2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Niye kapsamasın ki biz kamu çalışanı değilmiyiz.Tabikide kapsıyor
Daha önce de kamuda esnek çalışmaya geçildiğinde bu madde vardı 10 yaş altı çocuğu olanlar da idari izinli hatta hamilelerle birlikte o zaman hamile değildim. Zaten biz de uzaktan eğitimdeydik sanırım bilemedim hiç bir örneğini görmedim

İşte 8. Sınıf öğretmeniyim ben devam ediyorum şuan yani .
İdarene bildirirsen gitmezsin okula idari izinli sayılacaksın çünkü.İl milli eğitim müdürümüz sadece 10 yaş altı çocuğu olan kamu personeli izinli tedbiri öğretmenler için geçerli değildir diye yazı paylaştı .

Ay bu rapor ne raporu benimde çok ihtiyacım var bende alabilirmiyim özel sektörde çalışıyorum
Bilmem ki canım.Eskiden biz 16.haftaya kadar 7bucuk saati aşmayan mesaiyle ucabilioduk ya da yer görevi tercih edebilioduk..Pandemi çıkınca direk ücretli izne yollamaya başlamışlar.

Kızla folidoce kullanıyorum evet cok mınık ama artık yutamıyorum kusuyorum agzıma aldıgım gibi. Artık içmesem olmaz mı? 10+1 im

Ben zaten bildirdim kurslarım da vardı baya yoğundu kursları bırakmak için bildirdim mecburen. Uzaktan eğitim yapan sınıflara geçirme şansları vardı beni ama bir buçuk ay kala değişiklik yapmak istemediler ama idar izin hakkım varda kullanırım tabi ki

Ben okuldakilere söylememiştim hamiş olduğumu ya ,şimdi bu idari izin 2 hafta için geçerliyse yine söylemicem ama daha uzunsa söyleyeceğim mecbur
Ben de söylememiştim daha çok erken diye. 2 hafta içinse yine söylemeyi düşünmüyorum. Gece çıkacak genelgede belli olur. Bir de kurumlar farklı karar alabiliyor insiyatife bırakılırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…