2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271

Eklentiler

• Screenshot_20210414-112658_Twitter.jpg
    Screenshot_20210414-112658_Twitter.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 20
Ben hiç sağlık ocağına gitmedim geçen hafta gebeymissiniz gelin testleri izi yapalım,vitaminlerini ücretsiz verelim diye aradılar.Bi de temmuz ayı için tetanoz ignesi randevusu verdiler.Ben her hafta doktordayim ya şirket istio ya doktor😀dün gittiğimde 12. Haftada gelebilirsin ama dersen ki ben bebeği gorucem istersen hergun gel bakarız dedi.Doktorum muhteşem😍kanka olduk 😀

Ahh ne güzel ilk hamileliğim öyleydi ama bunda bulantı bulantı bulantı...😟 Bence sizde tadını çıkarın
Evet bir yandan tabi güzel birşey en azından şükür mide bulantım yok ,ilkinde de olmadi genetik biraz sanirim.Ama ne bilim biraz memelerim falan ağrıyabilirdi 🥰🙈
Günaydın canım,

Pazar günü acile gittim ya ben. Doktor bana güldü gebelik belirtisi ne kız dedi başladı gülmeye.
Ben de dedim birden kesildi bulantı göğüs hassasiyeti falan. Hiç alakası yok dedi, eve geldim bir baktım belirtiler tam gaz. Biraz kafamıza takıyoruz ya özellikle ben :110: Ama vücut alışma aşamasında olduğu için bazen olur bazen olmazmışş, bazılarının hiç olmazmıs.

Allaha emanetler valla ultrason altına yatıp kalkmayasım var ama işte :eek:
Inan bende doktorum hergun gel dese gidecegim 😂
Canım benimde belirti yok gibi bişey sadece göğüs hassasiyeti ve arada kasık batması çok takmamaya çalış hele ilk hamileliğimde hiç bişey yaşamamıştım .Rahat olabilsek ah çok güzel olacak .
Günaydın canım 🥰 bende öyle düşünüyorum yaşıyor mu diye doktora gitsem mi diyorum evhamlaniyoruz
Evet inşallah daha rahat olabilsek ,olabilsem 😌
Daha dün doktordaydım olur da belirtilerin ortadan kalkarsa sakın korkma yine de her şey yolundadır belirti bazen hiç olmayabilir dönem dönem gelip gidebilir dedii. Korkmayın ❤️
Bende ilk haftalarda lekelenme ve kasık ağrısı ,hafif gögüs hassasiyeti oldu o kadar.Biran önce sağlicakla hareketlerini hissederiz inşallah 🙏

Kızlar genelgede 24 hafta yazıyor demişsiniz ben göremedim onu sadece hamile olarak yazıyor içişlerinin inst.hesabında . Bizim kurumdada 10 yaş altı çocuğu olanları sordular Allahtan ordanda yırtıyorum.
Resmi gazeteye bakın, orda genelgede yazıyor ayrıntısı. Diğer yerlerde yazanlar tamamen reklam 🤦🏻‍♀️

Hemen takip edelim o zaman😊
Tabii ki, hesap ismim @acalyshop

Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri. 🧡

Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi! 🤭

Hele bebişlerimiz bi meydana çıksın, bütün makrome kapı süsleri gökkuşakları allahııım bütün süslerde hepinize çoktan indirim tanımladım canım kasım anneleri. 🧡

Bir yıldır envai çeşit makrome süs yaptım bebişler için, artık bizim sıramız geldi! 🤭
Ben de takip ettimm

Evet bir yandan tabi güzel birşey en azından şükür mide bulantım yok ,ilkinde de olmadi genetik biraz sanirim.Ama ne bilim biraz memelerim falan ağrıyabilirdi 🥰🙈

Inan bende doktorum hergun gel dese gidecegim 😂

Evet inşallah daha rahat olabilsek ,olabilsem 😌

Bende ilk haftalarda lekelenme ve kasık ağrısı ,hafif gögüs hassasiyeti oldu o kadar.Biran önce sağlicakla hareketlerini hissederiz inşallah 🙏
Benim gibi meme ağrısız biri daha 😀benim orjinal memelerim A cup ti ben silikonla D E cup yaptırdım düşün ne kadar büyükler ve sıfır ağrı hatta yumuşacık pamuk gibi oldu silikonlu memelerim 😍😍😍

Kızlar eşimin işinden dolayi yarın ki randevuma bugün gittim az önce geldik eve. Herşey yolunda çok şükür bebeği ve kalp atışını duyduk. Telefondaki uygulama 7+2 iken ultrasonda 7+3 Cıktı. Kalp atışı 152 dedi. Herhangi bir kanama alani yok kese gayet iyi dedi. Kan ve idrar tahlilleri verdim. 11. haftada çağırdı. ygmygm ygmygm Canım tabloya ekleyebilirsin keseyi 4+5 de görmüştüm. Kalp atışı 7+3 tahminî doğumu 28 kasım olarak değiştirirsen sevinirim canım

Doktorum dupalac yazdı bana, bol bol kayısı tüketiyordum. Hep sıvı beslenmeye çalıştım o dönemde ama çabuk atlattım gibi ben. Darısı başınıza 💛
Amin teşekkür ederim önceden de mide şikayetlerim olurdu benim şu an ilaç kullanamayınca dayanılmaz olmaya başladı yanmalar. Kabızlığa kayısı iyi geliyor evet bende dikkat etmeye çalışıyorum.

ooooh ohhhh süper :KK68:

Ahahha hep gülelim inşallah valla nasıl geçecek 9 ay bilemiyorum kendimi burada dizginliyorum.

Kız bir manken vardı her hafta sonu ultrasona giriyormus hatta evine almak istiyormus ya , kimdi bak bulursam atayım haberi
Sürekli ultrasonda zararlı diye duydum canım ben 🤷‍♀️
bu arada herkes sağlık ocağına bildirdi mi gebeliğini ben hala gitmedim 😬
Evet canım testlerimi orda yaptırmıştım 😊

X