2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kesinlikle öyle bu günlerin tadını çıkaralım çünkü tekrarı yok
Benim de o kadar var daha ya ben de özlüyorum görünce mutlu oluyorum hissetmeye başlayınca doktor günlerini iple çekmicez artık daha eğlenceli oluyor hamilelik

Bel fıtığı başlangıcı olabilir, oturup kalkarken eğilirken çok dikkat edin ağır kaldırmayın ani hareket yapmayın otururken de belin arkasına destek koyup oturun. Bildiğim kadarıyla elektrk çarpma hissi, yanma hissi sinir kaynaklı oluyor sinir sıkıştığı için olabilir yani

Benim de öyle, ama vücudunu hırpalama. Sakin bi hastane varsa gidp serum taktırmanı tavsiye ederim. İyi geliyor, bulantı ilacı ve vitamin koydular seruma dün rahat geçirdim sayesinde. Bugün yine başladı ama nefes almış oldum

Ahh ne güzel ilk hamileliğim öyleydi ama bunda bulantı bulantı bulantı... Bence sizde tadını çıkarın

Günaydın canım,

Pazar günü acile gittim ya ben. Doktor bana güldü gebelik belirtisi ne kız dedi başladı gülmeye.
Ben de dedim birden kesildi bulantı göğüs hassasiyeti falan. Hiç alakası yok dedi, eve geldim bir baktım belirtiler tam gaz. Biraz kafamıza takıyoruz ya özellikle ben Ama vücut alışma aşamasında olduğu için bazen olur bazen olmazmışş, bazılarının hiç olmazmıs.

Allaha emanetler valla ultrason altına yatıp kalkmayasım var ama işte

Canım benimde belirti yok gibi bişey sadece göğüs hassasiyeti ve arada kasık batması çok takmamaya çalış hele ilk hamileliğimde hiç bişey yaşamamıştım .Rahat olabilsek ah çok güzel olacak .

Günaydın canım bende öyle düşünüyorum yaşıyor mu diye doktora gitsem mi diyorum evhamlaniyoruz

Daha dün doktordaydım olur da belirtilerin ortadan kalkarsa sakın korkma yine de her şey yolundadır belirti bazen hiç olmayabilir dönem dönem gelip gidebilir dedii. Korkmayın

Kızlar genelgede 24 hafta yazıyor demişsiniz ben göremedim onu sadece hamile olarak yazıyor içişlerinin inst.hesabında . Bizim kurumdada 10 yaş altı çocuğu olanları sordular Allahtan ordanda yırtıyorum.

Aaaay çook güldümmm yaaaa

Ooooh iyi bari çok şükür yaaa çok sevindim. Gözünaydın
Ahahha hep gülelim inşallah valla nasıl geçecek 9 ay bilemiyorum kendimi burada dizginliyorum.

Kız bir manken vardı her hafta sonu ultrasona giriyormus hatta evine almak istiyormus ya , kimdi bak bulursam atayım haberi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…