- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #11.421
evet benimde öyle bir ağrı yürütmüyorda magnezyum eksikliğinden falanmı olurkiAynisi canim iğne degil sanki kemik kirilmista batıyor gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet benimde öyle bir ağrı yürütmüyorda magnezyum eksikliğinden falanmı olurkiAynisi canim iğne degil sanki kemik kirilmista batıyor gibi
sağma makinesi ne düşünüyorsunuz ben lansinoh kullandım kızımda ama benim değildi arkadaşa verdim şimdi o pahalı geldi. Başka arkadaşlarım mamajoo önerdi onu almayı düşünüyorumEvet canım ben ise döneceğim için süt sağma makinesini almayı dusunuorum.Ucretli iznim sanırım 8 ay.Sonrasinda ücretsiz alabiliorum ama almayi pek düşünmüyorum.Ucus programım süt iznine göre olacak bebek iki yaşına gelene kadar.Sendika bu süreyi daha da uzatmayı hedeflio.Ayda Max 40 saat uçuş ve 7 buçuk saati aşmayan mesai.Yani toplasan ayın 1 haftası uçuş o da iç hat.Rahat yani.Donerim diye dusunuorum.Esim söyledi sterilizasyon cihazını da ben bilmiodum doğrusu.E bebekten güzele benzeyen bı cihaz buldum.Ayrica oyuncak,kaşık,tabak falan da sterilize edio.Aklima yattı gibi.Arastiriorum daha.Teknik alışveriş giyimden daha zevkli geldi bana
E bebekten baktım.Elektrikli düşündüm yorumları da güzeldi.Markalari aklımda değil ama.Bi bebek arabası markası aklımda anexsağma makinesi ne düşünüyorsunuz ben lansinoh kullandım kızımda ama benim değildi arkadaşa verdim şimdi o pahalı geldi. Başka arkadaşlarım mamajoo önerdi onu almayı düşünüyorum
Bende fibromiyoloji var oyuzden devamli magnezyum kullanirim hamileligin basından beri de kullaniyorum ama yine olduevet benimde öyle bir ağrı yürütmüyorda magnezyum eksikliğinden falanmı olurki
Bugün kontrole gittik lansor yazdı mide koruyucu sanırım bulantı ilacı vermedi artık fayda yok diye şuan kusman var mımerhaba bende hala aynı durumdayım prılam ıle duruorum ama pek etkılemıyor bana doktorum mıde ılaclarıda verdı pulset ıcıorum arada ama benım daha 12 haftalık kızımda zofran ıcıodum o ıyı gelıyordu denemedysen onerırım
Dozu eksik gelıyor olabılır mı acaba arttırılır mı canımBende fibromiyoloji var oyuzden devamli magnezyum kullanirim hamileligin basından beri de kullaniyorum ama yine oldu
Ben pek anlamam bacak arası olsa anlarım belki ama Ikra meyra bilir büyük ihtimalKızlaarrr tahmin alayım doktor 3 hafta sonra söylecekmiş ama merak ediyorum
Ona da yazdım merakla bekliyorumBen pek anlamam bacak arası olsa anlarım belki ama Ikra meyra bilir büyük ihtimal
Ya maşallah ne kadar net şöyle bi göremedim kuzumu sanırım cihaz çok iyi erkekten yana kullanıyorum oyumuKızlaarrr tahmin alayım doktor 3 hafta sonra söylecekmiş ama merak ediyorum
Dur kuzum hemen bozma moralini.Hicbi sorun yok bak gör.Bizleri de haberdar etKızlar şimdi akıntı sandım ama kan geldi. Benim için dua edin olur mu 1 saat sonra hastanede olurum çok morelim bozuk
İnşallah canımDur kuzum hemen bozma moralini.Hicbi sorun yok bak gör.Bizleri de haberdar et
İnşallah bir şey yokturKızlar şimdi akıntı sandım ama kan geldi. Benim için dua edin olur mu 1 saat sonra hastanede olurum çok morelim bozuk
Evet canım cihazı çok iyi, hadi inşallah diyelimYa maşallah ne kadar net şöyle bi göremedim kuzumu sanırım cihaz çok iyi erkekten yana kullanıyorum oyumu
Erkek görünüyorKızlaarrr tahmin alayım doktor 3 hafta sonra söylecekmiş ama merak ediyorum
11-4 te yüksek ihtimal erkek dedi bacak arası gösterdi. Bugün kız diyorum ama haftaya gel netleştirelim dediYa maşallah Bende böyle yorumları görünce içimde bir umut kırıntısı oluyor 11+5 te erkek demişti bana da dr erkek olduğunu düşünüyorum demiştiniz siz hatta bana ultrason görüntüsünden Size erkek dediğinde kesin mi konuşmuştu acaba doktorunuz bana çok yüksek ihtimal demişti erkek demişti çıkıntı var diye..
Daha bırakmadınız mi yuzustu yatmayı. Ayni haftalardayiz. Drum gecen hafta artik yuzustu sirtustu yatmak yok bebek için tehlikeli dedi. Dikkat edin lütfen yapmamaya calisin. Beni de sirtustu yatmamak zorluyor ama alışmamiz lazim
Erkek görünüyor sanki benim anladığım kadariyla saglikla buyusun sag salim kucagina gelsin insallahKızlaarrr tahmin alayım doktor 3 hafta sonra söylecekmiş ama merak ediyorum
Ben de bırakmadım daha. kimisi rahat edemeyene kadar yatılıyor tadını çıkar diyor.perşembe doktoruma sorucam.herkesin doktoru farklı görüşte sanırım