2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
çok üzüldüm yaşadıklarınız için, umarım daha iyisinizdir.

evet evet benimkisi de benzer. bana bi tık daha silik geldi hatta ama bilemiyorum. bat günü kan testi vericem artık, umarım güzel sonuçlar alırıız :KK57: :KK54:
Aminnn 🙏❤️
Iyiyim çok şükür, saglik olsun daha nice acilar yaşıyor insanlar, böyle dusununce cabuk atlattim🤗
Haberleselim sonuclar icin😍

Kizlar hangi folik asitleri kullaniyorsunuz? Bana diofol onerdi doktor, sipariş vermistim internetten, gelmis eve. Bu aksam baslayacagim. Bilen var mi onu?

Kimler kese gordu arkadaslar ? Kac hafta kac gunlukken gordunuz 😍
Ben pazartesi günü gördüm. SAT a göre 5+1 di ancak ultrasonda 4+6 dedi doktor 7 mm ölçtü keseyi.

Kizlar hangi folik asitleri kullaniyorsunuz? Bana diofol onerdi doktor, sipariş vermistim internetten, gelmis eve. Bu aksam baslayacagim. Bilen var mi onu?
Bana da diofol verdi doktorum. Eczacı güzel dedi ama onun dışında pek bir bilgim yok maalesef

Duymustum onu da, coook cok iyi gelsin kuzucuga😍
Ben pazartesi günü gördüm. SAT a göre 5+1 di ancak ultrasonda 4+6 dedi doktor 7 mm ölçtü keseyi.

Bana da diofol verdi doktorum. Eczacı güzel dedi ama onun dışında pek bir bilgim yok maalesef
Biraz arastirdim iyi deniyor genelde, kabizlik filan yapan olmus sanirim ama içindeki başka vitaminlerle alakalı olabilir belki.
Valla 3 hafta sonra dedi gün vermedi. Ağzzını bıçak açmadı ya. Birdaha hayatta gitmem.
Ya evet biraz anlatsalar nolur acaba, o biliyo olablr ama sen bilmyosn sonucta yani

Eklentiler

• Screenshot_20210309_132929_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    Screenshot_20210309_132929_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 71
Ben kullandim onu d vitamini iyot ve folik asit vardi icinde diye hatirliyorum. Simdi prowomen multivitamin aldigim icin ayrica folik asit almiyorum.
Folidoce, folbiol, folica ise bir onceki gebeligimde ve buna hazirlik icin 1 yil boyunca kullandiklarim :)) diofol u daha cok sevdim nedense

İki oğlum var birisinde 3 ay bulantı ve halsizlikten yerinden kalkamadım. Diğerini hafif geçirdim. Hepsi farklı oluyor ya 😊 bunda hesaplamaya göre 5 haftalık oldu bugün ama hiçbir belirti yok acı biber turşusu aşermekten başka 🤭
Maşallah diyelim inşallah hiç başlamaz ,♥️😂 kesinlikle katılıyorum zaman su gibi o günler de gelecek bakalım neler olacak ♥️
Aaaa kızın olduğunu bilmiyordumm, onu hissettim belki de 🥰 sağlıklı olsun da cinsiyet hic önemli değil 😍😍 hayirlisiyla gelsin deeee🥳🥳
Amin inşallah kesinlikle öyle önce sağlık 🥰🥰
Belki olabilir 😂ben tek çocuğum o yüzden ne gelirse hoş gekir yalnızlığımı paylaşıyorum çocuklarımla 😍

X