Yok kuzum, gugila ramzi yazip resimleri inceledim, plasenta deyip cizdikleri kabarti benim sola denk geliyor ve resimlerle birebir uyuyor ordan anladim, valla anlamadim ben erkek mi kiz mi, ayak kismi saga tutulmus gibi ama kafa sola dogru, zaten vajinalde de ortada gibi ama saga daha yakindi
ya ben yanla başlıyorum kendimi yuzukoyun uyanmis buluyorum
Bilmiyorum canim ya hic bir şey yapamayinca böyle hissetmeye basladim ben bugün ramazan adam oruçlu okula gitti gelecek yemek yok giremiyorum ki mutfaga kendimi zorladim ama daha kötü oldum oturdum ağladım bir an önce sağlıkla geçse şu süreç
Toplumsal mahalle baskilarinin dayattiklarina bakmayın siz, hayat musterek, cocuk sadece sizin degil, paylasacaksiniz. Yeri gelecek o is yapacak yeri gelecek siz yapacaksiniz, bu normalde de olmasi gereken bir sey zaten. Bu şekilde dusunmek hem seni hem bebeği uzer, hic düşünme bile, akışına birak.
Ya benim cok agirdir normalde ama zink diye uyaniyorm bazen
benim kontrole daha 2 haftadan fazla var ama yine oluyor, ondan degil bence
Dr bana sadece yuzustu yatma dedi. Sag sol sirtusu yapabilirsin dedi
6.aya kadar hepsi serbest, 6. Aydan sonra sirtustu kesinlikle yasak diyor Banu Ciftci, Kağan Kocatepe de sirtustunu desteklemiyor. Damarlara basi yapildigindan. Biraz arastirin dilerseniz.
Yok değilmiş drum sadece yuzustu yatma dedi. Mantıken de sırt üstünün bi sıkıntı yaratmamasi lazim
Maalesef farkli bir mantık varmis canim, ben de dusunememistim.
Kızlaar okul müdürümüz pozitif çıktı. Ben de müdür yardımcısıyım beş gün okuldayım. Umarım kapmamışımdır. Bugün teste gideceğim dua edin lütfen. Maske takıyordum sürekli ama işte yine de bir korktum valla. Telefonda konuştum adamın sesi çıkmıyor resmen.
Inşallah hiçbir sey olmamistir. Maske mesafe uyguladiysan olmaz bir sey, bizim okulda 4 ogretmen pozitif ve benim küçücük odamda fotokopi cekip bilgisayarda is yapiyorlar.
“Sırt üstü yatmanız da bebek için sakıncalıdır. Çünkü; gebelik ilerledikçe, büyüyen rahim, annenin omurgası boyunca seyreden ana damarlarına bası yapar. Özellikle son aylarda, bebekle beraber, 6 kg a varan ağırlık, annenin kalbe geri getiren damarlarına bası yapınca, kalbe dönen kan azalır ve annede tansiyon düşmesine sebep olur. Buna supin hipotansif sendromu denir. Bunun bir diğer kötü sonucu da, rahme giden kan da azalacağından, bebeğe giden kan azalacaktır. Bu nedenle, tam sırt üstü yatıştan kaçınmak gerekir. Tam sol ya da sağ yanınıza yatmanız gerekmezken, karnınızı biraz da olsa yana çevirerek yatmanız, bu basıyı azaltır. En çok önerilen, sol yan yatıştır. Bu durumda, hem bebeğe giden kan akımı artar, hem de annenin böbreklerinden idrar daha rahat süzüleceği için, ödem ve el ayak ve bileklerde şişlik azalır.” Demiş banu çiftçi daha önce başka yerde de okumuştum bence siz yine de sırt üstü yatmayın
Evet ben de izledim canim.
Kızlar ya, normalde yoğurdu falan sevmem ama bugün birden canım bir yoğurt istedi 2 kase yedim durduramıyorum harika bişeyy. Hayatımda ilk defa böyle bişey hissediyorum ya sanırım aşermek buu
Yaa dimi, cok guzel bi sey
tam as erme olmadi ama yediklerimi güzel bir istahla yiyorum, cok hosuma gidiyor