2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Maşallah ya inşallah hiç olmaz bende de 3 gündür var ne yazık ki ama çok fenayım. Doktoru aradım ilaç verdi alıp kullanicam inşallah ise yarar 🤦‍♀️

Yaa umarım o kadar sürmez🤦‍♀️☹️ bende dayanamiyorum evde iki çocuk var ilgi bekliyor oyun istiyor temel ihtiyaçlarından bahsetmiyorum bile 🤦‍♀️ maşallah Allah bağışlasın paşalarınizi😍

Bence de hatta direk doktora gitmelisin artık o muayene edip tahlil yapar bayaa büyüdü bebiş 😍
Evet bir yandan güzel iyi olduğunu orda olduğunu hissediyrisun♥️ ama bir yandan da kafamı kaldıramıyorum 🤦‍♀️çocuklar ilgi bekliyor büyüğü anlıyor da küçüğü anlamıyor hiç
Teşekkür ederim 🥰 umarım sizinki daha kısa sürer.

Yarin kan vercem canim degere gore gun belirleyeceğim 😍😍 sen de sag ol cnmm🥰🙏 insallah coook güzel olsunn🤗

Daha minnoscuk canimm, ancak haftaya kese görünür bakalım o zaman gideceğim 🥰 haklisin zor cocuk olunca. Kolayca gelsin gitsin insallah😍🙏

Ya evet bazi doktorlar hic izin vermiyor, bazıları günde şu kadar içebilirsiniz ancak diyor. Ben filtreye cok düşkünüm, kupalarca iciyorum normalde, şimdi ancak küçük fincanlarla gunde 2-3e dusurdum ama henuz doktora gitmedigim için sormadim. Hiç icmezsem de migren tutuyor ilac alıyorum daha kotu 🙈 bakalim ne diyecek haftaya...

Çok zor oluyor ama değil mi... Bende 4 kupa Nescafe içerken birden boşluğa düştüm. Çay sevmem meyve suyu sevmem kahve yasak

Ya evet bazi doktorlar hic izin vermiyor, bazıları günde şu kadar içebilirsiniz ancak diyor. Ben filtreye cok düşkünüm, kupalarca iciyorum normalde, şimdi ancak küçük fincanlarla gunde 2-3e dusurdum ama henuz doktora gitmedigim için sormadim. Hiç icmezsem de migren tutuyor ilac alıyorum daha kotu 🙈 bakalim ne diyecek haftaya...
Hişşt :KK66:) sizle ayni durumday(dim), sukur ilk gunlerdeki gibi krizim tutmuyor, 40 gunde 2 fincan ictim o da kafeinsiz...
Ilk gebelik tecrubeme dayanarak ileriki kontrollerde sut ic diyecek, ben de gunde1 kasik kafeinsiz izni koparacagim onu bekliyorum :) Kahvesiz sutu birak icmeyi bardaga koyamam. Kokusu goruntusu midemi bulandiriyor, 20 yildir boyle iciyorum...
Kahve ne, cay, kakao ve cikolata bile yasak bana

Hişşt :KK66:) sizle ayni durumday(dim), sukur ilk gunlerdeki gibi krizim tutmuyor, 40 gunde 2 fincan ictim o da kafeinsiz...
Ilk gebelik tecrubeme dayanarak ileriki kontrollerde sut ic diyecek, ben de gunde1 kasik kafeinsiz izni koparacagim onu bekliyorum :) Kahvesiz sutu birak icmeyi bardaga koyamam. Kokusu goruntusu midemi bulandiriyor, 20 yildir boyle iciyorum...
Kahve ne, cay, kakao ve cikolata bile yasak bana
Bende sütü tek icemem. Nescafeye koyuyordum. Size niye yasak

Hayir ya kucuk olur mu, haftaya gore o boyut normal görünüyor internette filan da bak istersen🤗 iste kontrol günleri, kan bekledigim günler cok heyecanlaniyorm ben de, o yuzden acaba ertelesem mi deyip duruyorum kendi kendime 🤭🤭

Yaaa evet bu sefer digerlerine göre gerçekten koyu, yarın da kan vercem artik bakmayacagim kasetlere🙈 normalde sabah uyanirken 1 saat kadar erteleme yaparim, test yapcam diye ilk alarmda uyaniveriyorum 🤣

Kalp attım, çünkü bu bile insana umut vermiyor mu yaaa😍 tabii çekmesi cok zor o ayri konu ama, bir şeylerin yolunda gittigi hissini de veriyordur eminim🥰🥰

Benim de 8 subatti, çok yakınız 😍😍 insallah hep guzel sonuçlar aliriz 🤗🤎

Kötü düşünme, bütün hikayeler farklıdır, her hikaye ayni sonuclanmaz canim. Elbette insan bu aşamalarda heyecanlaniyor, gormeden rahat edemiyor ama stres de bütün bünyemizi olumsuz etkiliyor. Insallah cok guzel olacak 🥰🙏❤️

Test sonucunda bir hata olabilir mi? 390,0 gibi mesela.. Cok yuksek geldi cunku bu haftaya göre. Bir de o deger ile ultrasonda görünürdü tabii ki. Degerinin fotografini keserek atar misin acaba?

Eklentiler

• sonuç.jpg
    sonuç.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 35
Esas randevum 6 gün sonra😓 Dayanamadım dün başka bir yere gittim,ben de bebek umuduyla gittim miniminnacık bir kese gördük,karından baktı,ne boyutu için ne günü için yorum yapmadı şu anda önemli değil dedi,haftaya olan gelişimi önemli dedi..Kese yakınında kanama alanı var dedi,Progestan zaten kullanıyorum bir de iğne yaptırdık akşam,canım biraz sıkkın aslında ama olumlu düşünmeye çalışıyorum 😓 6 gün sonra durumum belli olur, senin haftaya perşembe mi kontrol? Sana da karından mı bakıldı? Karından daha geç görünüyormuş, kendi doktorum hep vajinal baktığı için bu sefer benim de kafam karıştı iyice😅 her halükarda kafayı yiyeceğim kaçış yok sanırım 😅
Anladım canım sıkılmamaya çalış, progestan işe yarar bence. Bak dr hemen takviye yapmış. Senin 100 mg azdı zaten. Düşük yapanlara daha fazla doz veryorlar. Bol bol dinlen, ayaklarını kaldır havaya..
evet haftaya perşembe.. aynen canım karından baktı, hatta direkt vajinal bakmaya gerek yok düşük ihtimalini tetiklemesin dedi.. milimini de mi söylemedi? Gerçi benimkinin de ağzından da laf alamadık. Her hafta bir gelişim göreceğiz, aşama aşama gidelim temkinli olalım falan dedi.. havalara uçamadan çıktık dr dan anlıycağın😄

X