- 15 Aralık 2020
- 382
- 430
- 30
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.301
Sezeryan mı olacaksın kuzum hadi bakalım inşallah iyidir bebişin7 seneye 4 cocukmubacım senin hayatın hiç senin olmamış ki ...Bir çocukla hayatin nasıl kısıtlanıyor yaşlanıyorsun 4 çocukla düşünemiyorum.. ALLAH hepsine sağlık versin ama iyi cesaret dogrusu
Oyle dusunme vardır bir hayır...normal diye direnmemek lazım herseyin hayırlısını versin ALLAH
bizim kontrolumuz bugun kizlar..son 21 günümüz nasipse...bakalim ne kadar büyümüş sipa...ben baya büyüdüm bakalım onda durumlar ne
Maşallah canım evet gerçekten benim için özellikle nasıl geçti bu dokuz ay35+5 den herkese merhaba. Baya az kaldı heyecanlanmaya başladım. Az az ağrılar da başladı. Yavaş yavaş doğurmaya başlarız artık. Hafta sonu bebeğin herseyini yıkadık sağolsun eşim de utuledi. Benim gecelik pijama onları da hallettim. Sadece valize koymak kaldı. Süt sağma makinesini de lansinoh tekli aldım 365 liraya hic bir eksiğimiz kalmadı inşallah. Bu hafta sonu valizi de hazirlamayi planlıyorum
Artık hazırla müsaitsen, bir sıkıntın yoksa baya yaklaştık sona 1-2 haftaya yavaş yavaş bu konudada doğum haberleri başlar allahın izniyle hangimizin olacağı belli olmaz canımKızlar ben hala çanta hazırlamadım ya. Benim gibi olan var mı
Bugün niyetlendim inşallah bitecek bugün bu iş hatırlayanlar neler koydular yazarlarsa çok sevinirimArtık hazırla müsaitsen, bir sıkıntın yoksa baya yaklaştık sona 1-2 haftaya yavaş yavaş bu konudada doğum haberleri başlar allahın izniyle hangimizin olacağı belli olmaz canım
Evet benden beklenen de buydu kısıtlanmak ama olmadı7 seneye 4 cocukmubacım senin hayatın hiç senin olmamış ki ...Bir çocukla hayatin nasıl kısıtlanıyor yaşlanıyorsun 4 çocukla düşünemiyorum.. ALLAH hepsine sağlık versin ama iyi cesaret dogrusu
Oyle dusunme vardır bir hayır...normal diye direnmemek lazım herseyin hayırlısını versin ALLAH
bizim kontrolumuz bugun kizlar..son 21 günümüz nasipse...bakalim ne kadar büyümüş sipa...ben baya büyüdüm bakalım onda durumlar ne
Merhaba ayni haftalardayiz sanki benim eşim de cok gec geldigi icin ve bulundugum ilcede sadece devlet hastanesi oldugu icin annemin yanina geldim. Bence yavastan geçin derimKızlar anneme geçeceğim ben de doğum olana kadar ama sizce ne zaman geçmek daha doğru olur? Hani tüm gün evde tekim diye onlarla kalalım dedik çünkü eşim çok geç geliyor. Erken de gitmek istemiyorum. Sizlerin fikrini alayım dedim.
Rabbim sağlıkla kavuştursun hayırlı evlat olsunlar zaten bi anne olarak başka beklentin olmuyorAllah senirabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin demek ki olacağı varmış olmuş olabiliyor demek ki çok duydum mesela bizde ilaç yok iğne yok eşim yıllarca o şekilde yani ayıp orasına girmeyim korunduk çoğu arkadaşım yapma böyle teyzem 6 tane doğurdu dedi olmaz olmuyor ama ne zaman korunmadı o ay oldu şükür 2 meleğim var cennette 3. Çocuğumu da kucağıma alacam inşallah rabbim hayırlısı ile alırız da 5 gebelik oluyor olmayanlarda nasip etsin
Ben orzax ocean kullanıyorum canım. D3 k2 gunde 4 damlaKızlar d vitamini kullananlar hangisini kullanıyorsunuz ve günde kaç damla yazar mısınız?
Benim liste şöyleBugün niyetlendim inşallah bitecek bugün bu iş hatırlayanlar neler koydular yazarlarsa çok sevinirim
Canim ilk dogum senin degil mi 36' dan sonra ne ur ne olmaz diye annenlere gecebilirsin bence eger sancı cikmadiysa nst'de 36+1'i falan da bekleyebilirsinKızlar anneme geçeceğim ben de doğum olana kadar ama sizce ne zaman geçmek daha doğru olur? Hani tüm gün evde tekim diye onlarla kalalım dedik çünkü eşim çok geç geliyor. Erken de gitmek istemiyorum. Sizlerin fikrini alayım dedim.
TamamdırMerhaba ayni haftalardayiz sanki benim eşim de cok gec geldigi icin ve bulundugum ilcede sadece devlet hastanesi oldugu icin annemin yanina geldim. Bence yavastan geçin derim
Evet canım ilk doğum. Sancı çıkmadı henüz. Önerini dikkate alacağım. Çok teşekkür ederimCanim ilk dogum senin degil mi 36' dan sonra ne ur ne olmaz diye annenlere gecebilirsin bence eger sancı cikmadiysa nst'de 36+1'i falan da bekleyebilirsin
1 tulumBugün niyetlendim inşallah bitecek bugün bu iş hatırlayanlar neler koydular yazarlarsa çok sevinirim
Kendim için hazırladığım çantadadaBugün niyetlendim inşallah bitecek bugün bu iş hatırlayanlar neler koydular yazarlarsa çok sevinirim
Aynen cnm hangisi saglikliysa o olsunSezeryan mı olacaksın kuzum hadi bakalım inşallah iyidir bebişinYok kız hiç diretmedim normal yapayım diye sadece sağlıklı ve doğal olan normal olduğu için allah korusun tehlike olmadıkça sezeryan olmak istemiyorum ama kişisel fikir yani ve önemli olan bebişlerimizin sağlığı
37 de geçebilirsin. Daha erken gitme benceKızlar anneme geçeceğim ben de doğum olana kadar ama sizce ne zaman geçmek daha doğru olur? Hani tüm gün evde tekim diye onlarla kalalım dedik çünkü eşim çok geç geliyor. Erken de gitmek istemiyorum. Sizlerin fikrini alayım dedim.
Gidilecek yerler çocukla ayrı oluyor ama ...çocuktan sonra hersey daha bir anlamlı daha güzel ama çok farklı kabul etmek lazım...ben cok fazla anne oldum mesela hamileyken diyordum anneme bırakır eşimle tatile giderim nerdeeee hayatta gitmedim onsuz tatile...fazla düşkün oldum fazla anne oldum sanirim buda benim karakterimmis çok anacmisim megerEvet benden beklenen de buydu kısıtlanmak ama olmadıannem her bebe de artık evinde oturursun muhabbeti yaptıkça her 3 ayda bir yada ne zaman esse aldım çocukları bindim uçağa artık bana öcü gibi bakıyolardı en son 4 çocuk biri bebk arabasnda bir de karnımda aslında pek geri kalmadım istediklerimden hala kitabımı okurum hala kahvemi içerim gidilecek yere giderim annem bakar görümcem bakar giderim bana kalırsa o kadınla alakalı tek çocukla kırmızı alarm veren kadınlar taniyorum inanmazsın kendime vakit ayırıyorum ve onlarada ayırıyorum hem kendimle geçirdiğim zamandan hem onlarla geçirdiğim zamanlardan çok büyük keyif alıyorum şimdi büyükler okula da gidiyor herşey çok daha kolayladı bu sene benim için
bende senin gibi hazırlayamadım daha maalesef yıkancak eşyalar bile var dahaKızlar ben hala çanta hazırlamadım ya. Benim gibi olan var mı
Doktoruna mutlaka danış cnm, bircok sebebi olabilir.Kızlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdirBir haftadır başım ağrıyor sürekli tansiyonuma bakıyorum normal sizde de böyle olan var mı?
Tam 35+0 şuan ultrasonda 3gun önde çıktıYaa inşallah bekler zamanında gelir bebeğin.tam olarak kaç haftalıksınız
35+0 inşallah canimŞuan kaç+kac sin. Erken gelmez inşallah bebiş