- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 30
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.921
Hiç kasımda doğan kız arkadaşım olmadıKasımda doğan kızlar da iyi öyle deme
Evet canım, iki düşük sonrası ilk bebek. Artık zamanı da gelmiş, yeni yeni anlıyoruz.
Tamam artık ben varımHiç kasımda doğan kız arkadaşım olmadıne bilim gı
Hahah Arya benim minnoş kedim aslında, dört senedir evliyim dört senedir bizimle, bebişken aldık onun için resmi bir kedi annesiyimAaaa ben ikinci sandım senin..
Profilde “Arya’nın annesi” yazıyordu sanki
Karıştırdım mı acep
Hahah Arya benim minnoş kedim aslında, dört senedir evliyim dört senedir bizimle, bebişken aldık onun için resmi bir kedi annesiyimfotisini bırakıyorummm
arkadaşlar bugün acile gittim, serum yedim hala geçmedi delirecem kurdeşen mi döküyorum noluyo valla kriz geçiriyorumAAAAAA IMDAAAAT!
bugün öğlen yemeğinden beri kaşınıyorum, felaket hem de. bir şey alerji yaptı herhalde yediğim.... ölücem herhalde kaşınmaktan.... normalde yediklerimden farklı bir şey de yemedim ama... anneme sorduğumda hamileyken vücut farklj reaksiyon gösterebilir dedi... şimdi neye alerjim oluştu benim ya bu yaştan sonra
Kızlar ya 2 gündür geçmeyen şiddetli baş ağrım var, öneriniz var mı ?
Ben de 9 da uyudum sahura kalktım eşime hazırlamak için bir daha ağrıdan 5 e kadar uyuyamadım,Aaay dün aynısı başımdaydı..
Acaip baş ağrısı başladı akşam, 20:30’da bi yattım anında uyumuşum.. Gece tuvalete kalkmalarım haricinde sabah 8’de uyandım.. Geçmişti çok şükür..
Yani benim önerim : Uyku
AAAAAA IMDAAAAT!
bugün öğlen yemeğinden beri kaşınıyorum, felaket hem de. bir şey alerji yaptı herhalde yediğim.... ölücem herhalde kaşınmaktan.... normalde yediklerimden farklı bir şey de yemedim ama... anneme sorduğumda hamileyken vücut farklj reaksiyon gösterebilir dedi... şimdi neye alerjim oluştu benim ya bu yaştan sonra
arkadaşlar bugün acile gittim, serum yedim hala geçmedi delirecem kurdeşen mi döküyorum noluyo valla kriz geçiriyorumilaç yazdılar dermatolog kadın doğum acil doktoru beraber, kendi doktoruma da sordum sorun yok dedi, ilaç içecem yine geçmezse halim yaman.
neden olduğunu bilmiyorum onun testini falan yapmadık maalesef
bu arada ben ik ile konuştum ama ben idari izin istemiyorum evden çalışma istiyorum ona da razıyım yani sorun değil, o olsa benim için harika olur.
Ben de normalde içmiyorum diye birden içiyorum ondan olmuş olabilir ya da 1 buçuk litre içtim diye az gelmiştir bilmiyorum. ballı ılık su içtim geçirdi birazBen birden fazla su içtiğim için oldu sanırım çünkü su içemiyordum normalde
Allahimmmm bu nasıl bı güzelliktir muhtesemmmmHahah Arya benim minnoş kedim aslında, dört senedir evliyim dört senedir bizimle, bebişken aldık onun için resmi bir kedi annesiyimfotisini bırakıyorummm
Hamilelik kolestazı mı ne diyorlar o olmasın gerçi oda son haftalara yakın oluyor amaarkadaşlar bugün acile gittim, serum yedim hala geçmedi delirecem kurdeşen mi döküyorum noluyo valla kriz geçiriyorumilaç yazdılar dermatolog kadın doğum acil doktoru beraber, kendi doktoruma da sordum sorun yok dedi, ilaç içecem yine geçmezse halim yaman.
neden olduğunu bilmiyorum onun testini falan yapmadık maalesef
bu arada ben ik ile konuştum ama ben idari izin istemiyorum evden çalışma istiyorum ona da razıyım yani sorun değil, o olsa benim için harika olur.
sağolun evet onu da duydum eşim alacak bugün denicem.Kuru kayısı beni rahatlatıyo birazcık öneririm bol bol ye faydası var
Canım ben çok memnunum.Butun estetiklerimi doktorum yaptı.Eger istanbuldaysan kendisi Nişantaşı'nda Çağrı Sade.Ama estetik konusu çok subjektif bişey.Doktorla elektriğin tutması dahil herşey kişiye özel.Bi görüşme yapar içine sinerse yaptırirsin kuzumNe güzel memnunsandoktor önerisi alayım o halde senden ,bende küçültmek toparlatmak istiyorum açıkcası
EvetOooo akrepsin yani
Geçmiş olsun dünden beri aynı şey benim de başıma geldi tek taraflı ağrı gözümü rahatsız edecek şiddette ne yapsam geçmedi karanlıkta uzandım sıcak kompleks soğuk kompleks hiç biri fayda etmedi uyudum akşam erkenden bu sefer de başım hafifledi bulantı nedeniyle uyuyamadım ah ah kabus gibiKızlar ya 2 gündür geçmeyen şiddetli baş ağrım var, öneriniz var mı ?
Yaa teyzesi hiç sorma, dünyanın en sakin en sevimli kedisi kendisiAllahimmmm bu nasıl bı güzelliktir muhtesemmmmbiz de kedi alicakken hamile kaldım vazgeçmedik tabi alicaz inşallah önümüzdeki ay.Daha önce köpeğim vardı evlenmeden önce.Simdi de kedi bakmaya karar verdik.Muhtesem hayvanlar yaaa.
Evet ben terazi, eşim terazi, bebeğin beklenen doğum tarihi 27 ekim-7 kasım arası ama sezaryen olacağım için ve hipertansiyon + diyabet hastası olduğum için muhtemelen o da terazi olacak çok tatlı değil mi, evde üç dengesizOooooAcalys sen de bendenmişsin..
Teraziymişsin️