- 10 Şubat 2021
- 236
- 507
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.321
Allah kolaylık versinBizimkisi şey deliliğe vurmakşaka bir yana hakikaten çok zor ama Elhamdülillah hepsi iyiki var bide hepsinde kronik uyku problemi var geceleri kaç kere uyandığımı artık saymıyorum bu gece saat 4 sadece ortanca oğlum uyuyor eşim ben küçk oğlan kzm oturuyoruz bide gece gece bana yaptğm tatlı niye bitti onu soruyor uykusuzluk adama neler yaptrıyor biliyomusun sen dedim bir gece artık o kadar uykusuzuz ki kocam da bende daha 2numara yeni ağlamış ağlamış duymamışz komşu korkmuşki bize bişey oldu kapıyı çalmış açan yok polisi aramış
Eşiminde polis olduğunu biliyorlar neyse en son kocamın telefonu çalmış iyimisiniz devrem diyormuş adamgeldi kocam beni uyandırdı çocuğa baktm hayırda o kadar sesi duymadn telefonu nasıl duydun
Kontroller sıklaştı aslında pek gerek görmüyorum ama doktor dediği için gidiyorum cumartesi gittim haftaya gelirsin dedi bikaç gün ileri attım 10 gün sonra gidicem hiçbi belirti yok bende nst de de bişey çıkmıyo acaba nırmal doğuramıcakmıyım diyorum ama hafiften sanki günde 2 defa falan çok az ağrı oluyo gibi bir de ilk bebek ya anlamıyorum belki deKızlar nasılsınız? Nasil gidiyor?Benim bu aralar pek oturtmyor hem gogus altindan hem vajina ust kisimdan baski uyguluyor zottiri bebiş, sizde durumlar nedir
Ben kızımı emzirmeyi bırakana kadar sıkmamıştım çok çok gerekmedikçeKızlar hastane çantanıza deodorant, parfüm vb. kokulu şeyler koymayın naçizane fikrim. Bebiş sürekli koynunuzda olacak, sizin kokunuz en güzel koku ilk aşamada özellikle. Kimyasal maddeler içerdiği için iyi bir fikir gibi gelmedi bana ama takdir sizin tabiki. Ben yanıma gelecek olanlara da özellikle rica edeceğim parfüm, deodorant sıkmayın diye
Benim 13unde olacak kontrolüm, o zaman 35+2 olacagim belki sık çağırır ondan sonra. Cunku o kontrolde 3 hafta olmuş olacak arası. Benim bu 2 gündür hafif agri ve biraz fazla karin sertleşmesi var ama cok agri olmadigi icin ciddiye almadim, bakalim artarsa ona gore giderim olmadi. Nstye daha girmedim. Maasallah kuzucuk, hareket olunca insanin ici rahatlıyor gerçektenAllah kolaylık versinkomedi filmi çekilir sizle
Kontroller sıklaştı aslında pek gerek görmüyorum ama doktor dediği için gidiyorum cumartesi gittim haftaya gelirsin dedi bikaç gün ileri attım 10 gün sonra gidicem hiçbi belirti yok bende nst de de bişey çıkmıyo acaba nırmal doğuramıcakmıyım diyorum ama hafiften sanki günde 2 defa falan çok az ağrı oluyo gibi bir de ilk bebek ya anlamıyorum belki dehareketleri iyi maşallahı var sık idrara çıkıyorum pozisyonundan heralde bir de idrar yolu enfeksiyonu var hafiften çok su içiyorum ondandır biraz da bakalım haftaya ne olur bizde durumlar böyle çantalar hazır evde de ufak temizlik kaldı onu da 2 haftaya hallederiz bekliyoruz heyecanla
Valla mide yanması dışında çok ciddi bir sıkıntı yaşamıyorum cok sukur bebek kanala girince mide yanması da azalıyormuş ilk doğum ise daha erken kanala girebiliyormus bebek kasları esnetmek icinKızlar nasılsınız? Nasil gidiyor?Benim bu aralar pek oturtmyor hem gogus altindan hem vajina ust kisimdan baski uyguluyor zottiri bebiş, sizde durumlar nedir
Evet ben deodorant ve parfum almadim hic hatta gelenler ocon de kapiya asmalik soyle bir poster hazirladim. Umarim uyarlar bu posterde yazanlara.Kızlar hastane çantanıza deodorant, parfüm vb. kokulu şeyler koymayın naçizane fikrim. Bebiş sürekli koynunuzda olacak, sizin kokunuz en güzel koku ilk aşamada özellikle. Kimyasal maddeler içerdiği için iyi bir fikir gibi gelmedi bana ama takdir sizin tabiki. Ben yanıma gelecek olanlara da özellikle rica edeceğim parfüm, deodorant sıkmayın diye
Ben varim senin tarih ne ? Guya ben bugun evde temizlik yapacaktim yarinda hastane icin olanlari yikayim carsamba cantayi hazirlarim diyordum. Hic hesapta olmayan seyler cikti onlara kosturdum kaldi temizliikKızlar ben hala çanta hazırlamadım ya. Benim gibi olan var mı
En son 9kasım diyo ama sezeryan olacak bu ay sonu olur muhtemelen şimdi hazırladım aklıma geldikçe birşeyler atıyorum bavulaBen varim senin tarih ne ? Guya ben bugun evde temizlik yapacaktim yarinda hastane icin olanlari yikayim carsamba cantayi hazirlarim diyordum. Hic hesapta olmayan seyler cikti onlara kosturdum kaldi temizliiknasipse yarin ev isini bitirebilirsem carsamba yikar persembe cantayi yaparim insallah
Annen farkli ilcede mi ilde mi ?Kızlar anneme geçeceğim ben de doğum olana kadar ama sizce ne zaman geçmek daha doğru olur? Hani tüm gün evde tekim diye onlarla kalalım dedik çünkü eşim çok geç geliyor. Erken de gitmek istemiyorum. Sizlerin fikrini alayım dedim.
Afiş fikrine bayıldım, çok iyi düşünmüşsün gerçektenValla mide yanması dışında çok ciddi bir sıkıntı yaşamıyorum cok sukur bebek kanala girince mide yanması da azalıyormuş ilk doğum ise daha erken kanala girebiliyormus bebek kasları esnetmek icinyoga yapiyorum haftada iki gun cok iyi geliyor bana bir de yuruyus yapmak istiyorum ama yuruyuten sıkılıyorum o yuzden evde pilates topunun ustunde zaman geciriyorum bol bol zıplıyorum. 35+2'yim şu an artık yavas yavas dogumu tetikleyecek uygulamalara basladim. Hurma, ahududu cayı falan alacagim doktor kontrolünden sonra cuma günü kontrolüm var. once doktoruma danisacagim. Bir de yabanci kaynaklarda evening primrose oil diye bir yağ var hap seklinde onu oneriyorlar vajinal kasları yumusatiyormus. Çuha çiçeği yağı diye de geciyor hap seklinde onu da danisacagim kullanabilir miyim diye. Sevdim hamileliği aslinda ama insan bebeğine kavusacagi icon de heyecan yapiyor tabi. Hastane cantam icin cok ufak tefek seyler kaldi yani olmasa da olur seyler o yüzden hazır diyebilirim durumlar böyle bende
Evet ben deodorant ve parfum almadim hic hatta gelenler ocon de kapiya asmalik soyle bir poster hazirladim. Umarim uyarlar bu posterde yazanlara.
Eki Görüntüle 2926861
Ask olsun beni yanliz biraktinEn son 9kasım diyo ama sezeryan olacak bu ay sonu olur muhtemelen şimdi hazırladım aklıma geldikçe birşeyler atıyorum bavula
2.gebelik olunca gerçekten yetişmiyo hiç birşey gün yetmiyor kiAsk olsun beni yanliz biraktintek ben kaldim aranizda saniyorum bende hazirladigim an kosa kosa gelicem buraya simdi makinede beyazlar var onlar cikjnca temizleyici ile temizleyim bi ya ilkinde o kadar cok vaktim vardi ki zor bekliyodum yikamak icin resmen zaman gecmiyidu simdi tutamiyorum zamani yetisemiyorum
Aynen oyle2.gebelik olunca gerçekten yetişmiyo hiç birşey gün yetmiyor ki
Annemler yakın benim .oğlum 5 yaşında senin kiAynen oylesenin annen falan yakin mi yoksa benim gibi yanliz misin ? İlki kac yasinda
Ayni yastalarAnnemler yakın benim .oğlum 5 yaşında senin ki
Kız olacak seninAyni yastalarminiginin cinsiyeti ne
Hemen yan ilçede. İlk doğum olunca süreç nasıl olur çok kestiremiyorum. Ne güzel sen planını yapmışsınAnnen farkli ilcede mi ilde mi ?
Ben kasim basina kadar gitmezdim en az. Ki benim kimse yok annem gelecek. Ekim 25 kizimin dogum gunu ona diye erken gelecekti ama konustuk dogum gununden bir hafta sonra falan gelecek. Doktor aksi birsey soylemezse tabi. Oncesinde olursa plan kuruyorum taksiyi cagiricam kizim okuldaysa onu alicam hastanede eskmle bulusucazplan ne kadar tutarsa tabi tek olunca insan hesap yapiyor. İlk dogumum sabah uykuda basladi esimde annemde yanimdaydi bakalim bu nasil olacak nasip
Ya benim midem normalde cok sorunludur yanma konusunda ama çok şükür gebelikte yasamadim ufak tefek yanmalar harici, o da cogu kez yediklerimden oldu. Inşallah sen de rahatlarsın çabucacikValla mide yanması dışında çok ciddi bir sıkıntı yaşamıyorum cok sukur bebek kanala girince mide yanması da azalıyormuş ilk doğum ise daha erken kanala girebiliyormus bebek kasları esnetmek icinyoga yapiyorum haftada iki gun cok iyi geliyor bana bir de yuruyus yapmak istiyorum ama yuruyuten sıkılıyorum o yuzden evde pilates topunun ustunde zaman geciriyorum bol bol zıplıyorum. 35+2'yim şu an artık yavas yavas dogumu tetikleyecek uygulamalara basladim. Hurma, ahududu cayı falan alacagim doktor kontrolünden sonra cuma günü kontrolüm var. once doktoruma danisacagim. Bir de yabanci kaynaklarda evening primrose oil diye bir yağ var hap seklinde onu oneriyorlar vajinal kasları yumusatiyormus. Çuha çiçeği yağı diye de geciyor hap seklinde onu da danisacagim kullanabilir miyim diye. Sevdim hamileliği aslinda ama insan bebeğine kavusacagi icon de heyecan yapiyor tabi. Hastane cantam icin cok ufak tefek seyler kaldi yani olmasa da olur seyler o yüzden hazır diyebilirim durumlar böyle bende
Evet ben deodorant ve parfum almadim hic hatta gelenler ocon de kapiya asmalik soyle bir poster hazirladim. Umarim uyarlar bu posterde yazanlara.
Eki Görüntüle 2926861
BenimdeKız olacak senin
Oo o zaman hic telas yapmaHemen yan ilçede. İlk doğum olunca süreç nasıl olur çok kestiremiyorum. Ne güzel sen planını ypmışsın