Yani nereden baksanız 30-40 sayfadır bebeğinizin memnun kalmadığınız cinsiyetiyle ilgili yorumlar okuyoruz. Sayfalardır. Yok öyleydi yok böyleydi. Olsaydı olmadı, çok dua ettim olmadı, bilmem ne. İnsanlar size geldi, yapmayın etmeyin, o da can dedi. Evet tamam dediniz sonra cinsiyetinin değişme ihtimali için doktor arayışlarına girdiniz. Evet biz burada hepsini okuduk. Günlerdir foruma tek bir şey yazmıyorum bu yüzden. Çünkü ne zaman girsem sizin sebepsiz veryansınınızı görüp sinirleniyorum. Sinirlenmemek elde değil çünkü. Aylarca, yıllarca tüp bebek tedavisi görüp, yüzbinlerce lira harcayıp, o sizin cinsiyetinden memnun kalmadığınız bebeğe sahip olmak için her şeyini ortaya koyan insanlar varken, evet sizi anlamak mümkün değil. Anlayamayız da. Sizin Allah’a ettiğiniz duayı, aranızda olan şeyi bilemeyeceksek, anlatmayın da o zaman. Çünkü yazdığınız hiçbir şey mantık çerçevesinde değil.
Burada hepimiz hamileyiz. Kimimiz yıllarca bekledi, kimimiz benim gibi defalarca düşük yaptı, kimimiz belki üçüncü kere erkek ya da kız bekliyor, ama kimse siziin gibi şımarıklık yapmıyor. Biz burada sevincimizi, gerekirse endişemizi, kederimizi paylaşmak için buradayız. Çoğumuz cinsiyetini öğrenmek için değil sağlıklı bir kontrol gününü beklerken gecesini gündüzünü sayıyor. Kimse sizin şımarıkça bebeğinizin cinsiyetini sorgulamanızı sayfalarca okumak zorunda değil. Hala da tamam deyip devam ediyorsunuz. Bırakın artık, yeter.