2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Şimdi doktordan geldim kızlar şirkete vermek için gebelik raporumu aldım.Artik ucmicam prosedür değişmiş gebeler direk ücretli izinle eve yollaniomusyavrusumu da gördüm jelibona benzio 9 haftalık olduk
Maşallah jelibona şirketinin bu tutumu çok guzel olmus ,evde bol bol vakit ayirirsın kendine bebişine
Yok değilmiş drum sadece yuzustu yatma dedi. Mantıken de sırt üstünün bi sıkıntı yaratmamasi lazim
Belki şimdi degil ama ileri haftalarda büyük bir sorun oluyor maalesef
Canım ,bişey çıkmaz inşallah.Eger maskeli isen hıc endiselenme ,eminim dikkat ediyorsundur.Ama test vermek icinde bir iki gün daha bekle istersen.Hemen cıkmayabiliyor.Allah'a emanet olun canım

Selam kızlar 9+2 deyim ben de. Tam kapanma beni hiç etkilemiyor filyasyonda çalışıyorum ve vakaların yoğunluğu beni perişan etti. Bulantı bir yandan.. Her gün bir sürü pozitf hastayla ilgileniyoruz. Geçen perş ufak bi lekelenmem oldu yorgunluktan.. Progestan iğne yapıldı sonra devam etmedi şükür ama 10 gün raporluyum. Günde yüzlerce merdiven çıkıyorum çalıştıgım bölgede hiç asansör yok. Evde olanlar kıymetini bilin yormayın kendnizi temizlikmiş yemekmiş bazen okuyorum hepsi olur inş bu süreçler geçer ve en kısa zamanda eski huzurla çalıştığımız günlere döneriz.. dualarınızı eksik etmeyin

çok güldüm ya hepsi hikaye bence :)) benim ilki oğlandı onda da çok sivilcelenmiştim bu tarz şeyler kesin olsaydı doktorlar da ultrasondan değil suratımıza bakıp söylerdi cinsiyeti bence
yani ben rivayetlerin yalancıyım bilmem tutarsa yazarım
folbiol kullanıyorum ben folik asit olarak. Şimdi değerime tekrar baktım D vitamini için en az 30 olmalıymış benimki 16 çıkmış.
hım benim 5 ama damlalar fayda etmiştir eminim artmıştır. şişe bitene kadar kullanıcaz herhalde bakalım

Keski yata bilsem.12 senedir ugrasiyoruz diye gobek 6 aylik kadar,bide simdi bebis,yan yatinca rahatsiz ediyor resmen.gozum kordu ama,bi yolunu bulmaya calisayim bari yan yatmalarin

Sağolasııın, Ayy çok tuhafff yemek yeme hissinin bu kadar rahatlattığını uzun zamandır unutmuştum. Bizimki hep sağlıklı şeyler istiyor ya geçende de taze fasulye çekmişti canım
Benımde kabak yemegı ıstuyor ama olsada olur olmasada olur gıbı bır ıstek saglıklı şeyler istemesı cok guzel bak ne ıyı yogurdu sevdırmıs annesine

Aman Allah korusun umarım bişey yoktur ya

Valla aç mıyım tok muyum bilmiyorum günlerdir yiyecek hiçbi şey bulamıyorum bi çözümü var mı acaba
Dün akşam yemeği yiyemedim ben de sırf gündüz öğlen yemeği ve meyve yedim diye şişknlik yaptı ve çok rahatsız ediyor, hıçkırık yapıyor bende

Bir grip iftar menülerine bakıyım dedim hep klasikler var şükür en azından abartı yok geneli çorba pilav ya sebze ya et ya tavuk malum eşime iftariyelik hazırlıyacam bugün idare edeyim de Allah ne verdiyse bir de bunun sıkıntısı çıktı

Kızlar sizin uyku durumu nasıl benim sabah 8 kahvaltı sonra tekrar yatıyorum 12 kalkıyorum ara öğün sonra tekrar yatış ve suan yeni uyandım şimdi artık birdaha akşam uyurum sizin de böyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…