğümü yazarım
Temizlik bitti kizimin odasina gittim dagitmis salona gittkm tv boyanmis unite ustu boyanmis yerlere boyalar dokulmus off off bunlar 15 -20 dk icinde olanlar DusunceBulutu
tüh onca yoruldun bir de hep göz önünde tutmak lazım sanırım Allah kolaylık versin zordur
Evet canım canım 6yil.once istemişlerdi benden ama.bu yatak koruyucu ne ki anlamadım
Yatağa kan su geçmesin diye sanırım.alt açma örtüsü gibi.

duygusal olarak çok yıpratıcı bisey ama hayatın gerçeği
yine de kayinvalidemden iyidir. riskli durumdayım diye yardıma geldi sözde. hep yatmam gerekti ama hiç yatamadım. bir yemek yapmak bile zor geliyor çoğunlukla yapmiyor
10 gündür yorgunluktan her yerim ağrıyor
bir de eşimle kavga ettik sonunda bu yüzden.
annem gelsin diye bekliyorum

Cocuklu evi toplu tutmaya calismak kar yagarken kapinin onunu temiz tutmaya benzer gibi birsey okumustum dogru yani cocuk iste
Orasi oyle canim. Ay hic gelmeseymis Ne zaman gidecek annen gelince mi

Cocuklu evi toplu tutmaya calismak kar yagarken kapinin onunu temiz tutmaya benzer gibi birsey okumustum dogru yani cocuk iste

Orasi oyle canim. Ay hic gelmeseymis Ne zaman gidecek annen gelince mi
cumartesi gidecek resmen gün sayıyorum. sinir harbi yaşıyorum çünkü . esime de annene bir yemek yap esimin dinlenmesi lazım demiyorsun sana öfkeliyim dedim diye gecenin 2sinde evden çıktı gitti sabaha kadar gelmedi sokakta dolaşmis buz gibi havada. benim adım geçimsiz oldu... bilmiyorum hamile insanı bu kadar üzmek niye.

Selam yine uykusuzluk artık sabah oluyor 1,5 tan beri ayaktayız
Ben de çok uyuyorum ama yüz kere uyanıyorum ya
Al benden de o kadar kuzum.Uyuyamiyorum ya artık tükendim çok zorlaniorum.34 haftaligiz.Allahim Kasım gelseydi hayırlısıyla.
Ah cnm sen artık unut uykuyu...bebis olunca uyku olcak mi saniyorsun nasıl teselli verdim ama değil mi

Sen desen nasıl olur anne bugün yemekleri yapar mısın cok yorgunum desen....

ne güzel eşlerin bakması ben herseyi kendim araştırıp almıştım. o yüzden konuya hakimim. :) peg perego ile rahat ettik biz bakmak isterseniz

Ne kadar anneci bu erkekler zaten kadinin gelme amaci buymus yani az kalmis ama insan sinirli olunca o gunlerde gecmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…