- 13 Haziran 2011
- 12.641
- 7.668
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.661
Dr bana sadece yuzustu yatma dedi. Sag sol sirtusu yapabilirsin dediEşime fazla olduk ne demek yahubu süreci onlar da yaşayacak, gökten mi iniyor çocuklar. Yokmus gibi davranmaya ne gerek var. Birlikte üstesinden gelemedikten sonra eşler niye var, bence rahat olun.
Muhtemelen gebelik, cogumuz bu sekilde ogrendik, testi birkac gun tekrar et bence. Birkac gün sonra kan ver, 2 günde bir yüzde 60-100 arasi artis beklenir, 1500-2000lere geldiginde doktora gidince kese görünür. Ondan once gitme bana kalirsa. Folik asit kullanmalısın bir de tabii.
Heheh habire isaret arıyoruzbenim vajinalde bebek sağ yukarda gibi görünmüştü plasenta da sagda gibiydi, en son kontrolde karından plasenta solda ama bebek sagda gibi havada çıkmış hiç anlayamadım bas tarafi solda duruyor. Bana iki cinsiyet de fark etmiyor ilk olacağı için
Ben de uyanip duruyorm gece, bazen dalamiyorum da hemen, herhalde normaldirbir de hala yuzukoyun cok uyuyorum ya
bilmem olabilir ya da içine doğmuş da olabilirYalnız düşündüm de, benim kızarıyo suratımahahahah
Ya da ben her şeyi kıza mı yormaya çalışıyorum napıyorum
Ben varım cumartesi gidiyorum 11+3 olmuş olucam ama ikili yaptırmayacam doktor sadece ensesine burun kemiğine bakıcakKızlar normal şartlarda ben perşembe günü 2li teste gidecektim nifty yaptırdım ama yinede gitmelimiyim acaba burun kemiği ve ense ölçümünü kontrol için? Birde bu hafta 2li ye gidecek başka hamiş yokmuu
Ben varım cumartesi gidiyorum 11+3 olmuş olucam ama ikili yaptırmayacam doktor sadece ensesine burun kemiğine bakıcak
GünaydınlarBenim de baştan beri sivilce var ama progestan yapıyor diye duydum cinsiyete yormadım o yüzden. bakalım 2 hafta sonra bırakınca yüzüm düzelecek mi bu arada yeni bir şey duydum "kız kızartır oğlan bozartırmış" yani yüzünüz beyazlaştıysa erkek kızardıysa kızmış bilmem ne kadar doğru
Sırt üstü de tehlikeli diye biliyorum sadece yanlar serbesttiDr bana sadece yuzustu yatma dedi. Sag sol sirtusu yapabilirsin dedi
folbiol kullanıyorum ben folik asit olarak. Şimdi değerime tekrar baktım D vitamini için en az 30 olmalıymış benimki 16 çıkmış.Ben de kendiminki en fazla sanıyordum 10 damla. sizin daha fazlaymış.arkadaş folik asitle kullanılmıyor demiş benim doktorum o konuda bir şey demedi folidoceye devam. siz de mi folik asitle kullanıyorsunuz
Oyyş ne güzel bol bol dinlen artıkŞimdi doktordan geldim kızlar şirkete vermek için gebelik raporumu aldım.Artik ucmicam prosedür değişmiş gebeler direk ücretli izinle eve yollaniomusyavrusumu da gördüm jelibona benzio 9 haftalık olduk
Teori öyleymiş ama çok inanmamak lazımBenim uykum hafiftir ama şimdi ultra hafif oldu, uyuyor muyum uyumuyor muyum belli değil son günlerdekontrol bir geçsin düzelmezse demek ki gebeliktendir diyeceğim
benim doktor son kontrolde plasentayı gösterdi solda, bebiş de ilk haftalarda soldaydı şimdi tam ortaya kurulmuş çok tatlıerkek mi oluyor o zaman, sağlıklı olsun da hiçbir şey önemli değil
Yok değilmiş drum sadece yuzustu yatma dedi. Mantıken de sırt üstünün bi sıkıntı yaratmamasi lazimSırt üstü de tehlikeli diye biliyorum sadece yanlar serbestti
Maşallah çok sevindimHaftasonu ateşlendim diye doktora gittim bugun. 8+1 gözüküyor hâlâ önde ve bir sorun yok dedi kalbimiz 165 atıyormuş dakikada artık usg de baya net gördük çok güzel bi hisss. Hepimiz sorunsuz şekilde kucağımıza alalım inşallah
Nasil. Hostesdiniz değil mi...e o zaman izne ayrıldınız ne güzel...insallah bugun kamuda esnege geçerlerde bende bir dolu bir bos çalışırım yoksa 24 haftaya kadar izin yokŞimdi doktordan geldim kızlar şirkete vermek için gebelik raporumu aldım.Artik ucmicam prosedür değişmiş gebeler direk ücretli izinle eve yollaniomusyavrusumu da gördüm jelibona benzio 9 haftalık olduk
Çok güzel maşallahŞimdi doktordan geldim kızlar şirkete vermek için gebelik raporumu aldım.Artik ucmicam prosedür değişmiş gebeler direk ücretli izinle eve yollaniomusyavrusumu da gördüm jelibona benzio 9 haftalık olduk
Ben de o haberi bekliyorum inşallah ya önceki hamileliğimde hiç böyle şeyler yoktu eşim oruç yemek düşünüyorum düşündükçe midem bulanıyorNasil. Hostesdiniz değil mi...e o zaman izne ayrıldınız ne güzel...insallah bugun kamuda esnege geçerlerde bende bir dolu bir bos çalışırım yoksa 24 haftaya kadar izin yok