- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #7.301
Bende bilemedim canımBen de anlamadım hangi kısımlar erkek hangi kısımlar kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bilemedim canımBen de anlamadım hangi kısımlar erkek hangi kısımlar kız
Detaylı değildi canım haftaya perinatolog detaylı bakıcak inşallahmaşallah erken bir tahmin gelmiş sağlıcakla gelsin inşallah fıstık detaylı ultrason muydu bir dahaki randevu ne zaman
Geçmiş olsun bir şey olmaz Allahın izniyle benim de tansiyonum bir ara hep düşüyordu kafam kalkmıyordu bu hafta toparlandım biraz yavaş yavaş kendimize gelicez bence Benim de haftaya muayene var inşallah güzel haberler veririz
Son dördün icin kız yazmış arķadas ama yeni ay erkekti herhalde seninkini anlayamadim10 mart yumurtlama günüm Son dördün ile yeni ay arası oluyor yani erkekmi oluyor
Bende 6 yada 7 martta yumurtladım bende baktım az önce son dördün yazıyor anladığım kadarıyla kız olma ihtimali gösteriyor10 mart yumurtlama günüm Son dördün ile yeni ay arası oluyor yani erkekmi oluyor
Merhaba sizin için çok fark etmeyecekse ben 150 lira daha ekleyip xiaomi mi vaccum& mop ikisi bir arada almanızı öneririm. Çok memnunum 101deki markanın servisi garantisi filan nasıl olur bilemiyorumKızlar yarın a101 e robot süpürge geliyormuş şans eseri bakarken rastladım araştırdım piyasadaki yüksek özellikli robotlardan değil ama iş görüyo yine yorumları da iyi herkes memnun aklıma yattı bu robot heralde evi temizleyemicem o yüzden gözüme battı yoksa gerek duymazdım bunlara ben
Son dördün icin kız yazmış arķadas ama yeni ay erkekti herhalde seninkini anlayamadim
Ben 2. Oğlana şartladım kendimi kız olursa sürpriz olsunBende 6 yada 7 martta yumurtladım bende baktım az önce son dördün yazıyor anladığım kadarıyla kız olma ihtimali gösteriyor
endişelenme canım uyuyodur, benim de son gittiğimde öyleydi.. doktor yaklaşık 40dk lık dilimler halinde uyuduklarını söylediKizlar bugün ultrasyona girdik ama hareket etmiyordu kalbi gayet iyi güzel atıyordu ölçümlerde iyi di doktor endişelenecek birşey yok dedi. Bunu yaşayan var mı ?
Ay’ın evreleri ocak 2021 - Ay takvimi RhythmOfNature.net Kızlar yumurtlama döllenme zamanınız hangisine denk geliyor böle bişey buldum demin sanki bende tutuyor Hilal şeklindeydi erkek dördün ve dolunaysa kız bebek miş
Bu modeli bilmiyorum ama robot süpürge genel olarak çok büyük rahatlık gerçekten. Ben çok memnunum. Hele bu zamanlarımızda kurtarıcı.Kızlar yarın a101 e robot süpürge geliyormuş şans eseri bakarken rastladım araştırdım piyasadaki yüksek özellikli robotlardan değil ama iş görüyo yine yorumları da iyi herkes memnun aklıma yattı bu robot heralde evi temizleyemicem o yüzden gözüme battı yoksa gerek duymazdım bunlara ben
hadi hayırlısı güzel sonuçlar çıkar inşallah benimde haftaya pazartesi randevum bana da detaylı bakar o zaman haberleşiriz inşallah sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değilDetaylı değildi canım haftaya perinatolog detaylı bakıcak inşallah
Aslında göremiyorum daha küçük filan dedi ama en son sanki kız gibi dedi
Simdi geldim cok şükür iyiYani bilemedim. Anlattığına göre ciddi bir ağrı galiba. Geçmediyse, süreklilik arz ediyorsa için rahat etsin bi git doktora istersen
Bende öyle diyecektim anlamadım bendeÇözemedim
xiaomi moplu ben aldığımda 2100 dü eğer düştüyse fiyat çok iyi. bence de alın süpürmesi süper. silmesini kullanmadımMerhaba sizin için çok fark etmeyecekse ben 150 lira daha ekleyip xiaomi mi vaccum& mop ikisi bir arada almanızı öneririm. Çok memnunum 101deki markanın servisi garantisi filan nasıl olur bilemiyorum
Ben de anlamadımBende öyle diyecektim anlamadım bende
Kesinlikle öyle canım.Sende mi perinatologdan randevu aldınhadi hayırlısı güzel sonuçlar çıkar inşallah benimde haftaya pazartesi randevum bana da detaylı bakar o zaman haberleşiriz inşallah sağlıklı olsunlar da kız erkek önemli değil
Yaaa silmesi de çok iyi ben sürekli kullanıyorum bu hafta halıları da kaldırdım halısız evde performansı muhteşem benim koltuklarım da yüksek hiç toz olmuyor artık altlarını da siliyor banyoyu filan da açıyorum bütün ev pırıl pırıl oluyorxiaomi moplu ben aldığımda 2100 dü eğer düştüyse fiyat çok iyi. bence de alın süpürmesi süper. silmesini kullanmadım
Ben de anlamadım
yok 3 hafta sonra gel dedi. o da haftaya pazartesi 12+0 İlk çocuk olduğundan bilmiyorum neye nasıl bakıldığını.artık 12 olacağımdan detaylı da bakılır diye düşündümKesinlikle öyle canım.Sende mi perinatologdan randevu aldın
Bu nasıl kullanılıyor ben bilemedimAy’ın evreleri ocak 2021 - Ay takvimi RhythmOfNature.net Kızlar yumurtlama döllenme zamanınız hangisine denk geliyor böle bişey buldum demin sanki bende tutuyor Hilal şeklindeydi erkek dördün ve dolunaysa kız bebek miş
Ense kalınlığı burun kemiği filan bakar normal kadın doğum o haftalarda .Perinatolog organlarada bakıyor ama..Hepimizin minişleri sağlıkla büyüsünler inşallahyok 3 hafta sonra gel dedi. o da haftaya pazartesi 12+0 İlk çocuk olduğundan bilmiyorum neye nasıl bakıldığını.artık 12 olacağımdan detaylı da bakılır diye düşündüm