2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
1 saat icinse hic icme daha iyi masallah minigine

O baskı hissi bendede var oturduğum yerden kalkınca .Ama biraz yürüyünce normale dönüyor .Benimde cuma güne kontrolüm ne durumda bizimki bakalım

Bende çok zor durumdayım gerçekten arada toplanmalar bendede başladı ve toplanma olunca belime vuran bir ağrı mevcut uyku zaten hiç yok yatamıyorum ve zor kalkıyorum kasıklarımda baskı var sürekli WC deyim hayırlısıyla doğuralım inş kızlar ağrlaşmak gerçekten zormuş

Öyle ama bu ruh halide çok ilginç önce ağırlaşıp doğsun diye sabırsızlanıyorsun sonra doğunca hamileliğini özlüyosun yani ilkinde öyle oldu belki 2 çocukla oturup hamileliğimi özlemeye vakit bulamam

O baskı hissi bendede var oturduğum yerden kalkınca .Ama biraz yürüyünce normale dönüyor .Benimde cuma güne kontrolüm ne durumda bizimki bakalım
Benim de kontrolüm cuma günü cok heyecanlıyım doktor ne diyecek. Baskıdan ziyade ben de aşağıda kas ağrısı gibi bir ağrı hissediyorum. Devamlı özellikle ayağa kalkarken ya da otururken falan oluyor. Hani egzersiz yaparsın da hamlar ya bacaklar onun gibi. Ama bu haftalarda kaslar gevşemeye ve genişlemeye başlıyormuş sanırım normal. Onun disinda cok kucuk ve kisa kasilmalar yasiyorum ben. Agrisiz, o yuden korkutmuyor.

Bu haftalarda ebem erken yatmaya calis mutlaka yatmadan once ilik dus al dedi. Dogumlarin cok buyuk bir kismi gece baslar erken yatarsan daha dinlenmis gireesin doğuma dedi. İlik dus da kaslari yumusatiyormus, rahatlatiyormuş.

Bir an once cuma gelsin istiyorum doktor ne diyece diye bakalim

Ayy serenity işin zormuş ben 3.5 yıldır kv kp ile birlikte yaşıyorum ve sanırım böyle 2 sene daha gidecek hiç yaşayamam yapamam dediğim şeyi yapıyorum şuan . Hamileliğimin başından beri beni hiç hamile olarak görmediler hergün bir yeri ağrır sağolsun hergün uyuyamadım gece diye kalkar ama elinden geleni de yapar ikiz bebek büyüttüler baba ile birlikte fazla bişey de diyemiyorum
Ama çok sakin bir gelinim benim gibisini de bulamazlar yani. Eşimin hakkını da yyemem asla wzdirtmedi beni

Bende yarın Dr gideceğim nst için gel demişti hemde bebeği birdaha görürüm bakalım yarın ne diyecek

O ağrıya 28. Haftadan beri alıştım canım,ama baskıyla birleşince gerçekten penguen gibi yürüyorum Onlar iyi olsunlarda biz çekeriz ağrıyı acıyı az kaldı zaten,haberleşelim cuma günü o zaman

Kizlar bugün normal camasircida buldum uzun kollu pijama hemde istediğim gibi...nette pahalıydi 220 idi beğendiğim ben 150 ye aldım. Hatta indirimde yaptırdım. Sizlerde gezin dolaşın öyle yerler yakınınızda varsa

Yaa canim suan cok kotu hissettim kusura bakma seni uzduysem eger Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah
Başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin sizede evlatlarınızla hayırlı uzun ömürler nasip eylesin anne başka bir şey
Hepinize çok teşekkür ederim kizlar bazen duygular yükseliyor özellikle de geç saatlerde herkes yatınca Rabbim kimseyi yalnız birakmasin

İki gündür biraz fazla temizlik yaptım galiba. Her yerim şiş Dombik teyzeler gibi oldum

Gunaydin kızlar bugün oğlumu gördüm rüyamda ne güzel bir rüyaydı hemen sütüm gelmiş felan son günlerde fazla emzirme videoları izliyorum bilinç altıma işlemiş sanırım
Yeni anne olacaklara tavsiyem sizde bolbol izleyin okuyun ilk gebeligimde çok cahilmisim zaman geçtikçe anlıyor insan. Umarım aynı hataları yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…