- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.481
ElifKızlar bir türlü kızıma isim bulamadik. Var mı tavsiyeniz? Elif ve Zümra arasında kaldık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ElifKızlar bir türlü kızıma isim bulamadik. Var mı tavsiyeniz? Elif ve Zümra arasında kaldık.
Birsey sorcam çocuğa tek isimle hitap ediliyor sonuçta neden iki isim? Bana mantıksız geliyor çünkü diğeri sadece kağıt üstünde kalıyorZümra artık bize de kaba geliyor. Elif Ceren nasıl bir ikili olur acaba?
Okumaya baslayinca durum kotu sandim herseyin yolunda olmasina sevindimDoktordan geliyorum ben, dün geceden başlayan ağrılarım vardı bel karın kasık bacak
Şükür birşey yokmuş genişleme ağrıları dedi doktor
Ama bu nasıl ağrı böyle heryerin fena
Bizimde Ceren olacak buyuk ihtimal benim tercihimde tek isim. İki isimde evet bazi isimler uyumlu oluyor birlikte soyleniyor ama Elif Ceren biraz zorluyorZümra artık bize de kaba geliyor. Elif Ceren nasıl bir ikili olur acaba?
Bin şükür ama yat dedi sürekliOkumaya baslayinca durum kotu sandim herseyin yolunda olmasina sevindim
Tehlikemi varmis dinlen diyemiBin şükür ama yat dedi sürekli
İstediği ismi kullansın diye düşündüm. Ama haklısınız tek isim kullanılıyorBirsey sorcam çocuğa tek isimle hitap ediliyor sonuçta neden iki isim? Bana mantıksız geliyor çünkü diğeri sadece kağıt üstünde kalıyor
Ucunun arasında en iyi Ceren bence
Ayda 2defa 1muayene 2.kontrol sayıyo 300 veriyoz şimdi 10günde 1 gitcekmişiz 12sinde gitcem para vercez kesin geçen kontroldü sonra 22 ücretsiz son hafta 2 kasım galiba sonra sezeryen istediğim için 10u dedi 11 olsun dedim atatürk ölüm yıl dönümü olsun istemiyorum bakalım nasılİyi de Ongun içinde kontroller ücretsiz heryerde
Evet canım canım 6yil.once istemişlerdi benden ama.bu yatak koruyucu ne ki anlamadımKızlar hastanenizin yetişkin bezi isteyip istemediğini sorun.Bende depend alacaktım iyiki almamışım hastaneden hem yetişkin bezi hem de yatak koruyucu örtülerden istediler alıp çantama koydum.bebek bezi eksikti onu da koydum tamamlandı çok şükür.ev temizliğine devam camlar tüller bitti Bir gün sonra muayenemiz var artık muayeneler sıklaşcağı için mutluyum
Ben o plani annem 40 gun kalip gidecek o gitmeden yapayim diyorum nasilsa annem varken yapar giderizKızlar bende bugün kadın ayarlamıştım çok şükür mis gibi oldu her yer yarın da yıkama ütüleme işlerine başlarım yavaştan bi taraftan da puaca kurabiye yapma planlarım var dolaba atmalik hem oğlumun beslenmesine hazır olur
Çok güzel anne gibi yar olmuyor gerçekten oğlumda annem vardı hep yanımdaydı hep destekti 2018de kaybettim kızımda olmayacak göremeyecek maalesef nefesi yetiyormus bu günlerde daha çok arıyorum sizler yokluğunu yaşamayın inşallah sizi de duygu seline boğduysam affolaBen o plani annem 40 gun kalip gidecek o gitmeden yapayim diyorum nasilsa annem varken yapar gideriz
Ayda 2defa 1muayene 2.kontrol sayıyo 300 veriyoz şimdi 10günde 1 gitcekmişiz 12sinde gitcem para vercez kesin geçen kontroldü sonra 22 ücretsiz son hafta 2 kasım galiba sonra sezeryen istediğim için 10u dedi 11 olsun dedim atatürk ölüm yıl dönümü olsun istemiyorum bakalım nasıl
Bende on gün sonra alacağım inşallah kendim yapamam evde buyukKızlar bende bugün kadın ayarlamıştım çok şükür mis gibi oldu her yer yarın da yıkama ütüleme işlerine başlarım yavaştan bi taraftan da puaca kurabiye yapma planlarım var dolaba atmalik hem oğlumun beslenmesine hazır olur
Ben kısa kollu aldım terlerim diye ama eve kalın pijama takimi alcam...lohusa hamile de var aslında kışlıkları cikmis ama biraz pahalı geldi banaKızlar malum soğuk havalarda doğum yapacak kalın şık lohusa seti ve hastane çıkışı için eşofman takım bulabilen var mı bir tek ben mi zorluk çekiyorum
ALLAH sizlere ömür versin cnm. Bende kayinvalidemi kaybettim kizimda çok emeği vardı geçen kizim anne keske kardeşimde babaannemi görseydi dedi...cok iyi baktiydi kizima nurlar içinde yatsın...tabi anne başka ALLAH sizlerede sabrını versin inşallahÇok güzel anne gibi yar olmuyor gerçekten oğlumda annem vardı hep yanımdaydı hep destekti 2018de kaybettim kızımda olmayacak göremeyecek maalesef nefesi yetiyormus bu günlerde daha çok arıyorum sizler yokluğunu yaşamayın inşallah sizi de duygu seline boğduysam affola
Yaa canim suan cok kotu hissettim kusura bakma seni uzduysem eger Allah Rahmet eylesin mekani cennet olsun insallahÇok güzel anne gibi yar olmuyor gerçekten oğlumda annem vardı hep yanımdaydı hep destekti 2018de kaybettim kızımda olmayacak göremeyecek maalesef nefesi yetiyormus bu günlerde daha çok arıyorum sizler yokluğunu yaşamayın inşallah sizi de duygu seline boğduysam affola
Birsürü yazı yazdım ama sildim ne desek boş allah rahmet eylesin çok çok çok zordur hiç bişey söylemek istemiyorum benim de hassas olduğum konu rabbim acılarımızı dindirsin sabır versin kalan en yakınlarımıza da hayırlı uzun ömürler versinÇok güzel anne gibi yar olmuyor gerçekten oğlumda annem vardı hep yanımdaydı hep destekti 2018de kaybettim kızımda olmayacak göremeyecek maalesef nefesi yetiyormus bu günlerde daha çok arıyorum sizler yokluğunu yaşamayın inşallah sizi de duygu seline boğduysam affola