2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aaaa ben ikinci sandım senin..
Profilde “Arya’nın annesi” yazıyordu sanki
Karıştırdım mı acep
Hahah Arya benim minnoş kedim aslında, dört senedir evliyim dört senedir bizimle, bebişken aldık onun için resmi bir kedi annesiyim fotisini bırakıyorummm

Eklentiler

• BA513F78-47C8-409C-9F12-CB7BAC9219CD.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 39
arkadaşlar bugün acile gittim, serum yedim hala geçmedi delirecem kurdeşen mi döküyorum noluyo valla kriz geçiriyorum ilaç yazdılar dermatolog kadın doğum acil doktoru beraber, kendi doktoruma da sordum sorun yok dedi, ilaç içecem yine geçmezse halim yaman.
neden olduğunu bilmiyorum onun testini falan yapmadık maalesef

bu arada ben ik ile konuştum ama ben idari izin istemiyorum evden çalışma istiyorum ona da razıyım yani sorun değil, o olsa benim için harika olur.

Kızlar ya 2 gündür geçmeyen şiddetli baş ağrım var, öneriniz var mı ?

Aaay dün aynısı başımdaydı..
Acaip baş ağrısı başladı akşam, 20:30’da bi yattım anında uyumuşum.. Gece tuvalete kalkmalarım haricinde sabah 8’de uyandım.. Geçmişti çok şükür..
Yani benim önerim : Uyku

Ben de 9 da uyudum sahura kalktım eşime hazırlamak için bir daha ağrıdan 5 e kadar uyuyamadım,
Uyanınca başlıyor kafamı yicem

Haaay Allah Kötü olmuş.. Neden olduğu da bulunmamış yani şimdi öyle mi? Aay geçmiş olsun valla

Hahah Arya benim minnoş kedim aslında, dört senedir evliyim dört senedir bizimle, bebişken aldık onun için resmi bir kedi annesiyim fotisini bırakıyorummm
Allahimmmm bu nasıl bı güzelliktir muhtesemmmmbiz de kedi alicakken hamile kaldım vazgeçmedik tabi alicazinşallah önümüzdeki ay.Daha önce köpeğim vardı evlenmeden önce.Simdi de kedi bakmaya karar verdik.Muhtesem hayvanlar yaaa.

Hamilelik kolestazı mı ne diyorlar o olmasın gerçi oda son haftalara yakın oluyor ama

Ne güzel memnunsan doktor önerisi alayım o halde senden ,bende küçültmek toparlatmak istiyorum açıkcası
Canım ben çok memnunum.Butun estetiklerimi doktorum yaptı.Eger istanbuldaysan kendisi Nişantaşı'nda Çağrı Sade.Ama estetik konusu çok subjektif bişey.Doktorla elektriğin tutması dahil herşey kişiye özel.Bi görüşme yapar içine sinerse yaptırirsin kuzum

Kızlar ya 2 gündür geçmeyen şiddetli baş ağrım var, öneriniz var mı ?
Geçmiş olsun dünden beri aynı şey benim de başıma geldi tek taraflı ağrı gözümü rahatsız edecek şiddette ne yapsam geçmedi karanlıkta uzandım sıcak kompleks soğuk kompleks hiç biri fayda etmedi uyudum akşam erkenden bu sefer de başım hafifledi bulantı nedeniyle uyuyamadım ah ah kabus gibi

Yaa teyzesi hiç sorma, dünyanın en sakin en sevimli kedisi kendisi mutlaka almalısınız ve bence yapabilen herkes çocuğunu bir hayvanla büyütmeli, çok merhametli ve korkusuz oluyorlar. bu kızımın yavrularını geçen sene verip kısırlaştırdık, satmadık sadece sürekli görebileceğimiz yakın arkadaşlarımıza verdik. Bir tanesinin kızı oldu, öyle tatlı ki anlatamam. Gece bebeğin başında nöbet bekleyip, bebek ağlarsa gidip anne babaya bağırıyormuş gelin buna bakın diye ahah umarım biz de tadarız bu sevinçleri

Ooooo Acalys sen de bendenmişsin..
Teraziymişsin
Evet ben terazi, eşim terazi, bebeğin beklenen doğum tarihi 27 ekim-7 kasım arası ama sezaryen olacağım için ve hipertansiyon + diyabet hastası olduğum için muhtemelen o da terazi olacak çok tatlı değil mi, evde üç dengesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…