2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Sezaryen bana zaten hep daha zor gelmiştir canım narkozu gazı dikişi 🙄 bizim dikiş daha masum
Doğruyu söylemek gerekirse normal denemeyi çok isterdim ilkinde tansiyon çok ödem almam gerekenden fazla kilo almış olmam ve en önemlisi bebeğin ters durmasi sebebiyle zorunlu sezeryan oldum ikinci de 3 yıl ara ile oldu doktorum risk sevmez kabul etmedi ssvd yi geçen gün de söyledim deneyelim mi diye yine risk yüksek dedi. Öyle işte sağlık Olsun yeter ki bebisler sağlıkla gelsin. Çevremdeki herkese söylerim şartlar uygunsa normali deneyin diye
Bu gerginlik nedir bilemedim ama yüzüstü yatmanın da ilk aylarda bir sorun teşkil etmediğini söylüyor doktorlar. Hani mantığı yok dedin ya ondan anlattik aslinda sirtustu yatmanin olumsuz durumunu. İlk yazında bu aylar icin degil doktorun genel bir konusmasi olarak yazdin yanlış hatirlamiyorsam, konu orda karıştı herhalde. Her hamilenin bir doktoru var ve hepsi farklı bir seyler soyleyebiliyor. Biz de paylaşıyoruz.
Ben yüz üstü yatıyorum. Doktorum 5. Aya kadar sorun yok dedi internette de baktım aynı şey yazıyor. Bence hamilelikte rahat ve sakin olmak çok önemli. Sürekli denk geliyorum ama cevap vermiyorum artık şunu yeme bebeğe şöyle olur bunu yeme şöyle olur diye çoğu da doktor bilgisi almadan yazıyor kulaktan doyma. İlk gebeliği olanlar zaten tedirgin ne duysa tecrübe olmadığı için endişe ediyorlar. Kendimden biliyorum ilk hamilelikten maydanoz zararlı dediler öyle korktum ki yemeğin içinde bile yemedim bilmiyorum ya 😂😂😂
Günaydın kızlar, çok güzel bir gün olsun🥰🙏❤️
Günaydın Kuzummmmm 🤗❤️❤️❤️

Arkadaşlar cinsiyet tahmini için çin, Rus ,maya takvimi bı de ramzi teorisi incelediniz mi

çin takvimi ve ramzi teorisine bakmıştım.
İkisi de “kız” diyor 🥰
Şimdi diğer ikisine de baktım, onlar da “kız” diyor.

Ticaretle uğraşan varmı 😄😄😄

Ben üniversiteyi bilgisayar programcılığı okudum ama iş hayatına bankacılıkla başladım 😀 sonra da oğluma hamileliğin ortasında işten ayrıldım. 2014’ten beri evdeyim, çalışmıyorum.
Ama ilgi alanım organizasyon pasta cafe tarzı bir yer açmak kendime ait.

Henüz oluşmadı erken sanki
ygmygm ygmygm inşallah geçer canm bulantıların bı an önce senin takvime göre benden iki sonra görünüyor ama ben 11+1im🙈
biz takvimimizden 5 gün önde gidiyoruz canım yarın 11+5 im 2 Li teste çağırdı doktor 🥰
Kiz sen ne zaman 11+3 oldun?daha ben o kadar olmadim :)
öndeyiz canım 💓💓 değişti takvimler bende 😻
Aa sen de mi akademidesin? Kolay gelsin yeterlik zor bir süreç başarılar dilerim 🌺

Yaa çok heyecanla bekliyorum cinsiyet haberini 😊 Kızmış gibi doğdu içime 🤓

Ben de perişan haldeyim. İki gece önce acile gittik serum takıldı. O gün ekmekten balka bişey yiyememiştim. Serumun etkisiyle dün makarna yiyebildim, rahatladım. Kovidden korkuyorum ama yine kötü olursam gidip taktırabilirim. Bir de metpamid vermişti doktor, iki gün içtm ama sürekli içmek istememiştim. Acil doktoru içebilirsin bir şey olmaz dedi 😕
valla canım bizde kaptırdık kıza rüya gördüm bu gece sonuç açıklanmıştı kızdı 😅😅🤗🤗
çin takvimi ve ramzi teorisine bakmıştım.
İkisi de “kız” diyor 🥰
Şimdi diğer ikisine de baktım, onlar da “kız” diyor.

Ben üniversiteyi bilgisayar programcılığı okudum ama iş hayatına bankacılıkla başladım 😀 sonra da oğluma hamileliğin ortasında işten ayrıldım. 2014’ten beri evdeyim, çalışmıyorum.
Ama ilgi alanım organizasyon pasta cafe tarzı bir yer açmak kendime ait.
bende yazılımcıyım😻😻 ama emlak işi yapıyorum İstanbul da kurumsal emlak ofisimiz var hepinizin bildiği 😄 ama söyleyip reklam yapmıcam 😁👍👍 kendime izin verdim evdeyim ama telefonum susmuyor 😅

biz takvimimizden 5 gün önde gidiyoruz canım yarın 11+5 im 2 Li teste çağırdı doktor 🥰

valla canım bizde kaptırdık kıza rüya gördüm bu gece sonuç açıklanmıştı kızdı 😅😅🤗🤗

bende yazılımcıyım😻😻 ama emlak işi yapıyorum İstanbul da kurumsal emlak ofisimiz var hepinizin bildiği 😄 ama söyleyip reklam yapmıcam 😁👍👍 kendime izin verdim evdeyim ama telefonum susmuyor 😅
Bendede 2-3 gun onde gidiyor ama ben ciddiye almadim.cunki ilk gunlerde gununu gosteriyordu ve yumurta takibi yaptiydik.hangi hafta yemeye basladim,sekerim 250 oldu o hafta bebiş obez oldu :) şimdide hareket filan hiss etmediyimden tedirginim.( gecen hafta hiss ediyordum) doktor cuma cagirdi diye ,haftada 2 kere olmasin diye dun gitmedim ama aklim cikiyor hayirlisi....

Kızlar dünden beri benim belimin bir tarafında bıçak sokmuşsun gibi bir ağrı oluyor anlık, ama ciddi ciddi elektrik çarpmış gibi kalıyorum öyle saniyelik, sizde de oluyor mu?kalçanın hemen üstündeki bel kısmında

Doğruyu söylemek gerekirse normal denemeyi çok isterdim ilkinde tansiyon çok ödem almam gerekenden fazla kilo almış olmam ve en önemlisi bebeğin ters durmasi sebebiyle zorunlu sezeryan oldum ikinci de 3 yıl ara ile oldu doktorum risk sevmez kabul etmedi ssvd yi geçen gün de söyledim deneyelim mi diye yine risk yüksek dedi. Öyle işte sağlık Olsun yeter ki bebisler sağlıkla gelsin. Çevremdeki herkese söylerim şartlar uygunsa normali deneyin diye

Ben yüz üstü yatıyorum. Doktorum 5. Aya kadar sorun yok dedi internette de baktım aynı şey yazıyor. Bence hamilelikte rahat ve sakin olmak çok önemli. Sürekli denk geliyorum ama cevap vermiyorum artık şunu yeme bebeğe şöyle olur bunu yeme şöyle olur diye çoğu da doktor bilgisi almadan yazıyor kulaktan doyma. İlk gebeliği olanlar zaten tedirgin ne duysa tecrübe olmadığı için endişe ediyorlar. Kendimden biliyorum ilk hamilelikten maydanoz zararlı dediler öyle korktum ki yemeğin içinde bile yemedim bilmiyorum ya 😂😂😂

Günaydın Kuzummmmm 🤗❤️❤️❤️
Evet ben de arastirdim ve videolari izledim, gece agir uykumda otomatik dönüyorum yüzüstü, sabah kalkınca fark ediyorum, cunku oncesinde hep öyle yatıyordum. Dedigin gibi bir şeyi abartmadigin sürece zararli degil, en önemlisi psikoloji, gerginlik ve stres en zararlisi. İnsallah saglikla kavusalim bebiklerimize yaaa😍😍❤️ of cok merak ediyorum ama daha 2 hafta var🤤

Aa sen de mi akademidesin? Kolay gelsin yeterlik zor bir süreç başarılar dilerim 🌺

Yaa çok heyecanla bekliyorum cinsiyet haberini 😊 Kızmış gibi doğdu içime 🤓

Ben de perişan haldeyim. İki gece önce acile gittik serum takıldı. O gün ekmekten balka bişey yiyememiştim. Serumun etkisiyle dün makarna yiyebildim, rahatladım. Kovidden korkuyorum ama yine kötü olursam gidip taktırabilirim. Bir de metpamid vermişti doktor, iki gün içtm ama sürekli içmek istememiştim. Acil doktoru içebilirsin bir şey olmaz dedi 😕
Aynen canım wala sürünüyorum.Azalacagina tavan yaptı.Kusuyorum midemde su bile durmayincaya kadar sonra da boş mideyle hiç ara vermeyen bi bulantı yaşıyorum.Serum bulantıyı kesio mu peki?Wala çok perişanım,halsizim,açım ve çok kilo verdim.Bebek zaten şuan benden beslenio onda sorun yok da ben bittim.

Yap kız reklamı nolcak.. 🥰🥰🥰
İstanbul’un neresindesin?

X