- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 30
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.501
Valla ben geçen doğumu ağustosta yapınca lohusalık kan ter içinde geçinde dedim bir daha yaparsam kışın doğurucamKızlar malum soğuk havalarda doğum yapacak kalın şık lohusa seti ve hastane çıkışı için eşofman takım bulabilen var mı bir tek ben mi zorluk çekiyorum
Başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin sizede evlatlarınızla hayırlı uzun ömürler nasip eylesinÇok güzelanne gibi yar olmuyor gerçekten oğlumda annem vardı hep yanımdaydı hep destekti 2018de kaybettim kızımda olmayacak göremeyecek maalesef nefesi yetiyormus bu günlerde daha çok arıyorum sizler yokluğunu yaşamayın inşallah sizi de duygu seline boğduysam affola
İçimi ferahlattın ya çok sağolBen o kadar parcalayamam kendimi yasuanda kalcam cok agriyo mesela hergun oturmadan boyle oldugumu dusunmek istemiyorum ben o olumlamayi kizim okula baslayinca cok enerjik olucam diye yaptim ama nafile eskisinden daha cok yoruluyor daha az sey yapabiliyorum cocugun yapisinada bagli biliyormusun belli olmaz. Ama cogunun akrep oldugunu dusununce
tüh onca yoruldun bir deTemizlik bitti kizimin odasina gittim dagitmis salona gittkm tv boyanmis unite ustu boyanmis yerlere boyalar dokulmusoff off bunlar 15 -20 dk icinde olanlar DusunceBulutu
Yatağa kan su geçmesin diye sanırım.alt açma örtüsü gibi.Evet canım canım 6yil.once istemişlerdi benden ama.bu yatak koruyucu ne ki anlamadım
Al benden de o kadar kuzum.UyuyamiyorumSelam yine uykusuzluk artık sabah oluyor 1,5 tan beri ayaktayız
Bende yaklaşık 1,5 aydır bu haldeyim arada kalkardım ama artık uyku hiç yok sağıma soluma da yatamıyorum artık çok yoruldum uyumak istiyorumAl benden de o kadar kuzum.Uyuyamiyorumya artık tükendim çok zorlaniorum.34 haftaligiz.Allahim Kasım gelseydi hayırlısıyla.
Selamm bende uyuyamayanlardanım uyku tutmadı bir türlü gözlerim fal taşı gibiSelam yine uykusuzluk artık sabah oluyor 1,5 tan beri ayaktayız
duygusal olarak çok yıpratıcı bisey ama hayatın gerçeğiGercekten cok zor varligi baya kolaylistirir hayati
Ay millete bakiyorum bize nazaran baya iyiler. Bizim anlasamadigimiz her yerden belli oluyor saklanmiyordaay birde para karsiligi kaldi he insallah bu sefer en az kalp kirikligiyla atlatiriz.. Ve en buyuk duam kizlarimin kalbinde hic yara birakmamak
Varr bennn
Annemle altlı üstlü oturuyoruz iyikide öyle
Cocuklu evi toplu tutmaya calismak kar yagarken kapinin onunu temiz tutmaya benzer gibi birsey okumustumİçimi ferahlattın ya çok sağolaynen çocuktan çocuğa değişir Allah akrebinde hayırlısını versin yükselenimiz sakin bir burç olur belki benim ilk olduğundan bir şey diyemiyorum tecrübe sahibi olduktan sonra nasıl birine dönüştüğümü yazarım
tüh onca yoruldun bir dehep göz önünde tutmak lazım sanırım Allah kolaylık versin zordur
Yatağa kan su geçmesin diye sanırım.alt açma örtüsü gibi.
Orasi oyle canim. Ay hic gelmeseymisduygusal olarak çok yıpratıcı bisey ama hayatın gerçeği
yine de kayinvalidemden iyidir. riskli durumdayım diye yardıma geldi sözde. hep yatmam gerekti ama hiç yatamadım. bir yemek yapmak bile zor geliyor çoğunlukla yapmiyor
10 gündür yorgunluktan her yerim ağrıyor
bir de eşimle kavga ettik sonunda bu yüzden.
annem gelsin diye bekliyorum
Ada, Ece,Nilarkadaşlar zeynebin yanına kısa bir isim arıyorum önerisi olan var mı
cumartesi gidecek resmen gün sayıyorum. sinir harbi yaşıyorum çünkü . esime de annene bir yemek yap esimin dinlenmesi lazım demiyorsun sana öfkeliyim dedim diye gecenin 2sinde evden çıktı gitti sabaha kadar gelmedi sokakta dolaşmis buz gibi havada. benim adım geçimsiz oldu... bilmiyorum hamile insanı bu kadar üzmek niye.Cocuklu evi toplu tutmaya calismak kar yagarken kapinin onunu temiz tutmaya benzer gibi birsey okumustumdogru yani cocuk iste
Orasi oyle canim. Ay hic gelmeseymisNe zaman gidecek annen gelince mi
Ben de çok uyuyorum ama yüz kere uyanıyorum yaSelam yine uykusuzluk artık sabah oluyor 1,5 tan beri ayaktayız
Ah cnm sen artık unut uykuyu...bebis olunca uyku olcak mi saniyorsunAl benden de o kadar kuzum.Uyuyamiyorumya artık tükendim çok zorlaniorum.34 haftaligiz.Allahim Kasım gelseydi hayırlısıyla.
Sen desen nasıl olur anne bugün yemekleri yapar mısın cok yorgunum desen....cumartesi gidecek resmen gün sayıyorum. sinir harbi yaşıyorum çünkü . esime de annene bir yemek yap esimin dinlenmesi lazım demiyorsun sana öfkeliyim dedim diye gecenin 2sinde evden çıktı gitti sabaha kadar gelmedi sokakta dolaşmis buz gibi havada. benim adım geçimsiz oldu... bilmiyorum hamile insanı bu kadar üzmek niye.
ne güzel eşlerin bakması ben herseyi kendim araştırıp almıştım. o yüzden konuya hakimim. :) peg perego ile rahat ettik biz bakmak istersenizBenim eşimde araba bakıyor alsa kurtulcaz da bakması bitmiyor aylardır bıhtıhsiz ne marka bakıyorsunuz hareket edince bebişler de yoruluyor sanırım benimki de uyuyor öyle zamanlarda çocuklu daha zordur Allah yardımcın olsun stres hayatımızın hep içinde çocukla daha da artıyordur
önceki gun dedim ilk defa. yemeğin detayları için beni çağırdı sunu doğra bunu yap diye sonra midem bulanıyor dedi gitti cogunu ocağa ben koydum..Sen desen nasıl olur anne bugün yemekleri yapar mısın cok yorgunum desen....
Ne kadar anneci bu erkeklercumartesi gidecek resmen gün sayıyorum. sinir harbi yaşıyorum çünkü . esime de annene bir yemek yap esimin dinlenmesi lazım demiyorsun sana öfkeliyim dedim diye gecenin 2sinde evden çıktı gitti sabaha kadar gelmedi sokakta dolaşmis buz gibi havada. benim adım geçimsiz oldu... bilmiyorum hamile insanı bu kadar üzmek niye.
Benimkide yapmaz makarna tamam bittiönceki gun dedim ilk defa. yemeğin detayları için beni çağırdı sunu doğra bunu yap diye sonra midem bulanıyor dedi gitti cogunu ocağa ben koydum..
O da hamile galiba? Ay çok sinirlendim.önceki gun dedim ilk defa. yemeğin detayları için beni çağırdı sunu doğra bunu yap diye sonra midem bulanıyor dedi gitti cogunu ocağa ben koydum..