- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.901
Kızlar eşimin işinden dolayi yarın ki randevuma bugün gittim az önce geldik eve. Herşey yolunda çok şükür bebeği ve kalp atışını duyduk. Telefondaki uygulama 7+2 iken ultrasonda 7+3 Cıktı. Kalp atışı 152 dedi. Herhangi bir kanama alani yok kese gayet iyi dedi. Kan ve idrar tahlilleri verdim. 11. haftada çağırdı.ygmygm Canım tabloya ekleyebilirsin keseyi 4+5 de görmüştüm. Kalp atışı 7+3 tahminî doğumu 28 kasım olarak değiştirirsen sevinirim canım
Aynen canım çok şükür o kadar kayıplarım oldu ki dün çok strest ve gergindim kalp atışını duyacak miyim diye şükür rabbime. Allah im bu günleri dört gözle bekleyenlere de nasip etsin inşallahOoohhh ooohhh1 gün de olsa kârdasın..
Maşallah canım
Bende gitmedim ya gitmek lazımmış takip içinbu arada herkes sağlık ocağına bildirdi mi gebeliğini ben hala gitmedim
Öyle diyorlar evet canım ama kadın gitmiş her hafta ahahahSürekli ultrasonda zararlı diye duydum canım ben
Evet canım testlerimi orda yaptırmıştım
Ahh canım keşke bana da 20 gün sonra gel deseydi. 11. Haftada gel dedi bugün yaa. O da 4 hafta sonra. Nasıl geçecek vakit bilemiyorumKızlarrr yapılan kan testlerim normal çıkmış çok şükürBi sorun yokmuş
Artık 20 günde bir kontrol olucakmış
Baya da uzun sanki gı
Aynen geçmiyo vallaAhh canım keşke bana da 20 gün sonra gel deseydi. 11. Haftada gel dedi bugün yaa. O da 4 hafta sonra. Nasıl geçecek vakit bilemiyorum
Evet fazlası zararlı diye biliyorum geçen de bi doktordan okudum ayda bir yeterli diyorduAynen geçmiyo valla
Sağlıklı olsunlar da napalım
Yurt dışında daha az mış göstermiyorlarmış ultrasonda
SüpeeeeerTabii ki, hesap ismim @acalyshop
Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri.
Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi!
Aynen aslında doğru olan bu da insanın içi içine sığmıyorEvet fazlası zararlı diye biliyorum geçen de bi doktordan okudum ayda bir yeterli diyordu
Bende hemen takibe aldımTabii ki, hesap ismim @acalyshop
Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri.
Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi!
Ne güzel memnunsanBenim gibi meme ağrısız biri dahabenim orjinal memelerim A cup ti ben silikonla D E cup yaptırdım düşün ne kadar büyükler ve sıfır ağrı hatta yumuşacık pamuk gibi oldu silikonlu memelerim
EveeetAynen aslında doğru olan bu da insanın içi içine sığmıyor
Kasımda doğan kızlar da iyi öyle demeAyyy bu kasımda doğan erkek bebekler bayaaa güzel bakışlı felan oluyo He
Acaba bebişler ne olucak
İnşallah sağlıklı olsunlar da
Ben erkek hissediyorum
Aynen canım çok şükür o kadar kayıplarım oldu ki dün çok strest ve gergindim kalp atışını duyacak miyim diye şükür rabbime. Allah im bu günleri dört gözle bekleyenlere de nasip etsin inşallah
Kızlarrr yapılan kan testlerim normal çıkmış çok şükürBi sorun yokmuş
Artık 20 günde bir kontrol olucakmış
Baya da uzun sanki gı
Ya benim kendi doğum günüm 20 kasım tahmini doğum 18 görünüyor keşke 20 de doğsa
Evet canım, iki düşük sonrası ilk bebek. Artık zamanı da gelmiş, yeni yeni anlıyoruz.Bende hemen takibe aldımçok severim ben böyle şeyleri ilk bebek mi tatlim senin
O da doğruEveeet kalp atışı benim için de çok önemli bi noktaydı. Çok şükür
Yaaa di miii? Bence de uzun yaaa.. bana da 3 hafta sonra dedi, daha 4 gün geçti yav
Ben aynı gün olmasını istemiyorum yaaHerkesin özel günü kendine ait olsun