- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #11.381
Evet son haftalarda olmasina aliskinim bende ama bu erken basladiBenimde var arada yürürken oluyor sok kalcamda. İlkinde son haftalarda cok agırırdı tutulurdum gece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet son haftalarda olmasina aliskinim bende ama bu erken basladiBenimde var arada yürürken oluyor sok kalcamda. İlkinde son haftalarda cok agırırdı tutulurdum gece
Evet ben yatarken de Cok oluyor otursam kalkamıyorum dedigin gibi kemik batiyorCanım pelvik ağrısı diyorlar bu kalça olayına.Bendede oluyor cuma randevum var sorucam muhakkak doktoruma.Resmen yürürken batıyor biraz yürüyünce açılıyor
Benim doktorumda 5.aya kadar istedigin pozisyonda yat dediHer doktor farklı bir kere daha anladım @minel06 benim doktorumda yatış pozisyonunun bebeğin gelişimini etkilediğine dair kanıtlanmış birşey yok 25. haftaya kadar nasıl istiyorsan öyle yat dedi. Sırt üstü yatmak tansiyonu etkileyeceğinden öyle yatamazsın zaten ama yüzüstü sağa sola dönük nasıl istersen yat dedi. Karnın büyüdükçe yüzüstü yatamayacaksın istesende dedi.
Güzel haberlerle gelDoktoruma anlattım çağırdı bugün ne diyecek bakalım ben ilaç kullanmıyorum normalde
Sade maden suyu ıyı gelıyormus o gun fazla agrıdıysa onuda içiyorum benEvet son haftalarda olmasina aliskinim bende ama bu erken basladi
Ya maşallah Bende böyle yorumları görünce içimde bir umut kırıntısı oluyor 11+5 te erkek demişti bana da dr erkek olduğunu düşünüyorum demiştiniz siz hatta bana ultrason görüntüsünden Size erkek dediğinde kesin mi konuşmuştu acaba doktorunuz bana çok yüksek ihtimal demişti erkek demişti çıkıntı var diye..Önce kız,sonra erkek ve şuan nifty ile kızım olacağı kesinleştioyumu degistirim ben
Kuzum bana kesin erkek dediğinde sendeki o ultrason görüntüsünün tam tamına aynisiydi.Ben de ona güvenip sana erkek galiba dedimama az önce niftym belli oldu ve bir kızım olacakkkkkPera Zubeydem geliyorYa maşallah Bende böyle yorumları görünce içimde bir umut kırıntısı oluyor 11+5 te erkek demişti bana da dr erkek olduğunu düşünüyorum demiştiniz siz hatta bana ultrason görüntüsünden Size erkek dediğinde kesin mi konuşmuştu acaba doktorunuz bana çok yüksek ihtimal demişti erkek demişti çıkıntı var diye..
Bunda kesin oluyor dimi ya ben senı karıstırıyormuyum sen hostes olan arkadasmıydın nickini yanlıs mı anımsıyorumÖnce kız,sonra erkek ve şuan nifty ile kızım olacağı kesinleştioyumu degistirim ben
Evet canım hostes olanım ben nifty de kesinmis cinsiyet kuzumBunda kesin oluyor dimi ya ben senı karıstırıyormuyum sen hostes olan arkadasmıydın nickini yanlıs mı anımsıyorum
Heh dogru hatırlamısım devam edemıyorsun dimi şuanEvet canım hostes olanım ben nifty de kesinmis cinsiyet kuzum
Ay ewt sorma ya bı kız bı erkek insan alisio hoooppp deisioucmuyorum kuzum gebelik dolayısıyla idari ücretli izindeyim doguma kadarHeh dogru hatırlamısım devam edemıyorsun dimi şuan
Hayırlı olsun aklını karıstırmıslar biraz ama
Süpermiş o zaman hamılelıkte en ıyi meslekmişAy ewt sorma ya bı kız bı erkek insan alisio hoooppp deisioucmuyorum kuzum gebelik dolayısıyla idari ücretli izindeyim doguma kadar
Bende sağlıkçıyım ama çalıştığım hastanede kadın doğum yok ek binada var uzak oşduğundan özel hastaneye normal kontrollere gidiyorum sadeceBen hemsireyim ultarason cihazi boşta görürsem hemen bakiyrm napiyo diye 1 ay beklemiyorum yani
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahtan umut kesilmez diyeyim o halde Yine cinsiyet ayrımı yapıyorum diye linç yemem inşallah Bana doktor baya bir baktı baktı yok yaa bu erkek yüksek ihtimal dedi. Bu arada son sorum Nifty 2 li testten farklı bişey sanırım değil mi?Kuzum bana kesin erkek dediğinde sendeki o ultrason görüntüsünün tam tamına aynisiydi.Ben de ona güvenip sana erkek galiba dedimama az önce niftym belli oldu ve bir kızım olacakkkkkPera Zubeydem geliyor
Evet canım nifty kromozom analizi testi.Seninki de son anda kız çıkarmışşok olursun benim gibi walaAllahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Allahtan umut kesilmez diyeyim o halde Yine cinsiyet ayrımı yapıyorum diye linç yemem inşallah Bana doktor baya bir baktı baktı yok yaa bu erkek yüksek ihtimal dedi. Bu arada son sorum Nifty 2 li testten farklı bişey sanırım değil mi?
Keşke Ah rabbimden önce hayırlı sağlıkı sonra kız olsa keşke Burdan size yazarım..hatta çiçekler gönderirim adresinize istanbuldaysanız bu da size sözüm olsunEvet canım nifty kromozom analizi testi.Seninki de son anda kız çıkarmışşok olursun benim gibi wala
Canimmm coook teşekkür ederim İstanbul'dayım.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Saglikli hayırlı evlatlar doğumlar nasip etsin.Keşke Ah rabbimden önce hayırlı sağlıkı sonra kız olsa keşke Burdan size yazarım..hatta çiçekler gönderirim adresinize istanbuldaysanız bu da size sözüm olsun