- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.281
Evet aynen öyle bi ağrı neyseki normalmiş bu aralar hareketsizim doğrudur. Teşekkürler içim rahatladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşin doğru demiş sen seneye yine hamilesin diye bağlatsan da güven olmaz sen en iyisi 2 yöntemle korun şaka bi yana allah verdi mi oluyo demekki hayırlısı olsun.. valla senin gibi 3 çocuklu yolda da 1 tane varken bu kadar pozitif bi insan tanımadım senle yaşayan yaşlanmaz maşallah sanaİşte benim de 4 spiralle ilk ikisini peşpeşe büyüteyim istedim Allh var sora erkek kardeşim vefat etmişti evlenmeden önce çocuklarmda bi kız bi erkek kızım abla onlar oynarken hep onlara bakıp ağlıyodum. Yani artık içim sökülecekti 3. Bebek yapma kararı aldım 3. Olunca daha ağlamadım saçma gelebilir neyse yeter bu kadar elhamdülillah dedim spiral taktrdm 6. Ay gebe olduğumu öğrendim halbuki 5 yıllık spiraldi 6 ay korudu
Ben doktoruma sordum da normal dedi ki o zaman 32 haftalıktım her şeyde normal gözüküyordu bu ağrılar olmasa doğum olmaz zaten dedi o yüzden bence endişelenme canım erken doğumun çok çok belirtisi varBende ilk hamileliğimde hiç yaşamadım ama bunda zorluyor baya. Aslına bakarsan çatı ağrısı bu mu bende bilmiyorum ama evet alt bölge kemikleri ağrıyor. Erken doğumu falan tetiklemesin de. Cuma günü muayenem var o zaman sorcam doktora.
Hadi geçmiş olsun canım konunu görmedim ana kaza diyosun çok şükür sorunsuz atlatmışsın benimde perşembe kontrolüm nst var hiç girmek istemiyorum ilk doğumdan travma kaldı sanırımKızlar hepinize günaydın. Kazadan sonraki kontrollerimiz dün bitti çok şükür. Herhangi bir olumsuzluk yok. Sadece belim biraz incinmişti. O da geçti gibi. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Yazdığınız mesajları okudum ancak cevap yazacak moralim yoktu. Var olun
Sizler nasılsınız? Pelvis ağrısı özellikle yataktan kalkarken oluyor bende ama sonra geçiyor. Benim kontrolüm haftaya, günler geçmiyor
Neden canım? Nst dinlemek bana çok iyi geliyor. Balık gibi benimkiHadi geçmiş olsun canım konunu görmedim ana kaza diyosun çok şükür sorunsuz atlatmışsın benimde perşembe kontrolüm nst var hiç girmek istemiyorum ilk doğumdan travma kaldı sanırım
Çok girdim çıktım nst ye o zaman çok hevesliydim tabi ama sonra sonra bebeğimde gelmeyince yorulmaya başladım hatta sancı çıkmayınca moralim falan bozulmaya başladı sonra komple sancılarım kesildi yani braxton hick falan hak getire sırf bu yüzden bu gidişim son gidişim olacak doktorum mutlaka 36da gel dedi diye gidicem bir daha da gitmem günüm dolar bebiş hala gelmezse giderim belkiNeden canım? Nst dinlemek bana çok iyi geliyor. Balık gibi benimki
Bizimkisi şey deliliğe vurmak şaka bir yana hakikaten çok zor ama Elhamdülillah hepsi iyiki var bide hepsinde kronik uyku problemi var geceleri kaç kere uyandığımı artık saymıyorum bu gece saat 4 sadece ortanca oğlum uyuyor eşim ben küçk oğlan kzm oturuyoruz bide gece gece bana yaptğm tatlı niye bitti onu soruyor uykusuzluk adama neler yaptrıyor biliyomusun sen dedim bir gece artık o kadar uykusuzuz ki kocam da bende daha 2numara yeni ağlamış ağlamış duymamışz komşu korkmuşki bize bişey oldu kapıyı çalmış açan yok polisi aramışEşin doğru demiş sen seneye yine hamilesin diye bağlatsan da güven olmaz sen en iyisi 2 yöntemle korun şaka bi yana allah verdi mi oluyo demekki hayırlısı olsun.. valla senin gibi 3 çocuklu yolda da 1 tane varken bu kadar pozitif bi insan tanımadım senle yaşayan yaşlanmaz maşallah sana
Anladım canım Normal doğum mu yaptın ilkinde bir de kaçıncı haftada gelmişti?Çok girdim çıktım nst ye o zaman çok hevesliydim tabi ama sonra sonra bebeğimde gelmeyince yorulmaya başladım hatta sancı çıkmayınca moralim falan bozulmaya başladı sonra komple sancılarım kesildi yani braxton hick falan hak getire sırf bu yüzden bu gidişim son gidişim olacak doktorum mutlaka 36da gel dedi diye gidicem bir daha da gitmem günüm dolar bebiş hala gelmezse giderim belki
40+0 aşırı kanama sebebiyle acil sezeryanla sonuçlandı istedimde olmadı canım ama takmıyorum bunda normal deneyeceğim inşallah bakalımAnladım canım Normal doğum mu yaptın ilkinde bir de kaçıncı haftada gelmişti?
Canım sağlıkla gelsinler de gerisi bir şekilde hallolur. Ben de normal istiyorum ancak bakalım bebiş de benimle aynı fikirde mi ? :)40+0 aşırı kanama sebebiyle acil sezeryanla sonuçlandı istedimde olmadı canım ama takmıyorum bunda normal deneyeceğim inşallah bakalım
Hiç belli olmuyor zaten kararı onlar veriyor dediğin gibi sağlıklı olsunlarda gerisi aracıCanım sağlıkla gelsinler de gerisi bir şekilde hallolur. Ben de normal istiyorum ancak bakalım bebiş de benimle aynı fikirde mi ? :)
7 seneye 4 cocukmu bacım senin hayatın hiç senin olmamış ki ...Bir çocukla hayatin nasıl kısıtlanıyor yaşlanıyorsun 4 çocukla düşünemiyorum.. ALLAH hepsine sağlık versin ama iyi cesaret dogrusu7 bitcek martta 2015 te evlendim
Oyle dusunme vardır bir hayır...normal diye direnmemek lazım herseyin hayırlısını versin ALLAHHadi geçmiş olsun canım konunu görmedim ana kaza diyosun çok şükür sorunsuz atlatmışsın benimde perşembe kontrolüm nst var hiç girmek istemiyorum ilk doğumdan travma kaldı sanırım
Allah seni rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin demek ki olacağı varmış olmuş olabiliyor demek ki çok duydum mesela bizde ilaç yok iğne yok eşim yıllarca o şekilde yani ayıp orasına girmeyim korunduk çoğu arkadaşım yapma böyle teyzem 6 tane doğurdu dedi olmaz olmuyor ama ne zaman korunmadı o ay oldu şükür 2 meleğim var cennette 3. Çocuğumu da kucağıma alacam inşallah rabbim hayırlısı ile alırız da 5 gebelik oluyor olmayanlarda nasip etsinİşte benim de 4 spiralle ilk ikisini peşpeşe büyüteyim istedim Allh var sora erkek kardeşim vefat etmişti evlenmeden önce çocuklarmda bi kız bi erkek kızım abla onlar oynarken hep onlara bakıp ağlıyodum. Yani artık içim sökülecekti 3. Bebek yapma kararı aldım 3. Olunca daha ağlamadım saçma gelebilir neyse yeter bu kadar elhamdülillah dedim spiral taktrdm 6. Ay gebe olduğumu öğrendim halbuki 5 yıllık spiraldi 6 ay korudu
Yaa inşallah bekler zamanında gelir bebeğin.tam olarak kaç haftalıksınızBende kontrolden geldim şimdi uçak için rapor aldım PCR testi verdim. Yarın doğum için yolculuk var 2626 gram 48 cm olmuş artık iyice yeri daralmış dedi doktor ultrasonda iki büklüm benim karnım sürekli sertlesiyo doktorda farketti doğum belirtisi olabilir yorma kendini dedi ama benim zaten en başından beri bu şekilde inşallah uçakta dogurmam
Şuan kaç+kac sin. Erken gelmez inşallah bebişBende kontrolden geldim şimdi uçak için rapor aldım PCR testi verdim. Yarın doğum için yolculuk var 2626 gram 48 cm olmuş artık iyice yeri daralmış dedi doktor ultrasonda iki büklüm benim karnım sürekli sertlesiyo doktorda farketti doğum belirtisi olabilir yorma kendini dedi ama benim zaten en başından beri bu şekilde inşallah uçakta dogurmam
İlkinde 1.5 ay bacak ağrım oldu tek bacaklı ama maşallah ikincide ikişer çıkardım 9 aylık karnımla merdivenleri ama bu pelvis ağrısı dedikleri bende de başladı ayıptır söylemesi ağrıypr orasıBende ilk hamileliğimde hiç yaşamadım ama bunda zorluyor baya. Aslına bakarsan çatı ağrısı bu mu bende bilmiyorum ama evet alt bölge kemikleri ağrıyor. Erken doğumu falan tetiklemesin de. Cuma günü muayenem var o zaman sorcam doktora.