Valla doğru, hiçbir şey ama hiçbir şey bizim ve bebişlerimizin sağlığından önemli değil arkadaşlar. Bazı eşler var çok duyarlı bazıları çok duyarsız ya da orta karar. Bu süreci tam olarak idrak edemiyorlar onları da anlıyorum ama anlatmak lazım usanmadan. Yardımcı olamıyorsa bir sebepten ya da olmuyorsa da o zaman hem anne adayı ve bebek sağlıklı olsun hem evde tüm düzen tüm işler aynı şekilde tıkır tıkır yürüsün olmuyor. Onlar da kör topal idare edecekler olduğu kadar.
Ben çok cabbarımdır, saf gibi ilk zamanlar herşeyi yükleniyordum ama sonra bi arkadaşım çok fena kanıma girdi kendi gebeliğinde 4. ayında sıkıntı yaşamış böyle cabbarlıklardan. Bırakın siz de kızlar olduğu kadar yapacak birşey yok
Yaptıklarımızı da kendimizi yormadan yapıcaz.
Benim de rahatım dediğime bakma çok feci iç sıkıntısı yaşıyorum ama bu sıkıntı hedef değiştiriyor sürekli. Hava bozulsa ona bile içim sıkılıyor
Bizler zor bir zamanda gebelik yaşıyoruz gerçekten kolay değil. O nedenle hepimiz, kendimizi mutlu edecek şeyler bulup yapmalıyız. Ben şimdi Netflix'te The Ranch diye bi dizi keşfettim ona sardık çok sevdik. Onu izliyorum valla, izlerken örgü örüyorum. 1 ay sonra doktora yeterlik sınavına giricem ona da çalışıyorum, işe de gidip geliyorum ama hiçbirini kendimi yoracak üzecek raddeye getirmiyorum öğredim onu erkenden