Hanımefendi ben 2009 yılından beri burada üyeyim, yeni değilim. Yeni olsam da konu ile ne ilgisi var hoş onu da anlayamadım da neyse. Öncelikle, sizin isminizi etiketlediğim mesajımı doğru düzgün okumuş olsaydınız eğer, yazdığım ilk yanıtı mesajların devamını okumadan yazmış olduğumu, konuyu yeniden gündeme getirip uzatmak niyeti ile yazmadığımı, zaten sizin de sonraki mesajlarınızda farklı bir bakış açısına yöneldiğinizi söylemiş olduğumu görürdünüz ama okumamışsınız bile.
İkinci olarak, bir fikir ve duygunuzu burada hepimize açık şekilde paylaşıyorsanız eleştirilmeye de açık olmalısınız. Elbette saygı çerçevesi içinde. Ben de zaten size karşı bir saygısızlık etmedim. Siz bir şey söylemişsiniz ben de bu söyleme karşı görüşümü belirttim, yargılamadım. Ne haddime yargılayacağım? Ben kendini bilen biriyim sizin bildirmenize lüzum yok.
Bunu dışında, o kadar kendinize dönmüşsünüz ki mesajımda bahsettiğim diğer üzücü olaya insanlık namına bari olsun değinmemişsiniz, sadece nefret kusmuşsunuz.
Ben konuyu uzatmak istemiyorum, kimseyi üzmek istemem hele ki hamile birini hiç istemem. Herkesin derdi kendine yeter. Hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alalım. Sizin de yolunuz açık olsun, sağlıkla evladınızı kucağınıza almanızı dilerim.