2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bebek hareketleri 2 gündür bariz azaldı ve yalancı kasılmalarım olup duruyor 34+0 ım yarın dr randevum var bence doğururum hatta inş bu gün acile gitmeyiz
Çocuğun doğacağı yoksa da zorla çıkarıcan kız dur belki az daha ilerletir haftasını sağlıkla gelsin sorunsuz inşallah

Çocuğun doğacağı yoksa da zorla çıkarıcan kız dur belki az daha ilerletir haftasını sağlıkla gelsin sorunsuz inşallah
Amin ya valla her an kocama bu sefer doğuruyorum modundayım doğursan nolcak seneye gene hamilesin diyor bende saçmalama bağlatcaz ya diyorum ama adamda bana güven sıfr

7 bitcek martta 2015 te evlendim
Maşallah 7 sene de dört çocuk maşallah ben 12 senede 3. Yü zor yaptırdım onda bile 2 sene yalvardım sanki kendi doğuracaktı kazayada kurban gitmedik hiç çok dikkatlidir hayırlısı ile doğurayım da umarım bu sefer kaza dediğim olmaz yaş 33 oldu cidden çok sancılı yorucu geçti bu gebeliğim rabbim olmayanlara versin inşallah

Bebek hareketleri 2 gündür bariz azaldı ve yalancı kasılmalarım olup duruyor 34+0 ım yarın dr randevum var bence doğururum hatta inş bu gün acile gitmeyiz
Benim de kasılmalar var ve bebek çok aşağıda. Ama doktor alttan ultrasonla baktı rahim ağzı kapalı dedi. Ama bariz sancım oluyor yani belden kasıklara vuran. Ama beklesinler ya küvez yolu beklemek çok zor

Benim de kontrollerim artık sıklaşsın yav
Doktorumda randevu da bulamadım, aslında 3 gün önce gitmem gerekti. Salı günü gideceğim. 1 AY OLDU yav koskoca 1 AY Geçmiyor arkadaş zaman.

Selam kızlar günaydın denmez herhal de bu saatte benim uykular artık hiç yoklar ne sağ ne sol yatamıyorum içim kopuyor gibi oluyor her dk WC kalkıyorum

Ay ilk günden beri benim de vc işi full devam. Gece gündüz

Aaay kız dur, kendi kendine çağırma

Hakkımızda hayırlısı bakam ne olur bilemeyiz herşey bizler için

Anladım canım, doktordan doktora da görüş ve ekol farkı oluyor tabi sen de doktorun ne derse ona göre hareket etmişsin zaten. Sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler.
Yapalım dese yapardım dr ne derse o ona buna bakmadım bende canan karatay usulü galiba burdakiler

Bana hala sekerini haftada 3 kez ölç diyo hep onu yeme bunu yeme diye ilk aylardan başladı zaten adamın hastaları manken gibi bende öyleydimde göbek firarda ben saldım kusmalar geçince düne kadar kusuyodum yemedim şimdi ne bileyim tadını çıkarıyom

İşte benim de 4 spiralle ilk ikisini peşpeşe büyüteyim istedim Allh var sora erkek kardeşim vefat etmişti evlenmeden önce çocuklarmda bi kız bi erkek kızım abla onlar oynarken hep onlara bakıp ağlıyodum. Yani artık içim sökülecekti 3. Bebek yapma kararı aldım 3. Olunca daha ağlamadım saçma gelebilir neyse yeter bu kadar elhamdülillah dedim spiral taktrdm 6. Ay gebe olduğumu öğrendim halbuki 5 yıllık spiraldi 6 ay korudu

Kızlar çatı ağrısı yaşayanınız var mı? Özellikle yatarken döndüğümde, hareket ettiğimde vs çok oluyor. Erken doğum belirtisi olabilir mi?
Valla canım çatı ağrısı mı bilmiyorum ama özellikle yerde oturursam kalkınca ve yattıktan sonra kalkınca alt bölgemdeki kemiklerimde acayip bir ağrı zor yürüyorum diyebilirim o an sonra yürüdükçe geçiyor ilginç ilk hamileliğimde hiç yaşamadım

Bende ilk hamileliğimde hiç yaşamadım ama bunda zorluyor baya. Aslına bakarsan çatı ağrısı bu mu bende bilmiyorum ama evet alt bölge kemikleri ağrıyor. Erken doğumu falan tetiklemesin de. Cuma günü muayenem var o zaman sorcam doktora.

Pelvis ağrısı o,benim 28. Haftadan beri var.Doktorum normal olduğunu söyledi ve bol bol yürü dedi.Gerçekten aktif olduğum günler ağrım yok ama çok yattığım günler ağrım oluyor.
Sanki vajina kemiklerim kırılmışcasına bi ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…