- 22 Şubat 2021
- 125
- 120
- 29
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.781
Biz asla canım herkese olur bize olmaz
Canım benim Allah yardımcınız olsun. Yükünuz çok ağırBiz asla canım herkese olur bize olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz asla canım herkese olur bize olmaz
Canım benim Allah yardımcınız olsun. Yükünuz çok ağırBiz asla canım herkese olur bize olmaz
Aynı durumda bende varim oysaki ilk hamileligimde asiri kusuyordum ama çok enerjiktim bunda öyle olamıyorumBende de isteksizlik mutsuzluk var bıraksalar bütün gün oturduğum yerden kalkmıcam kızlar ya,
Üzülüyorum en güzel günlerimin böyle geçmesine.
Bende çok niyetlendim ama acikinca midem çok bulanıyor korktum kusarsam diye sizde bulantı durumu nasıl allah kabul etsin bu aradaOruca cesaretlenebilen tek ben oldum sanırım sahurda çok rahatsız oldum yedikten sonra aşırı bı üşüme şişkinlik karın agrisi falan kıvrandim biraz uyandığımda iyiydim şükür e şimdi biraz acıktım tabi ama rahat geçti sahurdan sonrası. Oğluma hamileyken denemiştim bile bunda nedense bı istek geldi denedim böyle giderse devam edebilirim. Edemesemde kötü hissetmem mazeretimiz var sonuçta
Nasıl izinli oluyoruz ben okumadım hiç hamilelere ozelmiKamuda çalışan arkadaşlar idari iznimiz hayırlı olsun
Bende olmuştum kızımda 20 haftalık falan hamileyken gerçekten yediğiniz birşey dokunmuştur cildiyeye gidip alerji testi falan olmuştumAAAAAA IMDAAAAT!
bugün öğlen yemeğinden beri kaşınıyorum, felaket hem de. bir şey alerji yaptı herhalde yediğim.... ölücem herhalde kaşınmaktan.... normalde yediklerimden farklı bir şey de yemedim ama... anneme sorduğumda hamileyken vücut farklj reaksiyon gösterebilir dedi... şimdi neye alerjim oluştu benim ya bu yaştan sonra
Ramazan boyunca mi idari izinli kamu calisanlariRamazan boyunca değil mi ? Bende öğretmenim bu arada
Ne güzel erkenden anne olmuşsunBende biraz erken doğum yaptım yaşım küçüktü yanii okulu bitirdim pat evlendim pat çocuk yaptım önce naptım ben oldum hamileyken snowboard bile yaptım mesela şimdi asla cesaret edemem demem o ki hamilelikte o duyguyu hissedemedim doğdu yine emzirmek falan afalladım ben yaşıma bağlıyorum 22 yaşındaydım.. sonra değişti herşey yavrusunu sahiplenen dişi kaplan gibi oldum şuanki hamileliğim daha korumacı daha dikkatli ve daha duygusal çünkü anneliği biliyorum
Onlar ozel izine tabi olmaz mı ?Ya aksi durum ki şehirler arası da zorunlu haller dışında yasaklanmış eşimle ben farklı illerdeyiz o baska ilde memur cumadan gelip pazattesi gidiyor du simdi nasil yapicaz acaba
Kesinlikle sezeryan doğum yaptım iki defa. Kızlarımın ilk anına kokusuna şahit oldum. Normal doğumda nasılsa aynısı oluyor hemen ten teması kuruluyor. Dikişler atılırken yan tarafta bebeğin kontrolleri vs yapılıyor onları da izliyorsunYok değildir ama nadir bi durum :) ben de normal doğurdum dikiş aşamasını yaşadım gözlerm dolu doluydu ama sevgiden değil bütün o duygu karamaşasını birden yaşadım. Sezaryen doğuranların da çok farklı olduğunu sanmıyorum ama
Aynı yaşta anne olmuşuzBende biraz erken doğum yaptım yaşım küçüktü yanii okulu bitirdim pat evlendim pat çocuk yaptım önce naptım ben oldum hamileyken snowboard bile yaptım mesela şimdi asla cesaret edemem demem o ki hamilelikte o duyguyu hissedemedim doğdu yine emzirmek falan afalladım ben yaşıma bağlıyorum 22 yaşındaydım.. sonra değişti herşey yavrusunu sahiplenen dişi kaplan gibi oldum şuanki hamileliğim daha korumacı daha dikkatli ve daha duygusal çünkü anneliği biliyorum
Ne koşullarda çalışıyoruz bize de olmuştur belki sicille görüşelim yine de bakalmBiz asla canım herkese olur bize olmaz
Hem yaş hem de ilk olmasından kaynaklı bence ilk çocukta tecrübesizlikten insan ne yapacağını nasıl yapacağını bilemiyor sürekli doğru mu yapıyorum acaba endişesi de oluyor. Doğum bir bilinmez, sonrası ayrı bilinmez oluyor. Şimdi ikinci olduğu için insan değerini daha iyi anlıyor sevgisini biliyor, ne yaşayacağını aşağı yukarı tahmin ediyor ilkinde süt geldi mi memeyi doğru tutuyor muyum kanamam ne zaman bitecek dikişim ne zaman düşecek hepsi endişe kaynağıydı. Şimdi çok daha kolay olacak o açıdan. İkinci bebekte anneliğe adapte olma süresi kısalacak bence deBende biraz erken doğum yaptım yaşım küçüktü yanii okulu bitirdim pat evlendim pat çocuk yaptım önce naptım ben oldum hamileyken snowboard bile yaptım mesela şimdi asla cesaret edemem demem o ki hamilelikte o duyguyu hissedemedim doğdu yine emzirmek falan afalladım ben yaşıma bağlıyorum 22 yaşındaydım.. sonra değişti herşey yavrusunu sahiplenen dişi kaplan gibi oldum şuanki hamileliğim daha korumacı daha dikkatli ve daha duygusal çünkü anneliği biliyorum
Iyi de bu bebek buyudugu zaman icin geçerli su süreçte degil. Bu süreçte sadece yuzustu yatma dedi zaten ilerisi için konuşmadık.Arastirmama gerek yok doktoruma cok güveniyorum o ne derse oYok kuzum, gugila ramzi yazip resimleri inceledim, plasenta deyip cizdikleri kabarti benim sola denk geliyor ve resimlerle birebir uyuyor ordan anladim, valla anlamadim ben erkek mi kiz mi, ayak kismi saga tutulmus gibi ama kafa sola dogru, zaten vajinalde de ortada gibi ama saga daha yakindi ya ben yanla başlıyorum kendimi yuzukoyun uyanmis buluyorum
Toplumsal mahalle baskilarinin dayattiklarina bakmayın siz, hayat musterek, cocuk sadece sizin degil, paylasacaksiniz. Yeri gelecek o is yapacak yeri gelecek siz yapacaksiniz, bu normalde de olmasi gereken bir sey zaten. Bu şekilde dusunmek hem seni hem bebeği uzer, hic düşünme bile, akışına birak.
Ya benim cok agirdir normalde ama zink diye uyaniyorm bazen benim kontrole daha 2 haftadan fazla var ama yine oluyor, ondan degil bence
6.aya kadar hepsi serbest, 6. Aydan sonra sirtustu kesinlikle yasak diyor Banu Ciftci, Kağan Kocatepe de sirtustunu desteklemiyor. Damarlara basi yapildigindan. Biraz arastirin dilerseniz.
Maalesef farkli bir mantık varmis canim, ben de dusunememistim.
Inşallah hiçbir sey olmamistir. Maske mesafe uyguladiysan olmaz bir sey, bizim okulda 4 ogretmen pozitif ve benim küçücük odamda fotokopi cekip bilgisayarda is yapiyorlar.
Evet ben de izledim canim.
Yaa dimi, cok guzel bi sey tam as erme olmadi ama yediklerimi güzel bir istahla yiyorum, cok hosuma gidiyor
Ama sizin geçerli sebebiniz var izin verirler benceYa aksi durum ki şehirler arası da zorunlu haller dışında yasaklanmış eşimle ben farklı illerdeyiz o baska ilde memur cumadan gelip pazattesi gidiyor du simdi nasil yapicaz acaba
evet canım ozaman zorlanmıştım yalnız büyüttüm şimdi harika arkadas gibiNe güzel erkenden anne olmuşsun
benimde bi geliyor bi gidiyor 11+3üm.. 1/2 haftaya tamamen kesilmesini ümid ediyorummmmpatisserieyumyum benim bulantım geçmişti ara ara yokluyor sadece bugünde hafif oldu geçti ilerlemeden. Seninde geçer inşallah
Ben geç kalmışım ozaman 3. İçin normal doğum yaptım bi hafta kemiklerim ağrıdıKesinlikle sezeryan doğum yaptım iki defa. Kızlarımın ilk anına kokusuna şahit oldum. Normal doğumda nasılsa aynısı oluyor hemen ten teması kuruluyor. Dikişler atılırken yan tarafta bebeğin kontrolleri vs yapılıyor onları da izliyorsun
Aynı yaşta anne olmuşuz
Evet ya annemler anlatıyor normal doğum şöyle kolay böyle kolay benim feleğim şaşmıştı bi hafta kamyon çarpmış gibi gezdimAma sizin geçerli sebebiniz var izin verirler bence
evet canım ozaman zorlanmıştım yalnız büyüttüm şimdi harika arkadas gibi
benimde bi geliyor bi gidiyor 11+3üm.. 1/2 haftaya tamamen kesilmesini ümid ediyorummmm
Ben geç kalmışım ozaman 3. İçin normal doğum yaptım bi hafta kemiklerim ağrıdı
Kaç haftalıklara acaba? Daha önce 24 haftadan itibaren diye söylemişlerdi şimdi bizi de kapsıyorsa şahaneKamuda hamilelere izin çıktı ama kurumun insiyatifine mi bırakıldı acaba? Dört gözle gece çıkacak genelgeyi bekliyorum
Öğretmenleri kapsıyor mu sizce.Ben okuldakilere söylememiştim hamiş olduğumu ya ,şimdi bu idari izin 2 hafta için geçerliyse yine söylemicem ama daha uzunsa söyleyeceğim mecbur
Hamile olanlara canımAynı durumda bende varim oysaki ilk hamileligimde asiri kusuyordum ama çok enerjiktim bunda öyle olamıyorum
Bende çok niyetlendim ama acikinca midem çok bulanıyor korktum kusarsam diye sizde bulantı durumu nasıl allah kabul etsin bu arada
Nasıl izinli oluyoruz ben okumadım hiç hamilelere ozelmi
Bende olmuştum kızımda 20 haftalık falan hamileyken gerçekten yediğiniz birşey dokunmuştur cildiyeye gidip alerji testi falan olmuştum
Belirli bi hafta söylenmedi yarın belli olur bakalım hayırlısıKaç haftalıklara acaba? Daha önce 24 haftadan itibaren diye söylemişlerdi şimdi bizi de kapsıyorsa şahane
Ağrı her türlü oluyor ya sonuçta içimizden bir can çıkıyor bende de bir hafta kadar sürüyor sonra geçiyor yavaş yavaşAma sizin geçerli sebebiniz var izin verirler bence
evet canım ozaman zorlanmıştım yalnız büyüttüm şimdi harika arkadas gibi
benimde bi geliyor bi gidiyor 11+3üm.. 1/2 haftaya tamamen kesilmesini ümid ediyorummmm
Ben geç kalmışım ozaman 3. İçin normal doğum yaptım bi hafta kemiklerim ağrıdı
Sezaryen bana zaten hep daha zor gelmiştir canım narkozu gazı dikişi bizim dikiş daha masumAğrı her türlü oluyor ya sonuçta içimizden bir can çıkıyor bende de bir hafta kadar sürüyor sonra geçiyor yavaş yavaş
Geç kalmadin sen acele eden benim