- 1 Nisan 2015
- 3.235
- 4.628
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.801
Süresi ne kadar birşey söylendi mi ramazan boyunca mi yoksa iki haftalık bir mevzu mu buKamuda hamilelere izin çıktı ama kurumun insiyatifine mi bırakıldı acaba? Dört gözle gece çıkacak genelgeyi bekliyorum
Direk hamileler denildi hafta belirtilmedenKaç haftalıklara acaba? Daha önce 24 haftadan itibaren diye söylemişlerdi şimdi bizi de kapsıyorsa şahane
Niye kapsamasın ki biz kamu çalışanı değilmiyiz.Tabikide kapsıyorÖğretmenleri kapsıyor mu sizce.
Bilemiyorum gece genelge aciklanacakmisSüresi ne kadar birşey söylendi mi ramazan boyunca mi yoksa iki haftalık bir mevzu mu bu
Daha önce de kamuda esnek çalışmaya geçildiğinde bu madde vardı 10 yaş altı çocuğu olanlar da idari izinli hatta hamilelerle birlikte o zaman hamile değildim. Zaten biz de uzaktan eğitimdeydik sanırım bilemedim hiç bir örneğini görmedimNiye kapsamasın ki biz kamu çalışanı değilmiyiz.Tabikide kapsıyor
Canım bende öğretmenim 8 ve12 ler bir de anaokul haric hepsi uzaktan eğitim e geçti zaten kamudaki tüm hamileler idari izinliÖğretmenleri kapsıyor mu sizce.
İşte 8. Sınıf öğretmeniyim ben devam ediyorum şuan yani .Canım bende öğretmenim 8 ve12 ler bir de anaokul haric hepsi uzaktan eğitim e geçti zaten kamudaki tüm hamileler idari izinli
İdarene bildirirsen gitmezsin okula idari izinli sayılacaksın çünkü.İl milli eğitim müdürümüz sadece 10 yaş altı çocuğu olan kamu personeli izinli tedbiri öğretmenler için geçerli değildir diye yazı paylaştı .İşte 8. Sınıf öğretmeniyim ben devam ediyorum şuan yani .
Bende 8. Sınıflara giriyorum ama köy okulu tek şube ,bildirip bildirmemek konusunda kararsızımİşte 8. Sınıf öğretmeniyim ben devam ediyorum şuan yani .
Hamile olsanız bile mi bende polisim bizde hamilelere veriyorlarİdari izinliyiz artık ama ben sağlıkçıyım kesin sağlık çalışanları hariç diyecekler
Bilmem ki canım.Eskiden biz 16.haftaya kadar 7bucuk saati aşmayan mesaiyle ucabilioduk ya da yer görevi tercih edebilioduk..Pandemi çıkınca direk ücretli izne yollamaya başlamışlar.Ay bu rapor ne raporu benimde çok ihtiyacım var bende alabilirmiyim özel sektörde çalışıyorum
Filyasyonda çalışan gebeler var maalesef sağlık çalışanları baştan beri böyle kimse kalmaz ki hastanede 10 yaşından küçük çocuğu olmayan hemşire yokHamile olsanız bile mi bende polisim bizde hamilelere veriyorlar
Ben de söylememiştim daha çok erken diye. 2 hafta içinse yine söylemeyi düşünmüyorum. Gece çıkacak genelgede belli olur. Bir de kurumlar farklı karar alabiliyor insiyatife bırakılırsa.Ben okuldakilere söylememiştim hamiş olduğumu ya ,şimdi bu idari izin 2 hafta için geçerliyse yine söylemicem ama daha uzunsa söyleyeceğim mecbur
Kurum insiyatifine bırakıldıysa yine ay şartı koyabilirlerKamuda hamilelere izin çıktı ama kurumun insiyatifine mi bırakıldı acaba? Dört gözle gece çıkacak genelgeyi bekliyorum