- 8 Ocak 2021
- 1.111
- 1.426
- 36
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #18.241
Ben de arttırdım su içmeyi bir de doktorum yaban mersini çayı iç günde bir veya iki defa dedi onu yapıyorum bakalım ne olurEvet normal doğum yaptım. Soğan suyunu hamileyken önermiyorlar. Bol su içmekten başka ve doğum yapmaktan başka çözümü yok
Su içiyomusun geceleri ben her kalkmada içiyorum ama şimdi gece azalttım gündüz arttırdım suyu yine kalkıyorum ama ağrı olmuyo daha iyi sankiSelam kızlar günaydın denmez herhal de bu saatte benim uykular artık hiç yoklar ne sağ ne sol yatamıyorum içim kopuyor gibi oluyor her dk WC kalkıyorum
Amin canım şekerimi ölçüyom 130 140 118 reçel meyvesuyu eklenince çok tatlı yiyince 180 çıktı tok aç 80 90 arası yükleme yapmadık şeker ailede çok kişide var bizim sülale 4ten aşağı pek doğurmuyo zaten bende 4doğmuşum eşim evde doğmuş ama şişmanmış genetik bişi bilmiyom 54ile başladım bugün 65 çıktımboyum var allahtan pek bişi gözükmüyo ben kilomla mutluyum yıllardır alamadığım için
Sen bilirsin elbette ama ailede de varsa neden şeker yükleme yaptırmadın? Gebelik şekeri çok önemli bir konu. Yazık bebeğin daha anne karnında insülin salgılamaya başlamasın. Gebelik şekerin varsa bu hem sana hem bebeğe zarar ve diyetinin vs ona göre düzenlenmesi şart. Bunun senin kilonla mutlu olmanla pek ilgisi yok. Konu kilo değil zaten aslında yani bebeğin insülin salgılamasını engellemek. Diyabetik olmasının önüne geçmek ve de senin sağlığın. Evde kendi kendine şekerini ölçmekle gebelik şekeri anlaşılmaz.Amin canım şekerimi ölçüyom 130 140 118 reçel meyvesuyu eklenince çok tatlı yiyince 180 çıktı tok aç 80 90 arası yükleme yapmadık şeker ailede çok kişide var bizim sülale 4ten aşağı pek doğurmuyo zaten bende 4doğmuşum eşim evde doğmuş ama şişmanmış genetik bişi bilmiyom 54ile başladım bugün 65 çıktımboyum var allahtan pek bişi gözükmüyo ben kilomla mutluyum yıllardır alamadığım için
Anladım canım geçmiş olsunHer defasında idrar kültürü yaptırdım ancak hiçbir üreme tespit edilemedi, idrar enfeksiyonum hiçbir belirti göstermiyor esasen yanma ağrı herhangi birşey yok ancak kan ve idrar da çıkıyor bir şekilde , zaten bu süreçte antibiyotik değil antihistamik haplar veriyorlar, bana hamilelik öncesi üroloji doktorum baharatlı yiyecek veya kahvenin yapabileceğini söyledi bende kahveyi azalttığımda düzeldiğini görmüştüm ancak hamilelikte hiç içememe rağmen çıkıyor ne yazıkki
Ben ikinci dozunu geçen hafta oldum canım evet biontech oldum. İlkinde hiçbir yan etki görmedim. Sadece ikincide bir iki gün genelde yattım yorgun halsiz hissettim geçti. İkincini olduğunda tavsiyem, yemeğiniz vs hazır olsun yatmak istediğinde yatabileceğin rahat bir iki gününe denk getir kafan rahat eder.Aşı olan arkadaslar biontech mi oldunuz doktorum aşıyı tavsiye ediyor vurulmayı düşünüyorum benn de artik
Sagol canim teşekkür ederimBen ikinci dozunu geçen hafta oldum canım evet biontech oldum. İlkinde hiçbir yan etki görmedim. Sadece ikincide bir iki gün genelde yattım yorgun halsiz hissettim geçti. İkincini olduğunda tavsiyem, yemeğiniz vs hazır olsun yatmak istediğinde yatabileceğin rahat bir iki gününe denk getir kafan rahat eder.
Bnm dr yükleme yaptırmıyo sanırım kime sorsam yapmadı banada fln dedi ölçtük değerlerin iyi dedi yapmadı tatlı yeme hamur işi yeme en başından beri böyle konuşuyo dinleyen kim ne yicem ben evde zaten genetik faktör şekerin tansiyonun önüne geçemeyiz illaki bende olmazzsa birimizde olcak ailede istediğimiz kadar önlem alalım oldumu oluyo çokta sağlıklı bişi değil o dediler çocuğa daha çok şeker yüklüyolarmış kadınlar arasında konuşuyolardı ben bilemem genede sürece göre ilerledikSen bilirsin elbette ama ailede de varsa neden şeker yükleme yaptırmadın? Gebelik şekeri çok önemli bir konu. Yazık bebeğin daha anne karnında insülin salgılamaya başlamasın. Gebelik şekerin varsa bu hem sana hem bebeğe zarar ve diyetinin vs ona göre düzenlenmesi şart. Bunun senin kilonla mutlu olmanla pek ilgisi yok. Konu kilo değil zaten aslında yani bebeğin insülin salgılamasını engellemek. Diyabetik olmasının önüne geçmek ve de senin sağlığın. Evde kendi kendine şekerini ölçmekle gebelik şekeri anlaşılmaz.
Kadınlar aralarında akademik tabanlı bir tartışma yapmıyordu heralde. Eğer zararlı olsaydı bu testi hiçbir doktor uygulamazdı.Bnm dr yükleme yaptırmıyo sanırım kime sorsam yapmadı banada fln dedi ölçtük değerlerin iyi dedi yapmadı tatlı yeme hamur işi yeme en başından beri böyle konuşuyo dinleyen kim ne yicem ben evde zaten genetik faktör şekerin tansiyonun önüne geçemeyiz illaki bende olmazzsa birimizde olcak ailede istediğimiz kadar önlem alalım oldumu oluyo çokta sağlıklı bişi değil o dediler çocuğa daha çok şeker yüklüyolarmış kadınlar arasında konuşuyolardı ben bilemem genede sürece göre ilerledik
Ben kullanıyorum ama aklıma gelince düzenli almıyorum pek coledandı sanırım adıKızlar d vitamini kullananlar hangisini kullanıyorsunuz ve günde kaç damla yazar mısınız?
Şuan kullanmıyorum kullanınca coledan 10 damlaydıKızlar d vitamini kullananlar hangisini kullanıyorsunuz ve günde kaç damla yazar mısınız?
Coledan 4 damla canimKızlar d vitamini kullananlar hangisini kullanıyorsunuz ve günde kaç damla yazar mısınız?
Anladım canım, doktordan doktora da görüş ve ekol farkı oluyor tabi sen de doktorun ne derse ona göre hareket etmişsin zaten. Sağlıkla gelsinler, sağlıkla büyüsünler.Bnm dr yükleme yaptırmıyo sanırım kime sorsam yapmadı banada fln dedi ölçtük değerlerin iyi dedi yapmadı tatlı yeme hamur işi yeme en başından beri böyle konuşuyo dinleyen kim ne yicem ben evde zaten genetik faktör şekerin tansiyonun önüne geçemeyiz illaki bende olmazzsa birimizde olcak ailede istediğimiz kadar önlem alalım oldumu oluyo çokta sağlıklı bişi değil o dediler çocuğa daha çok şeker yüklüyolarmış kadınlar arasında konuşuyolardı ben bilemem genede sürece göre ilerledik
Yine deBnm dr yükleme yaptırmıyo sanırım kime sorsam yapmadı banada fln dedi ölçtük değerlerin iyi dedi yapmadı tatlı yeme hamur işi yeme en başından beri böyle konuşuyo dinleyen kim ne yicem ben evde zaten genetik faktör şekerin tansiyonun önüne geçemeyiz illaki bende olmazzsa birimizde olcak ailede istediğimiz kadar önlem alalım oldumu oluyo çokta sağlıklı bişi değil o dediler çocuğa daha çok şeker yüklüyolarmış kadınlar arasında konuşuyolardı ben bilemem genede sürece göre ilerledik
Ayy dursun kuzucuk daha en az 2 hafta dahaBebek hareketleri 2 gündür bariz azaldı ve yalancı kasılmalarım olup duruyor 34+0 ım yarın dr randevum var bence doğururumhatta inş bu gün acile gitmeyiz
İçim huzursuz beklemicek gibi hissediyorum 2 hafta da önde dr 4 hFta önce ilerleyen haftalarda suyu yetmeyebilir de demişti 2 gündür içimde bi kurt varAyy dursun kuzucuk daha en az 2 hafta daha
Ay inşallah zamanında gelir yaİçim huzursuz beklemicek gibi hissediyorum 2 hafta da önde dr 4 hFta önce ilerleyen haftalarda suyu yetmeyebilir de demişti 2 gündür içimde bi kurt var
Canim insallah gelecegi zaman saglikla gelsin dunyaya. Kontrole yarin mi gideceksinİçim huzursuz beklemicek gibi hissediyorum 2 hafta da önde dr 4 hFta önce ilerleyen haftalarda suyu yetmeyebilir de demişti 2 gündür içimde bi kurt var