2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Folik asit al canim mutlaka, folbiol, folidoce, folattro, diofol, solgar vs birini eczaneden alabilirsin. Devlet karşılamadgi icin zaten ucretli aliyorsun. Ben şuan diofol kullanıyorum, içeriği de iyi görünüyor istersen arastir. Ama doktora gitmeyi bekleme.

Son adet tarihin neydi canim?

Hoş geldin🥰 hayırlısı olsun, sağlıkla kavusalim bebeklerimize inşallah😍🙏 ben de okul önceciyim🤗
31 ocak canım benim ama 15 şubatta aşılama oldum çatladığı gün belli

Kızlar bugun yetistirmem gereken bir sey vardi, biraz stres yaptim, biraz da hep ayni sekilde egilerek oturmak durumunda kaldim saatlerce, ondan mi bilmiyorum, kasıklarım agridi, çok azcik lekelenme oldu ama belli belirsiz..
Doktorunuzla bir görüşseniz mi acaba? Benim doktorum ağrın olabilir normal ama kanama olduğu zaman görüşelim demişti. İlk gebeliğimde kendimi zorlamıştım kanamam olmuştu, doktor ilaç vermişti,(progestan olabilir emin değilim) çok şükür birşey olmadı. Sizinki belli belirsizmiş korkmayın ama yine de doktor bir görsün bence.

Platesi soran bir arkadaş vardı bulamadım mesajını tekrar. Plates için doktorum 13. Haftaya kadar bekle dedi. Sonra yavaş yavaş plates yürüyüş yapabilirsin dedi bir problem olmamasına rağmen. Bence ilk üç ay beklemek lazım spor için. Sizi bilmem ama biraz iş bile yapsam belim kasigim ağrıyor benim
Doktorunuz yürüyüşüdemi önermedi

Kızlar şimdi pazartesi ile 4+1 olacağız.cuma günü sağlık ocağında tahlil verdiğimde öğrendim hamileliği.ilk çocuktan deneyimli olduğum için triode falanda baktırdım gebelikle birlikte.tahlillerimde sıkıntı yok çok şükür.kadin dogumada bu hafta giderim diye düşündüm ama yengemde bı hafta daha bekle dedi.gitsende bı iki hafta sonra yine çağıracak dedi.özele gitcem bide çalışıyorum ve üst üste izin almak istemiyorum çünkü işyerindekilerin hemen haberleri olsun istemiyorum.sizce bı hafta daha beklemeli miyim.gerçi şu anda elle tutulur bı doktorda bulamadım

Kızlar şimdi pazartesi ile 4+1 olacağız.cuma günü sağlık ocağında tahlil verdiğimde öğrendim hamileliği.ilk çocuktan deneyimli olduğum için triode falanda baktırdım gebelikle birlikte.tahlillerimde sıkıntı yok çok şükür.kadin dogumada bu hafta giderim diye düşündüm ama yengemde bı hafta daha bekle dedi.gitsende bı iki hafta sonra yine çağıracak dedi.özele gitcem bide çalışıyorum ve üst üste izin almak istemiyorum çünkü işyerindekilerin hemen haberleri olsun istemiyorum.sizce bı hafta daha beklemeli miyim.gerçi şu anda elle tutulur bı doktorda bulamadım
Gözünüz aydın hayırlı sağlıkla gelsin🌸 bende öyle düşünerek 7.haftama denk getirip kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum problem yaşamayız inşallah

Kızlar bugun yetistirmem gereken bir sey vardi, biraz stres yaptim, biraz da hep ayni sekilde egilerek oturmak durumunda kaldim saatlerce, ondan mi bilmiyorum, kasıklarım agridi, çok azcik lekelenme oldu ama belli belirsiz..
Bende eşimle yürüyüşe gittim fazla yürüyünce kasıklarım ağrıdı akıntım oldu ama beyazdı akıntı yürürken çok korktum kanamamı geldi acaba diye. Az ayakta kalınca ve yürüyünce benim de oluyor batma şeklinde

Gözünüz aydın hayırlı sağlıkla gelsin🌸 bende öyle düşünerek 7.haftama denk getirip kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum problem yaşamayız inşallah
Bende aynen 1 nisan da gitmeyi düşünüyorum kalp atışı kese hepsini göreyim kafamda soru işareti kalmasın diye düşünüyorum. İnşallah herşey yolunda gider de dr a gitmek için acele etmeyiz

Dinlen canım çok yorma kendini 🙏benimde gecen hafta oldu lekelenmem hersey yasak bana şuan 🥲

31 ocak canım benim ama 15 şubatta aşılama oldum çatladığı gün belli
O zaman iyi bence kese boyutu 😍😍
Doktorunuzla bir görüşseniz mi acaba? Benim doktorum ağrın olabilir normal ama kanama olduğu zaman görüşelim demişti. İlk gebeliğimde kendimi zorlamıştım kanamam olmuştu, doktor ilaç vermişti,(progestan olabilir emin değilim) çok şükür birşey olmadı. Sizinki belli belirsizmiş korkmayın ama yine de doktor bir görsün bence.
Ya kanama yok cok şükür, boyle sanki hafiften ic camasirim islanmis gibiydi. Devam etmedi, etseydi gorusurdum mutlaka. Agri var tabii hafif de olsa. Dinlendikce iyi geldi. Bir daha o kdar yogun bsyler yapmam valla..
Bende eşimle yürüyüşe gittim fazla yürüyünce kasıklarım ağrıdı akıntım oldu ama beyazdı akıntı yürürken çok korktum kanamamı geldi acaba diye. Az ayakta kalınca ve yürüyünce benim de oluyor batma şeklinde
Aynen oyle oldu benim de, zorlamamak lazim demek ki bir sure. Insan bi tedirgin oluyor. Şimdi daha iyiyim tabii, muhtemelen uyku iyi gelecek ☺️

Kasık ağrısı şiddetli olmadığı sürece normal de lekelenmen hangi renkti. Dikkat et kendine canım ayaklarınin altına yastık koyup uzan. Kahverengi leke ise korkulacak bişey değil ama için rahat etmez ise bir doktoruna sor yine de

Merhaba kızlar beni de ekler misiniz? ☺️ yaş:34 beklenen doğum:17.11.2021 ilk çocuk henüz doktora gitmedim. Sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı regl günümde. Yarın kan testi yaptırıp doktora göndericem. Değere göre çağıracakmış. Belki tekrarlatır testi. Hafif hafif sancım oluyor. Kanamam yok. Lekelenmem yok. Göğüsler fena durumda. Allahım belirti yazdığım günleri de gördüm ya çok mutluyum çok 🙈🙈🙈

Folik asit al canim mutlaka, folbiol, folidoce, folattro, diofol, solgar vs birini eczaneden alabilirsin. Devlet karşılamadgi icin zaten ucretli aliyorsun. Ben şuan diofol kullanıyorum, içeriği de iyi görünüyor istersen arastir. Ama doktora gitmeyi bekleme
Teşekkür ederim cnm😊 bir arastiriyim ya aile hekimi sinir ediyor bazen beni tahlil isterim yapmaz ilac isterim yazmaz bir tuhaf kadin ya
Cnm dikkat et kendine kendini yorma ilk aylar önemli vaktin olduğun da dinlen bol bol
Benimde iki gündür sol kasikta yanma tarzi birsey var insllah onemli bir sey degildir

Merhaba kızlar beni de ekler misiniz? ☺️ yaş:34 beklenen doğum:17.11.2021 ilk çocuk henüz doktora gitmedim. Sadece idrar testi yaptım pozitif çıktı regl günümde. Yarın kan testi yaptırıp doktora göndericem. Değere göre çağıracakmış. Belki tekrarlatır testi. Hafif hafif sancım oluyor. Kanamam yok. Lekelenmem yok. Göğüsler fena durumda. Allahım belirti yazdığım günleri de gördüm ya çok mutluyum çok 🙈🙈🙈
Hayırlı olsun gebeliğiniz🥰 rabbim keseyi ve kalp atsini duymayi nasip etsin

Hayırlı olsun sizin bebişte. Evet genelde keseyi görmek için beklenen adetten yaklaşık 10 gün geçmiş olması gerekiyor.

X