- 9 Mart 2021
- 84
- 53
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
eğer benimki de sağlıklı bir gebelik olursa ben de gitmeyi düşünüyorum :))Benim diyetisyene gitmem lazim :)) kahrolsun pandemi, kahrolsun hormon haplari :))
Aminnnçok üzüldüm yaşadıklarınız için, umarım daha iyisinizdir.
evet evet benimkisi de benzer. bana bi tık daha silik geldi hatta ama bilemiyorum. bat günü kan testi vericem artık, umarım güzel sonuçlar alırıız
Evet ben de oyle dedimBebek 6. Veya 7. Hafta görülür
Siz ne zaman gideceksiniz doktora kalp atışı içinBebek 6. Veya 7. Hafta görülür
FolidoceKizlar hangi folik asitleri kullaniyorsunuz? Bana diofol onerdi doktor, sipariş vermistim internetten, gelmis eve. Bu aksam baslayacagim. Bilen var mi onu?
Ben pazartesi günü gördüm. SAT a göre 5+1 di ancak ultrasonda 4+6 dedi doktor 7 mm ölçtü keseyi.Kimler kese gordu arkadaslar ? Kac hafta kac gunlukken gordunuz
Bana da diofol verdi doktorum. Eczacı güzel dedi ama onun dışında pek bir bilgim yok maalesefKizlar hangi folik asitleri kullaniyorsunuz? Bana diofol onerdi doktor, sipariş vermistim internetten, gelmis eve. Bu aksam baslayacagim. Bilen var mi onu?
Valla 3 hafta sonra dedi gün vermedi. Ağzzını bıçak açmadı ya. Birdaha hayatta gitmem.Daha cok erken ondan bsy dememiştir. Şu tarihte gelin demistir ama dimi?
Duymustum onu da, coook cok iyi gelsin kuzucugaFolidoce
Biraz arastirdim iyi deniyor genelde, kabizlik filan yapan olmus sanirim ama içindeki başka vitaminlerle alakalı olabilir belki.Ben pazartesi günü gördüm. SAT a göre 5+1 di ancak ultrasonda 4+6 dedi doktor 7 mm ölçtü keseyi.
Bana da diofol verdi doktorum. Eczacı güzel dedi ama onun dışında pek bir bilgim yok maalesef
Ya evet biraz anlatsalar nolur acaba, o biliyo olablr ama sen bilmyosn sonucta yaniValla 3 hafta sonra dedi gün vermedi. Ağzzını bıçak açmadı ya. Birdaha hayatta gitmem.
Ben solgarin canimKizlar hangi folik asitleri kullaniyorsunuz? Bana diofol onerdi doktor, sipariş vermistim internetten, gelmis eve. Bu aksam baslayacagim. Bilen var mi onu?
Teşekkür ederim canım. Lütfen yorumlarsanız sevinirim...Gönderirsen mutlaka anlayanlar cikar canim
Ayy yaa çok teşekkür ederim. Nasıl sevindim şuan bilemezsiniz. Allah razı olsun... Fotoğrafınıda atayım ben...O beyaz şey yolc sac dedikleri şey oluyor
Folidoce canım benim kullandığım.Ben solgarin canim
Bende 5+4 ye gittim 19 mm keseyi gördük ama bebeği de görmek istedim endişelendim canımSelamlar, 6 Mart da 5+2 de muayeneye gittim kese 12mm dedi doktor. Kalp atisini duyamadim hala cok sabirsizim
Evet bende bunu kullanıyorum iki gündürKizlar hangi folik asitleri kullaniyorsunuz? Bana diofol onerdi doktor, sipariş vermistim internetten, gelmis eve. Bu aksam baslayacagim. Bilen var mi onu?
Benimkinde sadece kese görünüyor sizinki kaç haftalık canım?Ayy yaa çok teşekkür ederim. Nasıl sevindim şuan bilemezsiniz. Allah razı olsun... Fotoğrafınıda atayım ben...
Ben kullandim onu d vitamini iyot ve folik asit vardi icinde diye hatirliyorum. Simdi prowomen multivitamin aldigim icin ayrica folik asit almiyorum.Kizlar hangi folik asitleri kullaniyorsunuz? Bana diofol onerdi doktor, sipariş vermistim internetten, gelmis eve. Bu aksam baslayacagim. Bilen var mi onu?
Maşallah diyelim inşallah hiç başlamaz ,İki oğlum var birisinde 3 ay bulantı ve halsizlikten yerinden kalkamadım. Diğerini hafif geçirdim. Hepsi farklı oluyor yabunda hesaplamaya göre 5 haftalık oldu bugün ama hiçbir belirti yok acı biber turşusu aşermekten başka
Amin inşallah kesinlikle öyle önce sağlıkAaaa kızın olduğunu bilmiyordumm, onu hissettim belki desağlıklı olsun da cinsiyet hic önemli değil hayirlisiyla gelsin deeee