2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
devlette normal ozaman geçen covidden yattığımda hastanede bana zor yastık buldular bulmasalar evden getirtecektim
Saçma buluyorum devlet bir yastık bir hasta bezi veremicekse..uzun uzun yazardım da ban yemek istemiyorum 😅 yakında aldığımız nefese vergi vereceğiz her şeye zam ama hizmete gelince 🤷🏻‍♀️

Kızlar hepsiburada slepyy bazı ürünlerinde ikincisi 1 tl. Kampanya var..ama anlamadığım günlük aktivite bezi yazan da var normal 1 numarada yok ne farki var bilen var mi🤢

Nst de birşey çıkmışmıydı. Geçmiş olsun önlemi almışlar kasılma kalmaz inşallah.

Ev temizliğini düşününce bana afakanlar basıyor hala yapmadım hiç birini kadın çağırıcam onuda yapmadım :KK43:(. Bu arada hangi hastane bu özel mi devletmi. Ben o kadar para verip üstüne benden şunu getir bunu getir derlerse kavga ederim.

Kaburgalara vurma olayını 4 gündür yaşıyorum işkence gibi birşey artık alanları daraldı yavrucakların onlarda napsın
Yok cnm hareket iyi bir de sanci en fazla 39 cikti, iyidir dye düşündüm doktr da bsy demedi. 10 gun sonra çağırdı. Istirahat devam ve izne ayriliyorum artik
Teşekkürler ben ilk olduğundan anlamıyorum şimdi anladım kasılma nasılmış diye 🤗
Ne demek ☺️🙏
Anladim sagol cnm o halde babaminkilerden alayim

Cok geçmiş olsun...inşallah zamanını bekler bebis
Amin inşallah cok sağ ol. 🥰

Yok cnm hareket iyi bir de sanci en fazla 39 cikti, iyidir dye düşündüm doktr da bsy demedi. 10 gun sonra çağırdı. Istirahat devam ve izne ayriliyorum artik

Ne demek ☺️🙏

Amin inşallah cok sağ ol. 🥰
Dinlen canım gerçekten son haftalar işte çalışmak çok zor oluyor ben şuan ölüyorum resmen saatlerce oturmakta zor hareket etmekte zor. Benimde son bir hafta haftaya salı son çalışma günüm

Ben hiç olmak istemiyordum ama doktorum tavsiye etti ve haberlerden çok korktum o yüzden oldum. İki doz biontech oldum ilkinde bir şey yoktu ikinci de kemik ağrısından bir gün yattım sadece ertesi güne iyiydim. Hakkımızda hayırlısı artık allaha emanetiz 😔
Aynen canim bende hic düşünmezken oldum şükür sikinti olmadi 1. De bakalim

Sence hangisi daha iyi 😄 bende terazi olduğumdan terazi olmasını isterim ama 17 gün içinde doğar mı bilemicem 🙈
Ya ikisi de iyi ben erkek olacağı için terazi olmasını daha cok isterim ama akrep olursa da yapacak bir sey yok 😂 cok sevdigim akrep kadinlari var, hic sevmedigim akrep kadinlari da oldu. Erkekleri biraz gıcık olabiliyor akreplerin zaman zaman bakalım ☺️ saglikla zamaninda gelsin tabi gerisi muhabbet olsun diye siyledigimiz şeyler ❤️

Ya ikisi de iyi ben erkek olacağı için terazi olmasını daha cok isterim ama akrep olursa da yapacak bir sey yok 😂 cok sevdigim akrep kadinlari var, hic sevmedigim akrep kadinlari da oldu. Erkekleri biraz gıcık olabiliyor akreplerin zaman zaman bakalım ☺️ saglikla zamaninda gelsin tabi gerisi muhabbet olsun diye siyledigimiz şeyler ❤️
İkisi de iyimiş ne güzel :) Gerçekten öyle sağlıcakla gelsinler de gerisi önemli değil ❤️🤲🏻
Sıra sende 😄

X