- 14 Ocak 2013
- 165
- 80
- 37
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #10.301
Şükrediyorum şükretmez miyim psikolojim iyi merak etmeyinO anlık duygu düşüncelerdi şimdi hepsi dağıldı tek dileğim rabbim kötü ile imtihan etmesin. Kalbim mantığımın önüne geçerken şimdi sağlıklı düşünüyorum şükrediyorum evlat hasreti çeken nice insanlar var ben Allahın verdiğini sorgulayamam asla takdir ettiğini beğenmemezlik değil asla ve asla. Benim yanlışım kendimi olacağına inandırıp aksini düşünmemem oldu. İhtimal vermediğim için boşluğa düştüm her duam bin şükür kabul oldu bunda demek ki varmış bir hayır olmadı. Olmayınca da nefisime yenildim sağlıklı düşünemedim ama isyan eder gibi değil neden diye sorguladım. Şükür namazımı kıldım tövbemi ettim yaptığım yanlış düşünceleri farkındayım. Mevlam ne isterse o olur biz sadece dua eder gerisini ona bırakırız kafamda kurdum ama yanlıştı kendime geldim silkelendimBenm bir tane oglum var kız olmasını isterdim 2.yi Allah bilir yeterli saglıklı olsun içimden kız olsa diyorum sonra Allahın zoruna gidip saglıksız Bi bebegi nasip eder diye dillendirmiyorum benim yüzümden acı cekmesin diye Cok saglıksız düşünceniz var psikoloğa gitmenizde yarar var bebek dogunca ona bakacagınızdan emin değilim lohusa depresyonla daha beter olursunuz şu anda yaptığınız büyük bir yanlış Allah isyanımız yüzünden masum bebeği alabilir sizden bu yönü dusundunuz mü hiç benm verdiğime mutlu olmayandan onu geri alırım der benmşe beraber dogum yapan arkadaşımın bebegii doğduğundan beri yorgun bakımdaydı 11 aylıkken hala 2.500 kiloydu hortumlarlar besleniyordu sürekli kalbi duruyordu böyle mi olmasını istersiniz verdiğini de böyle mi imtihan etsin düşüncelerinizden dolayı ban yersem yiyeyim annesin sen kız erkek farketmez kendine gel Allahın sana verdiği emanet istersen git bunu 10-15 sene cocuk hasretiyle yanan kişilere soyle yada asla cocugu olmayacak kişilere şükür etmeyi bil