- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.127
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #9.801
Cümleten Kadir Gecemiz mübarek olsun rabbim tüm bekleyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın, biz hamişler bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımCümleten Kadir Gecemiz mübarek olsun rabbim tüm bekleyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın, biz hamişler bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
1.5 kilo almış görünüyorum ama aynada 10 kilo görüyorum benkilo aldın mı peki. Ben iki kilo almışım. Kizima bu aylarda tam 7 kilo almisim saka gibi neyseki o hızla gitmedim yoksa 20 ile değil 40 kiloyla bitirirdim
Ah o peynir. O yoğurt iyi ki var. Bende şu ara hassasiyet o kadar yok ama zaten peynir severdim. Şu ara daha fazla yer oldum.Bende geçen haftalarda iyiydim hatta neoldu birden diye stres olmuştum fakat bu hafta hepsi geri döndü bulantı ve koku hassasiyeti canım neler istiyor ama yapıp yiyemiyorum çok kokuyor evden bile nefret ediyorum yine herşey kokuyor tek yediğim peynir ekmek
Gerçekten biraz bile iyi hissedebilmek çok iyi geldi bana. Yani tabi yine tencere falan yıkayamadım öğürmeler başladı ama, en azından soğan falan doğradım güzel Bi histiBen bugün bu tık daha iyi uyandim canim hic mutfağa giremiyordum oglumla kahvaltimizi hep annem hazirliyordu bugün sabah kendim hazirladim birşey pisirmedim ama mutfaga girebilmek bile bi aşama bence yavas yavas bu sekilde geçecek Ins
Adetinize ne kdr VaeMerhaba dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı yüzümde sivilce doldu
Ya ben yazın pantolon giyemem diye sıcak cunku cok gozumu korkutuyor,Bu arada bugün hamile pantolonu aldim kizlar göbeğim fena cikti şimdiden masallah
Hamile taytı sanırım en ihtiyacım olan şey, canım nerden aldınKızlar selam, göbek çizginiz çıktı mı sizin de? Bu arada ben de hamile taytı aldım acayip rahat.
Bir de kardeşim bebek anı defteri almış anneler günü hediyesi olarak. Çok çok beğendim. Sulu göz olarak ağladım tabii ki
Canım kaç kilo ile hamile kaldın1.5 kilo almış görünüyorum ama aynada 10 kilo görüyorum ben
Her iki gebeliğimde de 14 kilo aldım ama bunda zaten kilolu başladığım için diyetisyenle devam etmek istiyorum tabi şı bulantılar geçerse
Dun biraz iyiydim insallah bugun de öyle geçerBende geçen haftalarda iyiydim hatta neoldu birden diye stres olmuştum fakat bu hafta hepsi geri döndü bulantı ve koku hassasiyeti canım neler istiyor ama yapıp yiyemiyorum çok kokuyor evden bile nefret ediyorum yine herşey kokuyor tek yediğim peynir ekmek
Merhaba canım benim de öyle başladı . Hatta hayalet çizgi vardi benden başkası görmedi eşim sacmala yok burda öyle birşey dedi. Ama vardi. Seni umitlendirmek istemem en iyi sonuç kan vermen inşallah rabbim gönlüne göre versinMerhaba dün gebelik testi yaptım silik bir çizgi gözüküyor gogus hassasiyetim başladı belim ağrıyor ve lekelenme ile beraber batma var kasıklarım da sizce gebelik varmı yüzümde sivilce doldu
Canım Pentiden aldım. İndirim vardı. Halam devam ediyor mu bilmiyorum :)Hamile taytı sanırım en ihtiyacım olan şey, canım nerden aldın