2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim 13unde olacak kontrolüm, o zaman 35+2 olacagim belki sık çağırır ondan sonra. Cunku o kontrolde 3 hafta olmuş olacak arası. Benim bu 2 gündür hafif agri ve biraz fazla karin sertleşmesi var ama cok agri olmadigi icin ciddiye almadim, bakalim artarsa ona gore giderim olmadi. Nstye daha girmedim. Maasallah kuzucuk, hareket olunca insanin ici rahatlıyor gerçekten 🥰🥰 canta benim de ufak eksikler disinda hazir gibi. Utuler, dolap yerlestirmeler bitti. Temizliği de eşim hallediyor 2-3 haftaya derinleme girişir yine büyük ihtimal. Biberon pompa filan dezenfekte edilip valize konacak, bir de perde alacağım bebek odasina, yırtılmisti çünkü yillardir bos durunca 🤣
2 haftaya herkes tam tamına hazır olur bekler çok şükür bugünlere de geldik.. beta 2 günde ne kadar yükseldi kalp atışı duyuldu mu konuşurken şimdi doğumu konuşuyoruz sağlıkla sorunsuz hepimiz doğuralım inşallah 😍😍😍

İlkinde 1.5 ay bacak ağrım oldu tek bacaklı ama maşallah ikincide ikişer çıkardım 9 aylık karnımla merdivenleri 🥰 ama bu pelvis ağrısı dedikleri bende de başladı ayıptır söylemesi ağrıypr orası 🥴
Evet canım aynen öyle kalkarken, yatarken, yatakta dönerken falan çok zorluyor neyse ki normalmiş 🙏 az kaldı biraz daha sabredecez 🌺😊 ya 34 yaş hamileliği bir bana mı zor ilkinde 27 yaşındaydım hiç zorlanmadım ya da az zorlandım diyelim😊 ama bunda eşim bana 'hamilelikte olabilecek hiç birşeyi atlamadın' diyor😅

Kızlar Doğumhaneye vereceğimiz kıyafetlerin içine hem penye hem kalın battaniye mi koyuyoruz?
İkisine birden mi sarıyorlar bebişi.Ben ebeye verilecek olan kıyafetlerin içine sadece şu nohut battaniyelerden koydum sadece penyede eklemem gerekiyor mu ?
Ben hem penye hem de örgü battaniye koydum canım

Bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor o kadar ittiriyorki nefesin kesiliyor ve aynı zamanda kasıklarında baskı hissediyorsun
Bende de şöyle oluyor kasılıp sertleşiyor o an bana daralma hissi geliyor sabah saat başı oluyordu öğleden sonra sık olmadı Dr a 9 gün sonra gideceğim bel kasıkta ağrı yok diye gitmedim açıkçası

Bende de şöyle oluyor kasılıp sertleşiyor o an bana daralma hissi geliyor sabah saat başı oluyordu öğleden sonra sık olmadı Dr a 9 gün sonra gideceğim bel kasıkta ağrı yok diye gitmedim açıkçası
Hem o darlanma hissi hemde aşa doğru çok basınç baskı hissediyorum ben her zaman ağryla gelmez baskı hissiyle de oluyor ilerleyen kasılmalara ağrı ekleniyor en azndan benim öyle olduğu oldu

Kızlar 35+0 kontrolden geldik kilomuz 2860 boyumuz 50 cm🙈🧿 dr senin dönemine göre en uzun bebek sende dedi ama biliyonuz kizimda tutmadığı için çok önemli vermiyorum. Baba 2 metre anne 173 olunca böyle bekleniyor demek
Bu arada günümüzü aldık Rabbım nasip ederse 26 ekim sabah 6.30 da hastanede olmaz 8 de sezeryan olcak inşallah
Ay hadi gözün aydin canim şaka maka dogumlar cok yaklasti ya🙈😊

Eveeeet erken doğum tehdidiyle eve geldik nst de sancım çıktı tabiki kendimi biliyorum iki gündür kasılıp duruyorum ytrcam seni dedi yatamam çocuklarma bakcak kimse yok burda dedim annem daha gelmedi vs ilaç falan verdi artık artarsa durmaz sa kaslmalar direk geliyosun dedi 7-10 gün daha içerde tutmamz lazm dedi 😩
Daha erken ya inşallah durur ilaçlar kasilmayi durdurur

Bebek bir yerde toplanıp sertleşiyor o kadar ittiriyorki nefesin kesiliyor ve aynı zamanda kasıklarında baskı hissediyorsun
Ayy benimde öyle bir haftadır. Özellikle belimden kasıklara ağrı hissediyorum hemde kasılma. Ama doktor randevum haftaya. Gitsem mi erkenden bilemedim bende 🙄
2 haftaya herkes tam tamına hazır olur bekler çok şükür bugünlere de geldik.. beta 2 günde ne kadar yükseldi kalp atışı duyuldu mu konuşurken şimdi doğumu konuşuyoruz sağlıkla sorunsuz hepimiz doğuralım inşallah 😍😍😍
Ayy okurken o günlere gittim ve midem bulandı 😆😆 hala o günler gelince aklıma midem bulanıyor psikolojik olarak

Ayy benimde öyle bir haftadır. Özellikle belimden kasıklara ağrı hissediyorum hemde kasılma. Ama doktor randevum haftaya. Gitsem mi erkenden bilemedim bende 🙄

Ayy okurken o günlere gittim ve midem bulandı 😆😆 hala o günler gelince aklıma midem bulanıyor psikolojik olarak
Bana dr kasılmalar artar da Rahim ağzı açılırsa artık çok geç olur dedi

Kızlar hastane çantanıza deodorant, parfüm vb. kokulu şeyler koymayın naçizane fikrim. Bebiş sürekli koynunuzda olacak, sizin kokunuz en güzel koku ilk aşamada özellikle. Kimyasal maddeler içerdiği için iyi bir fikir gibi gelmedi bana ama takdir sizin tabiki. Ben yanıma gelecek olanlara da özellikle rica edeceğim parfüm, deodorant sıkmayın diye🤷🏻‍♀️
Canım aliminyum bile içermeyen kokmayan sabun deodorantlar var tavsiye ederim ben normaldede diğerlerini kullanmam sadece onu kullanırım önce kendi sağlığım için. Sağlıklı anne= sağlıklı bebiş. Sadece belirtmek istedim yani o sıktığımız kokulu kokulu deodorantlardan değil yani 🙃🥰

Arkadaşlar birsey sorucam depend dediğiniz emici kilot mu...neden ihtiyaç duyuyoruz ki herkes almis baktim da....ben ilk gebeligimde almamıştım lazım olduğunu hatırlamıyorum sezeryan olmama ragmen

X