- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız diyorumEki Görüntüle 2844782 Merhaba kızlar ben doktordan geldım 4 gün önde çıktı. İkili testimi yaptı cinsiyet malesef göremedi baktı tahmın yapalım dedı onu da yapamadı Bayramdan sonra gel daha net olur bakarız dedı. Dvitamını bir de Demir ilacı verdı ek olarak. Cinsiyet tahmınınde bulunabilecek var mı
Sen hangi sehirdesin canimBen de 2 ssvd sonrası normal düşünüyorum doktorum da normal destekliyor ama bu konuda henüz yorum yapmadı. Facebookta ssvd grubu var takip etmiyorsan öneririm canım.
Diyarbakır canımSen hangi sehirdesin canim
Ilk defa birine tahmin yapıyorum çünkü anlamam nub teorisinden felan ama bence bu fıstık bariz kiz. Yüzünden belli cinsiyet belli olduğunda mutlaka yazEki Görüntüle 2844782 Merhaba kızlar ben doktordan geldım 4 gün önde çıktı. İkili testimi yaptı cinsiyet malesef göremedi baktı tahmın yapalım dedı onu da yapamadı Bayramdan sonra gel daha net olur bakarız dedı. Dvitamını bir de Demir ilacı verdı ek olarak. Cinsiyet tahmınınde bulunabilecek var mı
Ben varım canım.Bugun ilk defa iyi gibiyim.12.haftam dolmak üzere.Ama pek güvenemiyorum.Bazen iki gün böyle iyi oluorum 3.gun yatak döşek yatiorum.Ama sanki bugün o iyilik hallerimden farklı daha bı iyi gibiyimumarım anlatabilmisimdir.Herkes farklı tabi ama ben çok kilo verdim sürekli kusuyorum o yüzden kendimi 16.haftada iyileşmeye hazırladım.Nolur nolmaz diyeerken heveslenmeyim dedimKızlar, bugun son 3 aya göre daha iyiyim dediğiniz gün oldu mu hiç? Cok uzun zamandır ilk defa bugun yemek yapabildim. Genelde eşim yapıyordu surekli bir mide dönmesi yasıyordum hic kusmadım ama fena geçti haftalar ama sanki bugun biraz daha iyiyim.
Bunu böyle yaşayan var mı aranızda
Ben bugün bu tık daha iyi uyandim canim hic mutfağa giremiyordum oglumla kahvaltimizi hep annem hazirliyordu bugün sabah kendim hazirladim birşey pisirmedim ama mutfaga girebilmek bile bi aşama bence yavas yavas bu sekilde geçecek InsKızlar, bugun son 3 aya göre daha iyiyim dediğiniz gün oldu mu hiç? Cok uzun zamandır ilk defa bugun yemek yapabildim. Genelde eşim yapıyordu surekli bir mide dönmesi yasıyordum hic kusmadım ama fena geçti haftalar ama sanki bugun biraz daha iyiyim.
Bunu böyle yaşayan var mı aranızda
Bezmialeme gidiyodum bi doçent vardı mehmetti ismi yanlş hatrlamıyosamNerde denemistiniz bende deneyecem ins hayırlı şekilde nasip olsun
Merhaba bana da kız gibi geldi, narin bir yapısı var gibi. Hayırlı ve sağlıklı olsun insEki Görüntüle 2844782 Merhaba kızlar ben doktordan geldım 4 gün önde çıktı. İkili testimi yaptı cinsiyet malesef göremedi baktı tahmın yapalım dedı onu da yapamadı Bayramdan sonra gel daha net olur bakarız dedı. Dvitamını bir de Demir ilacı verdı ek olarak. Cinsiyet tahmınınde bulunabilecek var mı
Bezmialeme gidiyodum bi doçent vardı mehmetti ismi yanlş hatrlamıyosam
Ben 2 hafta önce almıştımBu arada bugün hamile pantolonu aldim kizlar göbeğim fena cikti şimdiden masallah
İnşallah ya . Ama sağlıklı sıhhatli olsun da. Çok da önemli deil aslında göremediği için heyecanlandım ben de Yazarım tabi ki deIlk defa birine tahmin yapıyorum çünkü anlamam nub teorisinden felan ama bence bu fıstık bariz kiz. Yüzünden belli cinsiyet belli olduğunda mutlaka yaz
Ciddi misin neden tekrarlanıcakmış?Hala çıkmadı yarın ondört gün oluyor benim hesapla. Testi tekrarlamaları gerektiğini söylediler
kilo aldın mı peki. Ben iki kilo almışım. Kizima bu aylarda tam 7 kilo almisim saka gibi neyseki o hızla gitmedim yoksa 20 ile değil 40 kiloyla bitirirdimBen 2 hafta önce almıştım
Caktirma, ben deBen 2 hafta önce almıştım
Geç döllenmeyse öyle çıkabilir benim de öyle çünkü 11 ocak olan adetimi 29 ocak olarak düzenledi ultrasonda öyle devam ediyoruz
İlaç kullanmayı kimse istemez ama bende gebelikten önce de vardı gebe kalınca dozumu yükseltti doktor 11+4 te tekrar yüksek çıkmış mecbur 1 defa daha yükseltti ilaç kullanınca düzelir hamilelikte çok normal yükselmesi o kötü şeyleri okuma boşver böyle olan çok kişi var doktor kontrolünde oldukça bişey olmaz allahın izniyle
Günaydın kızlar kadir gecemiz hayırlara vesile olsun bütün hastalıklarımız şifa bulsun günahlarımız affolsun evlatlarımızı sağlıkla kolaylıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin rabbim ❤