2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kacinci hafta baslanmaliymis canim onumuzdeki hafta erken olmasin ? İlkinde hic birsey yiyip icmedim ben simdj canimda istiyor hurma yicem bende ama erken olur gibi geldi

Ben penye koymustum. Hatta kalin olani portbebeyle evde unutmusuz. Hemsire kalin olanida istemis o olmayinca ust uste sarmalamislar simdi penye ,nohut ve pelus hepsini koyucam cantaya ne isterlerse artik

Kacinci hafta baslanmaliymis canim onumuzdeki hafta erken olmasin ? İlkinde hic birsey yiyip icmedim ben simdj canimda istiyor hurma yicem bende ama erken olur gibi geldi
Hic bilmiyorum canim ama cok yemem diye düşündüm. Intte 38. Haftadan itibaren günde 5-6 tane diyor. Dedigin gibi brkac hafta sonra da yenebilir hem vade dolmuş olr yavas yavas

Eveeeet erken doğum tehdidiyle eve geldik nst de sancım çıktı tabiki kendimi biliyorum iki gündür kasılıp duruyorum ytrcam seni dedi yatamam çocuklarma bakcak kimse yok burda dedim annem daha gelmedi vs ilaç falan verdi artık artarsa durmaz sa kaslmalar direk geliyosun dedi 7-10 gün daha içerde tutmamz lazm dedi

Ay canım valla ne denir bilemiyorum insallah sorunsuz doldurursunuz 1 hafta 10 günü sağlıkla gelsin zamanında gelsin inşallah

Canim ya biliyormussun gercekten insallah durur. Durmazsada insallah saglikla gelsin cocuklarla imkansiz ama dinlenmeye calis

Ağrılı kasılma mi nasıl tarif edermisin

Kızlar 35+0 kontrolden geldik kilomuz 2860 boyumuz 50 cm dr senin dönemine göre en uzun bebek sende dedi ama biliyonuz kizimda tutmadığı için çok önemli vermiyorum. Baba 2 metre anne 173 olunca böyle bekleniyor demek
Bu arada günümüzü aldık Rabbım nasip ederse 26 ekim sabah 6.30 da hastanede olmaz 8 de sezeryan olcak inşallah

Ben sadece penye koyacağım.. kalina gerek var mı bende bilemedim
Kiyamam inşallah biraz daha durur acele etmez minik...kardeşlerine kavuşmak istiyor bir an önce sanırım....sağlıkla zamanında gelsin inşallah

Maşallah sağ salim gelsin bebeğin ilk tarih alan sensin galiba benimde o civarda olur aramızda bi gün var çünkü

İnşallah durur o kadar süre içerde sen de hep bugün doğurcam dedin dedin sinyali yolladın vücuduna tetikledi doğumu şimdi de yavaşlat bakalım neyse ilk sen doğuracaksın bu gidişle aramızda hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah allahım kolaylık versin
Sağlıkla gelsin inşallah

Oo saatin bile belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…