2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende 8. Sınıflara giriyorum ama köy okulu tek şube ,bildirip bildirmemek konusunda kararsızım
Ben baya yoğundum kursları bırakmak için bildirdim mecburen beni uzaktan eğitim yapan sınıflara alabilirlerse ama sınava bir buçuk ay kala değişiklik yapmak istemediler izin hakkım varsa kullanırım tabi ki

Kızla folidoce kullanıyorum evet cok mınık ama artık yutamıyorum kusuyorum agzıma aldıgım gibi. Artık içmesem olmaz mı? 10+1 im
Olmaz tatlım henüz erken bırakma derim az daha sabret olur mu günün en iyi olduğun saatte iç gerekirse gece yatarken iç ve uyu

Kiz sen ne zaman 11+3 oldun?daha ben o kadar olmadim :)

Iyi de bu bebek buyudugu zaman icin geçerli su süreçte degil. Bu süreçte sadece yuzustu yatma dedi zaten ilerisi için konuşmadık.Arastirmama gerek yok doktoruma cok güveniyorum o ne derse o
Bu gerginlik nedir bilemedim ama yüzüstü yatmanın da ilk aylarda bir sorun teşkil etmediğini söylüyor doktorlar. Hani mantığı yok dedin ya ondan anlattik aslinda sirtustu yatmanin olumsuz durumunu. İlk yazında bu aylar icin degil doktorun genel bir konusmasi olarak yazdin yanlış hatirlamiyorsam, konu orda karıştı herhalde. Her hamilenin bir doktoru var ve hepsi farklı bir seyler soyleyebiliyor. Biz de paylaşıyoruz.

Evet ya annemler anlatıyor normal doğum şöyle kolay böyle kolay benim feleğim şaşmıştı bi hafta kamyon çarpmış gibi gezdim
Bende normal doğum yaptım gece 1de başlayıp öğlen 1e kadar sürdü 12 saat boyunca 4 dk arayla bulantı ishal kusma sancı hepsi birbirine girdi o gece yarım saat uyumustum ki suyum gelerek uyandım tuvallette bile uyuyakliyordum sancıyla 4. Dk uyaniyordum çok çok zordu gerçekten tam acilmam vardı aslinda ama oğlumun kordonu kisaymis diye zor doğmuş birde yukardaydi zaten hiç aşa inmemisti.40 dk da dikişim sürdü ama onu hissetmedim. Doğduğu an bütün ağrı acı vs bitmişti bende tam anlamıyla yeniden doğmuş gibi hissetmiştim
Bende göbek çizgisi oluşmaya başladı sizlerde var mı
Henüz oluşmadı erken sanki
ygmygm inşallah geçer canm bulantıların bı an önce senin takvime göre benden iki sonra görünüyor ama ben 11+1im

Kamuda hamilelere izin çıktı ama kurumun insiyatifine mi bırakıldı acaba? Dört gözle gece çıkacak genelgeyi bekliyorum
Genelde 24. Hafta- 32. Hafta arası diyor malesef. Zaten öyle değil miydi şuandaki uygulamada

Eklentiler

• A057369F-3A95-4AEA-A3D9-3A74A4E3B68B.png
    460,7 KB · Görüntüleme: 20
Ben de çok benzerni yaşadım gece 2de suyun gelmesiyle sancı başladı öğleden sonra 2de doğum oldu yine kordon kısaydı ve inememişti çılgın gibi ıkınmıştım aynı şekilde kusuyordum doktor kesmeden alamayız demişti ve öyle çıkarmıştı bebeği. Benim doğar doğmaz hissedemeyebilirsiniz dememin sebebi bazılarının süper anne ya da doğuştan anne olması değil tam tersi olmazsa da sıkıntı yapmayın sonrasında yine geliyor o his demeye çalışmamdandı. Sözüm sadece size değil ama yoo bana hemen o an gelmişti diyen anneler diğerlernden daha anne değil benim gözümde. Kendim de yaşadım, burada hepimiz anne olacağımız için toplandık. Yeni anneler duyguyla dolmazlarsa bebekleriyle acılarını unutmazlarsa depresyona girmemeleri için söylüyorum bu da yaşanabiliyor diyorum hepsi bu.

.
Allah kabul etsin Ben de dün öyle ağrıdan kıvrandım. midem karnım çok kötüydü. sanırım kabız oldum su içsem de geçmedi.hala karnım şiş.bu haftalarda olması şaşırttı

Aa sen de mi akademidesin? Kolay gelsin yeterlik zor bir süreç başarılar dilerim
10-12 gün dediler... 9unda yaptırdım geçmiyor zaman
Yaa çok heyecanla bekliyorum cinsiyet haberini Kızmış gibi doğdu içime
Verdi kuzum ama hicbi işe yaramio açım ve perişanım
Ben de perişan haldeyim. İki gece önce acile gittik serum takıldı. O gün ekmekten balka bişey yiyememiştim. Serumun etkisiyle dün makarna yiyebildim, rahatladım. Kovidden korkuyorum ama yine kötü olursam gidip taktırabilirim. Bir de metpamid vermişti doktor, iki gün içtm ama sürekli içmek istememiştim. Acil doktoru içebilirsin bir şey olmaz dedi

Cok geçmiş olsun, serum yemektense bir sure kullan bakalim, inşallah cok daha iyi olursun. Eminim zordur ya sürekli bulantiyla ugrasmak, insallah 12.haftadan sonra hicbir sey kalmaz

Dün kapanma olacak mı diye bir heves tv açtım ama libyadan falan bahsedildi anlamadım. Hamileler idari izinli falan demişti bir de. Şimdi sizin mesajları okuyunca hiç bir şey değişmediğini öğrendim Zaten aynı haftada idari izinli olmuyormuyduk? E nedeğişti bir tek yasak saati iki saat geriye çekilip şehirler arası sınır mı geldi? ben acilde yatarken bir anda bir sürü insan test yaptırmaya gelmiş, hastaneye falan gitmeyince bir de epeydir evden çıkmayınca bu kadar farkında değildik, çok korkutucu her yer. Herkes kendine emanet gibi bir şey olduk Allah hepimizin ve bebeklerinin yanında olsun korusun arkadaşlar

Ben sadece normal doğum konusunu görünce onunda zorluklarını yaşadığımı yazmak istemiştim cevabım diğer konuya değildi. Tabikide herkesin yaşadığı da duygusuda farklı oluyor..

Ben bu idari izin meselesinin 2 haftalık olduğunu düşünmüyorum ya.. bugün IK ile görüşeceğim ben de, bakalım ne olacak. süt izninde olan bir personel daha var o komple evden çalışmaya geçti, bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…