- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.881
Konyadayım ben konya valiliğinin paylaştığındada hafta belirtimiyor ondan kafam karıştıResmi gazeteden okudum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konyadayım ben konya valiliğinin paylaştığındada hafta belirtimiyor ondan kafam karıştıResmi gazeteden okudum canım
Evet 22.haftadan sonra bakarız dediİleri haftalarda bakıyorlar da ellerindeki alet çok dandik bu evrede gösterir mi bilemedim
Ben geçen gittiğimde bildirecektim hemşire yoktu beklemedim sonrada bidaha gitmedim 12.haftada giderim sanırım vitamin falan verecekler yabu arada herkes sağlık ocağına bildirdi mi gebeliğini ben hala gitmedim
Bende gitmedim canım bu pandemi de biraz öteliyorum ,onlar her türlü bizi bulacaktır zatenbu arada herkes sağlık ocağına bildirdi mi gebeliğini ben hala gitmedim
bu arada herkes sağlık ocağına bildirdi mi gebeliğini ben hala gitmedim
Ahahha hep gülelim inşallah valla nasıl geçecek 9 ay bilemiyorum kendimi burada dizginliyorum.
Kız bir manken vardı her hafta sonu ultrasona giriyormus hatta evine almak istiyormus ya , kimdi bak bulursam atayım haberi
Evet bir yandan tabi güzel birşey en azından şükür mide bulantım yok ,ilkinde de olmadi genetik biraz sanirim.Ama ne bilim biraz memelerim falan ağrıyabilirdiAhh ne güzel ilk hamileliğim öyleydi ama bunda bulantı bulantı bulantı... Bence sizde tadını çıkarın
Inan bende doktorum hergun gel dese gidecegimGünaydın canım,
Pazar günü acile gittim ya ben. Doktor bana güldü gebelik belirtisi ne kız dedi başladı gülmeye.
Ben de dedim birden kesildi bulantı göğüs hassasiyeti falan. Hiç alakası yok dedi, eve geldim bir baktım belirtiler tam gaz. Biraz kafamıza takıyoruz ya özellikle ben Ama vücut alışma aşamasında olduğu için bazen olur bazen olmazmışş, bazılarının hiç olmazmıs.
Allaha emanetler valla ultrason altına yatıp kalkmayasım var ama işte
Canım benimde belirti yok gibi bişey sadece göğüs hassasiyeti ve arada kasık batması çok takmamaya çalış hele ilk hamileliğimde hiç bişey yaşamamıştım .Rahat olabilsek ah çok güzel olacak .
Evet inşallah daha rahat olabilsek ,olabilsemGünaydın canım bende öyle düşünüyorum yaşıyor mu diye doktora gitsem mi diyorum evhamlaniyoruz
Bende ilk haftalarda lekelenme ve kasık ağrısı ,hafif gögüs hassasiyeti oldu o kadar.Biran önce sağlicakla hareketlerini hissederiz inşallahDaha dün doktordaydım olur da belirtilerin ortadan kalkarsa sakın korkma yine de her şey yolundadır belirti bazen hiç olmayabilir dönem dönem gelip gidebilir dedii. Korkmayın
Resmi gazeteye bakın, orda genelgede yazıyor ayrıntısı. Diğer yerlerde yazanlar tamamen reklamKızlar genelgede 24 hafta yazıyor demişsiniz ben göremedim onu sadece hamile olarak yazıyor içişlerinin inst.hesabında . Bizim kurumdada 10 yaş altı çocuğu olanları sordular Allahtan ordanda yırtıyorum.
Çok sevindim canım gözün aydınCanım kızlar PCR test sonucum negatif çıktı çok şükür
Ama genelge beni hayal kırıklığına uğrattı.
Tabii ki, hesap ismim @acalyshopHemen takip edelim o zaman
Kuru kayısı beni rahatlatıyo birazcık öneririm bol bol ye faydası var.
Allah kabul etsin Ben de dün öyle ağrıdan kıvrandım. midem karnım çok kötüydü. sanırım kabız oldum su içsem de geçmedi.hala karnım şiş.bu haftalarda olması şaşırttı
Ben de takip ettimmTabii ki, hesap ismim @acalyshop
Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri.
Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi!
Benim gibi meme ağrısız biri daha benim orjinal memelerim A cup ti ben silikonla D E cup yaptırdım düşün ne kadar büyükler ve sıfır ağrı hatta yumuşacık pamuk gibi oldu silikonlu memelerimEvet bir yandan tabi güzel birşey en azından şükür mide bulantım yok ,ilkinde de olmadi genetik biraz sanirim.Ama ne bilim biraz memelerim falan ağrıyabilirdi
Inan bende doktorum hergun gel dese gidecegim
Evet inşallah daha rahat olabilsek ,olabilsem
Bende ilk haftalarda lekelenme ve kasık ağrısı ,hafif gögüs hassasiyeti oldu o kadar.Biran önce sağlicakla hareketlerini hissederiz inşallah
Amin teşekkür ederim önceden de mide şikayetlerim olurdu benim şu an ilaç kullanamayınca dayanılmaz olmaya başladı yanmalar. Kabızlığa kayısı iyi geliyor evet bende dikkat etmeye çalışıyorum.Doktorum dupalac yazdı bana, bol bol kayısı tüketiyordum. Hep sıvı beslenmeye çalıştım o dönemde ama çabuk atlattım gibi ben. Darısı başınıza
Bende bir iki yudum süt içiyorum çok arttığında yanmalarBenim yanmayı salatalık rahatlatıyor canım
Üzülme birinci trimestr bitince enerjimiz neşemiz yerine gelecek inşallah
Tabii ki, hesap ismim @acalyshop
Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri.
Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi!
Sürekli ultrasonda zararlı diye duydum canım benAhahha hep gülelim inşallah valla nasıl geçecek 9 ay bilemiyorum kendimi burada dizginliyorum.
Kız bir manken vardı her hafta sonu ultrasona giriyormus hatta evine almak istiyormus ya , kimdi bak bulursam atayım haberi
Evet canım testlerimi orda yaptırmıştımbu arada herkes sağlık ocağına bildirdi mi gebeliğini ben hala gitmedim