2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bende de isteksizlik mutsuzluk var bıraksalar bütün gün oturduğum yerden kalkmıcam kızlar ya,
Üzülüyorum en güzel günlerimin böyle geçmesine.
Aynı durumda bende varim oysaki ilk hamileligimde asiri kusuyordum ama çok enerjiktim bunda öyle olamıyorum
Bende çok niyetlendim ama acikinca midem çok bulanıyor korktum kusarsam diye sizde bulantı durumu nasıl allah kabul etsin bu arada

Kamuda çalışan arkadaşlar idari iznimiz hayırlı olsun
Nasıl izinli oluyoruz ben okumadım hiç hamilelere ozelmi
Bende olmuştum kızımda 20 haftalık falan hamileyken gerçekten yediğiniz birşey dokunmuştur cildiyeye gidip alerji testi falan olmuştum

Ya aksi durum ki şehirler arası da zorunlu haller dışında yasaklanmış eşimle ben farklı illerdeyiz o baska ilde memur cumadan gelip pazattesi gidiyor du simdi nasil yapicaz acaba

Ne güzel erkenden anne olmuşsun

Kesinlikle sezeryan doğum yaptım iki defa. Kızlarımın ilk anına kokusuna şahit oldum. Normal doğumda nasılsa aynısı oluyor hemen ten teması kuruluyor. Dikişler atılırken yan tarafta bebeğin kontrolleri vs yapılıyor onları da izliyorsun
Aynı yaşta anne olmuşuz

Hem yaş hem de ilk olmasından kaynaklı bence ilk çocukta tecrübesizlikten insan ne yapacağını nasıl yapacağını bilemiyor sürekli doğru mu yapıyorum acaba endişesi de oluyor. Doğum bir bilinmez, sonrası ayrı bilinmez oluyor. Şimdi ikinci olduğu için insan değerini daha iyi anlıyor sevgisini biliyor, ne yaşayacağını aşağı yukarı tahmin ediyor ilkinde süt geldi mi memeyi doğru tutuyor muyum kanamam ne zaman bitecek dikişim ne zaman düşecek hepsi endişe kaynağıydı. Şimdi çok daha kolay olacak o açıdan. İkinci bebekte anneliğe adapte olma süresi kısalacak bence de

Iyi de bu bebek buyudugu zaman icin geçerli su süreçte degil. Bu süreçte sadece yuzustu yatma dedi zaten ilerisi için konuşmadık.Arastirmama gerek yok doktoruma cok güveniyorum o ne derse o

Ya aksi durum ki şehirler arası da zorunlu haller dışında yasaklanmış eşimle ben farklı illerdeyiz o baska ilde memur cumadan gelip pazattesi gidiyor du simdi nasil yapicaz acaba
Ama sizin geçerli sebebiniz var izin verirler bence
Ne güzel erkenden anne olmuşsun
evet canım ozaman zorlanmıştım yalnız büyüttüm şimdi harika arkadas gibi
patisserieyumyum benim bulantım geçmişti ara ara yokluyor sadece bugünde hafif oldu geçti ilerlemeden. Seninde geçer inşallah
benimde bi geliyor bi gidiyor 11+3üm.. 1/2 haftaya tamamen kesilmesini ümid ediyorummmm
Ben geç kalmışım ozaman 3. İçin normal doğum yaptım bi hafta kemiklerim ağrıdı

Evet ya annemler anlatıyor normal doğum şöyle kolay böyle kolay benim feleğim şaşmıştı bi hafta kamyon çarpmış gibi gezdim

Hamile olanlara canım
Kaç haftalıklara acaba? Daha önce 24 haftadan itibaren diye söylemişlerdi şimdi bizi de kapsıyorsa şahane
Belirli bi hafta söylenmedi yarın belli olur bakalım hayırlısı

Ağrı her türlü oluyor ya sonuçta içimizden bir can çıkıyor bende de bir hafta kadar sürüyor sonra geçiyor yavaş yavaş
Geç kalmadin sen acele eden benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…