2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaşlar birsey sorucam depend dediğiniz emici kilot mu...neden ihtiyaç duyuyoruz ki herkes almis baktim da....ben ilk gebeligimde almamıştım lazım olduğunu hatırlamıyorum sezeryan olmama ragmen
Eve çıkınca kullanmıştım aldim ama hastane yetişkin bezi istemişti bezi takmaları daha kolaydı çünkü, bende sezeryan olmuştum

Arkadaşlar birsey sorucam depend dediğiniz emici kilot mu...neden ihtiyaç duyuyoruz ki herkes almis baktim da....ben ilk gebeligimde almamıştım lazım olduğunu hatırlamıyorum sezeryan olmama ragmen
Benim ilk sezeryan da çok kanamam oldu doğumdan sonra o zaman hasta bezi aldırmıştım bugün çanta hazırladım yine aynısını aldım

Eve çıkınca kullanmıştım aldim ama hastane yetişkin bezi istemişti bezi takmaları daha kolaydı çünkü, bende sezeryan olmuştum

Hasta bezi veriyor hastane seninde mi oyle oldu ? Hasta bezi kullanmak istemeyenler aliyor

Benim ilk sezeryan da çok kanamam oldu doğumdan sonra o zaman hasta bezi aldırmıştım bugün çanta hazırladım yine aynısını aldım
Ben onlar mı taktılar naptilar hatırlamıyorum sadece biz almamistik giderken sonra noldu bilmiyorum 8 yıl geçti aradan...emici kilot bez mi oluyor bu depend....öyleyse babamda var paket paket canpedin ondan alayim olur mu aynı şey dimi kizlar

Aynısı tabi ki maksat yetişkin bezi olsun. Ben indirimde depend buldum diye aldım yoksa hangisi ucuzsa onu alırdım benim ikiside normal oldu sancı anında bez bağlamam istendi sürekli su geldiği için. O yüzden paketi yanıma alıcam sanırım

Aynen canim oyle yapalim bu sefer tetikler falan nasilsin nasil geciyor

Bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor o kadar ittiriyorki nefesin kesiliyor ve aynı zamanda kasıklarında baskı hissediyorsun

Kizlar 2 gündür kasilma biraz fazla ve sertti, doktoru aradim magnezyum kullanayim mi diye, hemen cagirdi, yatış yaptı, ciger gelistirici, antibiyotik, serum, nst filan ne oldugunu sasirdim ciddi bir durum yok bu arada, sadece gosterdigim bölge ve duzenli sık olup, sisme ve sertlesme olmasından kaynakli onlem alindi suan. Sabah kontrol edilecek ona göre cikacagim. Simdi serum devam ediyor. Ama iyiyim bir sorun yok çok şükür

Aa aa sabah cikisin yapilir insallah canim

Çok geçmiş olsun canım bende geçen hafta 4 gün yattım hastanede kanamadan dolayı.. ciğer geliştiricileri falan tamamlandı. İmza atarak çıktım yoksa daha yatıracaklardı. İnşallah sende biran önce iyi şekilde çıkarsın hastaneden.

Aa aa sabah cikisin yapilir insallah canim
Ben de hic beklemiyordum, magnezyum kullan diyecek sandim, hatta cikisa yakin aradim ama tarifi yapinca doktora hemen gelmelisin dedi, gelince de iyi oldu geldin dedi. Sabaha cikarim diye düşünüyorum bir sorun yok gibi görünüyor çünkü. Kasilmalar da azaldi çok şükür

Cok gecmis olsun sana da, kanama yok cok şükür, insallah hepimiz saglikla kavusuruz kuzularımiza cok sag ol cnm

Geçmiş olsun. Bende bir gün kaldık kasilmadan dolayı nst de sancı çıkınca ilaç tedavisi ciğer geliştirici serum ama artık daha iyiyim hala kasılma var ama önceki gibi değil. Aceleci tosbikler heyecan yaptırıyorlar. Hicbirseyide yıkanıp hazirlanmadi yani bu acele nedir
Bır arkadaş daha vardı sancı çıktı diyen bol dinlemek lazım benim öyle yavaşladı. İnşallah 3 yavrudan fırsat bulabilirsin. Dua edelim 36 dan sonra korkma dedi doktorum hayırlısı bakalım. İyi olsun güzel olsun hepimiz için

Sanada geçmiş olsun canım.

Bu Kasım bebeleri çok aceleci sanırım

Sana da çok gecmis olsun canim hahah ben hazırladım diye gelmek istiyor sanırım maymus calismaya devam ediyorm olmazsa erken cikacagim izne artik yapacak bsy yok, doktoruma soracağım sabah bakalim. Benim 3 bebem yok ilk bebem olcak amin inşallah saglikla kavusalim yavrucuklarimiza

Kızlar ben hala çanta hazırlamadım ya. Benim gibi olan var mı

Beeeeen daha alışverişe devam ediyorum ben. Yıkama, ütüleme, yerleştirme de yapmadık daha hepsi torbalarda duruyor.

Kızlar nasılsınız? Nasil gidiyor? Benim bu aralar pek oturtmyor hem gogus altindan hem vajina ust kisimdan baski uyguluyor zottiri bebiş, sizde durumlar nedir

Aaah o vajina kısmına, sidik torbasına bastırması yok muuuuuu

Aaay çok geçmiş olsun canım.. inşallah zamanını bekler minik..

Oooy günler saatler belli oluyor.. Çok az kaldı ya Hadi hayırlı ola canım..

İlk hamileliğimde bende gerek duymamıştım, öyle çok kanamam da olmamıştı. Ve bana hastaneden vermişlerdi o yetmişti. Ama bu kez ben de aldım Depend, hem kullan at ya kolaylık olur diye.

Aaaa geçmiş olsun canımcım.. Neyse ki ciddi bir durum yokmuş çok şükür, sevindim..

Ya bende de 2 gündür sert hareketleri oluyo bebeğin geriliyo içimde karnım sertleşip duruyo kasılma bu mu oluyo ben normal hareketleri diye düşünmüştüm de o yüzden anlamıyorum heralde ama bir de bu aralar çok tatlı yiyorum ondanmıdır ne bileyim ya

Kızlar bir de sivilce çok var yüzümde sırtımda kalçamda kollarımda 2 haftadır kaşınıyorum sivilceler yüzünden doktora da demedim ama şimdi acaba nedendir diyorum sizde de var mı

Sukur canım gercekten, cok sag ol
Uzun sure olup kalıyor, sık sık olyorsa doktoruna danis mutlaka canim. Benim bir suredir olyordu gunde birkaç kere, ama 2 gündür surekli olduğu icin sormak istedim ve kontrole çağırdı. Sen de arayp bir sor ve yerini tarif et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…