2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Dr bana sadece yuzustu yatma dedi. Sag sol sirtusu yapabilirsin dedi

Yalnız düşündüm de, benim kızarıyo suratım ahahahah
Ya da ben her şeyi kıza mı yormaya çalışıyorum napıyorum
bilmem olabilir ya da içine doğmuş da olabilir gönlünüzdeki olur inşallah ben beyazlaştım içime de erkek doğdu ama herkes kızın olcak diyor ben de öyle düşünmeye başlıyorum artık sağlıklı olsunda ilk bebiş zaten önemli değil cinsiyeti

Kızlar normal şartlarda ben perşembe günü 2li teste gidecektim nifty yaptırdım ama yinede gitmelimiyim acaba burun kemiği ve ense ölçümünü kontrol için? Birde bu hafta 2li ye gidecek başka hamiş yokmuu
Ben varım cumartesi gidiyorum 11+3 olmuş olucam ama ikili yaptırmayacam doktor sadece ensesine burun kemiğine bakıcak

Bana cinsiyetinide söylerim dedi bu kontrol için bence erken ama bakalım %kaç diyecek. Kızımda 13+0'da kesinlikle kız demişti çok şaşırmıştım. Şimdi bu cumartesi gidip 10 gün sonra bir daha gitmeyi düşünüyorum cinsiyet için bir sonraki kontrole 17. haftada giderim artık

çok güldüm ya hepsi hikaye bence :)) benim ilki oğlandı onda da çok sivilcelenmiştim bu tarz şeyler kesin olsaydı doktorlar da ultrasondan değil suratımıza bakıp söylerdi cinsiyeti bence

Ben de kendiminki en fazla sanıyordum 10 damla. sizin daha fazlaymış.arkadaş folik asitle kullanılmıyor demiş benim doktorum o konuda bir şey demedi folidoceye devam. siz de mi folik asitle kullanıyorsunuz
folbiol kullanıyorum ben folik asit olarak. Şimdi değerime tekrar baktım D vitamini için en az 30 olmalıymış benimki 16 çıkmış.

Teori öyleymiş ama çok inanmamak lazım

Günaydınlar yarın kontrolüm var stres oldum geceleri uyku yok yatamıyorum da inşallah güzel haberler alırım hayırlı ramazanlar benim hamilelikler hep Ramazan’a denk geldi hiç birinde tutmadım sağlık olsun sadece kahvaltı yapabiliyorum yemeklere tahammül edemiyorum limonlu çorba iyi geliyor domates salatalık tuzlayıp yiyorum suratım bembeyaz benimde

Şimdi doktordan geldim kızlar şirkete vermek için gebelik raporumu aldım.Artik ucmicam prosedür değişmiş gebeler direk ücretli izinle eve yollaniomusyavrusumu da gördüm jelibona benzio 9 haftalık olduk
Nasil. Hostesdiniz değil mi...e o zaman izne ayrıldınız ne güzel...insallah bugun kamuda esnege geçerlerde bende bir dolu bir bos çalışırım yoksa 24 haftaya kadar izin yok

Nasil. Hostesdiniz değil mi...e o zaman izne ayrıldınız ne güzel...insallah bugun kamuda esnege geçerlerde bende bir dolu bir bos çalışırım yoksa 24 haftaya kadar izin yok
Ben de o haberi bekliyorum inşallah ya önceki hamileliğimde hiç böyle şeyler yoktu eşim oruç yemek düşünüyorum düşündükçe midem bulanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…