2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Benim eltimde ayni sizin gibiydi,ozgur ruhluydu guya:) ekranda hareketlerini gorunce gitti o kadin ,yerine ay giderse cok uzulurum,nolur beni terketmesin deyen pinpirikli geldi :)

Allah hasretini cektirmesin,bulanti gecince normala donucen merak etme,benim gibi olmakda normal diyil,inşâAllah srn normal anne olursun :)

Kesınlıkle bulantılardan hayat zindan olmus gıbı suan bulantılar gecsın birde hareketlerını hisset dusuncelerın tamamen degısecek.

Mide yanmalarınız ve kabızlık için çözümünüz var mı
Benim yanmayı salatalık rahatlatıyor canım
Bende de isteksizlik mutsuzluk var bıraksalar bütün gün oturduğum yerden kalkmıcam kızlar ya,
Üzülüyorum en güzel günlerimin böyle geçmesine.
Üzülme birinci trimestr bitince enerjimiz neşemiz yerine gelecek inşallah

Ben daha önce doğurmuş biri olarak söyleyeyim, o kucağına aldığın an her şeyi unutuyorsun ay mucize ay çok kutsal of süper falan diyenlere inanma başlarda da yabancılık hissedebilirsin anaçlık hissetmeyebilirsin her şey çok normal. Bebek emek harcadıkça seviliyor. Tabi ki sana muhtaç olduğunu görüp üstüne titriyosun ama sevgi emekle gelişiyor o yüzden reklamlardaki annelere ya da instamomlara bakıp bende bi sorun mu var diye düşünme

Bereketi neden kaçsın evin canım benim ,,bizler açın halini anladıkça iyi insan oldukça kalp kırmadıkça kimsenin hakkını yemedikçe paramızı alın teriyle kazandıkça bereketimiz kaçmaz.. eşimde bende tutmuyoruz

Bende de isteksizlik mutsuzluk var bıraksalar bütün gün oturduğum yerden kalkmıcam kızlar ya,
Üzülüyorum en güzel günlerimin böyle geçmesine.
Üç ay bır bitsin inşallah guzel gunler gelecek :)
Buna şaşırdım canım demek ki kişiden kişiye degısen bir durum :) babalar için evet dogduktan sonra olusuyor o sevgi fakat demek ki annelıge ait o muzize sevgi anneden anneye degısıyor :)

Mucizevi sevgi tabiki var ama doğar doğmaz olmayabiliyor onu söylemeye çalıştım :) doğumdan yeni çıkmışken değişen hormonlar, değişen duygular, sütüm geldi mi yeterince besleyebiliyor muyum nefes alıyor mu gibi endişeler esnasında of annelik çok harika bi his diye düşünemiyor insan. Ben de doğumdan hemen sonra kucağıma aldığımda çok garip hissedip ağlamıştım ama başına ne geldiğini dahi anlamadan çok büyük bi sorumluluğun içine giriyorsun sonuçta. Doğumdan sonraki fiziksel ağrıları hiç saymıyorum bile.. konuştuğum bir çok anne de bu karmaşayı yaşadığını anlattı. Doğurur doğurmaz kutsal annelik hisleriyle dolup taşan pek insana rastlamadım yani o yüzden endişe etmeye gerek yok şu an ben de oğlumu canımdan çok seviyorum ama doğurduğum zaman böyle hissediyor muydum? Pek değil. Sevmemek değil yani bu. Sürece alışana kadarki duygu durumu

Oruca cesaretlenebilen tek ben oldum sanırım sahurda çok rahatsız oldum yedikten sonra aşırı bı üşüme şişkinlik karın agrisi falan kıvrandim biraz uyandığımda iyiydim şükür e şimdi biraz acıktım tabi ama rahat geçti sahurdan sonrası. Oğluma hamileyken denemiştim bile bunda nedense bı istek geldi denedim böyle giderse devam edebilirim. Edemesemde kötü hissetmem mazeretimiz var sonuçta

Allah kabul etsin canım valla içim acıyor bu sene tutamadığm için , seneye de emzircez nasıl olacak bilmiyorum

Kızlar merhaba grip ya da soğuk algınlığı durumlarında ilaç ya da serum veriliyor mu bize bir bilginiz var mı? Kaç gündür çok kötüyüm boğaz şişliği baş ağrısı ve halsizlik akşamları daha kötü oluyorum. Hem covidden korktum gidip test yaptırsam diye düşünüyorum ama vakalar bu kadar artmışken gidip hastanede virüs de kapmak istemiyorum. Kendiniz ya da etrafınızda böyle bir şeyi atlatmış birileri vardır belki yol gösterirsiniz diye yazdım. Teşekkürler şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…