2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar hastane çantanıza deodorant, parfüm vb. kokulu şeyler koymayın naçizane fikrim. Bebiş sürekli koynunuzda olacak, sizin kokunuz en güzel koku ilk aşamada özellikle. Kimyasal maddeler içerdiği için iyi bir fikir gibi gelmedi bana ama takdir sizin tabiki. Ben yanıma gelecek olanlara da özellikle rica edeceğim parfüm, deodorant sıkmayın diye

Allah kolaylık versin komedi filmi çekilir sizle
Kızlar nasılsınız? Nasil gidiyor? Benim bu aralar pek oturtmyor hem gogus altindan hem vajina ust kisimdan baski uyguluyor zottiri bebiş, sizde durumlar nedir
Kontroller sıklaştı aslında pek gerek görmüyorum ama doktor dediği için gidiyorum cumartesi gittim haftaya gelirsin dedi bikaç gün ileri attım 10 gün sonra gidicem hiçbi belirti yok bende nst de de bişey çıkmıyo acaba nırmal doğuramıcakmıyım diyorum ama hafiften sanki günde 2 defa falan çok az ağrı oluyo gibi bir de ilk bebek ya anlamıyorum belki de hareketleri iyi maşallahı var sık idrara çıkıyorum pozisyonundan heralde bir de idrar yolu enfeksiyonu var hafiften çok su içiyorum ondandır biraz da bakalım haftaya ne olur bizde durumlar böyle çantalar hazır evde de ufak temizlik kaldı onu da 2 haftaya hallederiz bekliyoruz heyecanla

Ben kızımı emzirmeyi bırakana kadar sıkmamıştım çok çok gerekmedikçe

Kızlar bende şimdi hazırladım çantayı bez eksik bi bebek için birde benim için onun dışında kalın bi battaniye ve ince bi battaniye koyacağım onları da yıkayıp öyle koyacam şimdilik köşede çanta aklıma geldikçe atarım birşeyler

Benim 13unde olacak kontrolüm, o zaman 35+2 olacagim belki sık çağırır ondan sonra. Cunku o kontrolde 3 hafta olmuş olacak arası. Benim bu 2 gündür hafif agri ve biraz fazla karin sertleşmesi var ama cok agri olmadigi icin ciddiye almadim, bakalim artarsa ona gore giderim olmadi. Nstye daha girmedim. Maasallah kuzucuk, hareket olunca insanin ici rahatlıyor gerçekten canta benim de ufak eksikler disinda hazir gibi. Utuler, dolap yerlestirmeler bitti. Temizliği de eşim hallediyor 2-3 haftaya derinleme girişir yine büyük ihtimal. Biberon pompa filan dezenfekte edilip valize konacak, bir de perde alacağım bebek odasina, yırtılmisti çünkü yillardir bos durunca

Kızlar nasılsınız? Nasil gidiyor? Benim bu aralar pek oturtmyor hem gogus altindan hem vajina ust kisimdan baski uyguluyor zottiri bebiş, sizde durumlar nedir
Valla mide yanması dışında çok ciddi bir sıkıntı yaşamıyorum cok sukur bebek kanala girince mide yanması da azalıyormuş ilk doğum ise daha erken kanala girebiliyormus bebek kasları esnetmek icin yoga yapiyorum haftada iki gun cok iyi geliyor bana bir de yuruyus yapmak istiyorum ama yuruyuten sıkılıyorum o yuzden evde pilates topunun ustunde zaman geciriyorum bol bol zıplıyorum. 35+2'yim şu an artık yavas yavas dogumu tetikleyecek uygulamalara basladim. Hurma, ahududu cayı falan alacagim doktor kontrolünden sonra cuma günü kontrolüm var. once doktoruma danisacagim. Bir de yabanci kaynaklarda evening primrose oil diye bir yağ var hap seklinde onu oneriyorlar vajinal kasları yumusatiyormus. Çuha çiçeği yağı diye de geciyor hap seklinde onu da danisacagim kullanabilir miyim diye. Sevdim hamileliği aslinda ama insan bebeğine kavusacagi icon de heyecan yapiyor tabi. Hastane cantam icin cok ufak tefek seyler kaldi yani olmasa da olur seyler o yüzden hazır diyebilirim durumlar böyle bende
Evet ben deodorant ve parfum almadim hic hatta gelenler ocon de kapiya asmalik soyle bir poster hazirladim. Umarim uyarlar bu posterde yazanlara.

Kızlar ben hala çanta hazırlamadım ya. Benim gibi olan var mı
Ben varim senin tarih ne ? Guya ben bugun evde temizlik yapacaktim yarinda hastane icin olanlari yikayim carsamba cantayi hazirlarim diyordum. Hic hesapta olmayan seyler cikti onlara kosturdum kaldi temizliik nasipse yarin ev isini bitirebilirsem carsamba yikar persembe cantayi yaparim insallah

En son 9kasım diyo ama sezeryan olacak bu ay sonu olur muhtemelen şimdi hazırladım aklıma geldikçe birşeyler atıyorum bavula

Annen farkli ilcede mi ilde mi ?
Ben kasim basina kadar gitmezdim en az. Ki benim kimse yok annem gelecek. Ekim 25 kizimin dogum gunu ona diye erken gelecekti ama konustuk dogum gununden bir hafta sonra falan gelecek. Doktor aksi birsey soylemezse tabi. Oncesinde olursa plan kuruyorum taksiyi cagiricam kizim okuldaysa onu alicam hastanede eskmle bulusucaz plan ne kadar tutarsa tabi tek olunca insan hesap yapiyor. İlk dogumum sabah uykuda basladi esimde annemde yanimdaydi bakalim bu nasil olacak nasip

Afiş fikrine bayıldım, çok iyi düşünmüşsün gerçekten

En son 9kasım diyo ama sezeryan olacak bu ay sonu olur muhtemelen şimdi hazırladım aklıma geldikçe birşeyler atıyorum bavula
Ask olsun beni yanliz biraktin tek ben kaldim aranizda saniyorum bende hazirladigim an kosa kosa gelicem buraya simdi makinede beyazlar var onlar cikjnca temizleyici ile temizleyim bi ya ilkinde o kadar cok vaktim vardi ki zor bekliyodum yikamak icin resmen zaman gecmiyidu simdi tutamiyorum zamani yetisemiyorum

2.gebelik olunca gerçekten yetişmiyo hiç birşey gün yetmiyor ki

Hemen yan ilçede. İlk doğum olunca süreç nasıl olur çok kestiremiyorum. Ne güzel sen planını yapmışsın

Ya benim midem normalde cok sorunludur yanma konusunda ama çok şükür gebelikte yasamadim ufak tefek yanmalar harici, o da cogu kez yediklerimden oldu. Inşallah sen de rahatlarsın çabucacik dedigin yaglarin rahatlatma ozelligini duymamistim, doktoruna sorunca bize de söyle hurma ben de alacağım, zaten seviyorum da yerim önümüzdeki haftadan itibaren. Ben de kontrole kadar cok sabirsizlaniyorum, pozisyonu ne, hic sanci var mi vs merak ediyorum. Ben çalısmaya devam ediyorum, oturmak beni cok rahatsız ediyor, cok yuruyus de yapamıyorum hunilesmeden beri dikkat ediyorum hala gunde 2 progestan da kullaninca, fazla yuklenemiyorum maalesef oldugu kadar artik. Yavas yavas bu grupta dogumlar baslayacak yaaa ne heyecanliiii

Kız olacak senin
Benimde İkinci kizim insallah
Hemen yan ilçede. İlk doğum olunca süreç nasıl olur çok kestiremiyorum. Ne güzel sen planını ypmışsın
Oo o zaman hic telas yapma yerinde olsam evimden ayrilmazdim. Annem ayni sehirde olsa inan hastanede doktor dogum baslamis diyince arardim. Dizilerde birden sanci basliyo hastaneye zor yetisiliyor ya o durum olmuyor keske olsa ikinci biraz daha hizli oluyor diyorlar ama bakalim

Kızlar Doğumhaneye vereceğimiz kıyafetlerin içine hem penye hem kalın battaniye mi koyuyoruz?
İkisine birden mi sarıyorlar bebişi.Ben ebeye verilecek olan kıyafetlerin içine sadece şu nohut battaniyelerden koydum sadece penyede eklemem gerekiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…