- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 32
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.681
Bi de sevgili güzel anne adayları ağız kuruluğu yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O süper ücretli izin harika olmuş Jelibon mu benimkisini tosbiğe benzetmiştim 9. haftada çok güzellerŞimdi doktordan geldim kızlar şirkete vermek için gebelik raporumu aldım.Artik ucmicam prosedür değişmiş gebeler direk ücretli izinle eve yollaniomusyavrusumu da gördüm jelibona benzio 9 haftalık olduk
ben de stresten uyuyamıyorum kontrol yaklaştıkça benim daha 3 gün var yaGünaydınlar yarın kontrolüm var stres oldum geceleri uyku yok yatamıyorum da inşallah güzel haberler alırım hayırlı ramazanlar benim hamilelikler hep Ramazan’a denk geldi hiç birinde tutmadım sağlık olsun sadece kahvaltı yapabiliyorum yemeklere tahammül edemiyorum limonlu çorba iyi geliyor domates salatalık tuzlayıp yiyorum suratım bembeyaz benimde
Haftasonu ateşlendim diye doktora gittim bugun. 8+1 gözüküyor hâlâ önde ve bir sorun yok dedi kalbimiz 165 atıyormuş dakikada artık usg de baya net gördük çok güzel bi hisss. Hepimiz sorunsuz şekilde kucağımıza alalım inşallah
Kızlaar okul müdürümüz pozitif çıktı. Ben de müdür yardımcısıyım beş gün okuldayım. Umarım kapmamışımdır. Bugün teste gideceğim dua edin lütfen. Maske takıyordum sürekli ama işte yine de bir korktum valla. Telefonda konuştum adamın sesi çıkmıyor resmen.
Amin canım inşallah. Evet, kesinlikleAaay Allah korusun, inşallah çıkmaz sende. Hamileyken bide insan daha çok korkuyor.
İnşallah yoktur canımKızlaar okul müdürümüz pozitif çıktı. Ben de müdür yardımcısıyım beş gün okuldayım. Umarım kapmamışımdır. Bugün teste gideceğim dua edin lütfen. Maske takıyordum sürekli ama işte yine de bir korktum valla. Telefonda konuştum adamın sesi çıkmıyor resmen.
Herhalde bebeğin hareketleri başlayana kadar böyle olacakO süper ücretli izin harika olmuş Jelibon mu benimkisini tosbiğe benzetmiştim 9. haftada çok güzeller
ben de stresten uyuyamıyorum kontrol yaklaştıkça benim daha 3 gün var ya
“Sırt üstü yatmanız da bebek için sakıncalıdır. Çünkü; gebelik ilerledikçe, büyüyen rahim, annenin omurgası boyunca seyreden ana damarlarına bası yapar. Özellikle son aylarda, bebekle beraber, 6 kg a varan ağırlık, annenin kalbe geri getiren damarlarına bası yapınca, kalbe dönen kan azalır ve annede tansiyon düşmesine sebep olur. Buna supin hipotansif sendromu denir. Bunun bir diğer kötü sonucu da, rahme giden kan da azalacağından, bebeğe giden kan azalacaktır. Bu nedenle, tam sırt üstü yatıştan kaçınmak gerekir. Tam sol ya da sağ yanınıza yatmanız gerekmezken, karnınızı biraz da olsa yana çevirerek yatmanız, bu basıyı azaltır. En çok önerilen, sol yan yatıştır. Bu durumda, hem bebeğe giden kan akımı artar, hem de annenin böbreklerinden idrar daha rahat süzüleceği için, ödem ve el ayak ve bileklerde şişlik azalır.” Demiş banu çiftçi daha önce başka yerde de okumuştum bence siz yine de sırt üstü yatmayınYok değilmiş drum sadece yuzustu yatma dedi. Mantıken de sırt üstünün bi sıkıntı yaratmamasi lazim
Ben aşırı yaşıyorum ama hep ağzım açık ondan galiba kokulari duymayim diye ağzımdan nefes alıyorum artıkBi de sevgili güzel anne adayları ağız kuruluğu yaşayan var mı
Kız stres yapma onun keyfi yerindedirHerhalde bebeğin hareketleri başlayana kadar böyle olacak
5 aya kadar istedigin pozisyonda yatabilirsin dedi doktorum son aylarda yüz üstü ve sırt üstü sakıncalı oluyor“Sırt üstü yatmanız da bebek için sakıncalıdır. Çünkü; gebelik ilerledikçe, büyüyen rahim, annenin omurgası boyunca seyreden ana damarlarına bası yapar. Özellikle son aylarda, bebekle beraber, 6 kg a varan ağırlık, annenin kalbe geri getiren damarlarına bası yapınca, kalbe dönen kan azalır ve annede tansiyon düşmesine sebep olur. Buna supin hipotansif sendromu denir. Bunun bir diğer kötü sonucu da, rahme giden kan da azalacağından, bebeğe giden kan azalacaktır. Bu nedenle, tam sırt üstü yatıştan kaçınmak gerekir. Tam sol ya da sağ yanınıza yatmanız gerekmezken, karnınızı biraz da olsa yana çevirerek yatmanız, bu basıyı azaltır. En çok önerilen, sol yan yatıştır. Bu durumda, hem bebeğe giden kan akımı artar, hem de annenin böbreklerinden idrar daha rahat süzüleceği için, ödem ve el ayak ve bileklerde şişlik azalır.” Demiş banu çiftçi daha önce başka yerde de okumuştum bence siz yine de sırt üstü yatmayın
geçmiş olsun inşallah değilsindir içini ferah tut benimde arkadaşımın eşi pozitif çıktığı gün arkadaşımla beraberdik 10 gün temaslı olarak karantinada kaldım astım, tiroid, insülin direnci üstüne gebe olunca korku stres araştırmayla geçti çok şükür bende çıkmadı öğrendiğim kadarıyla gebelikte son aylarda erken doğumu tetikleyebilirmiş ilk aylarda gebeliğe olumsuz etkisi yok denecek kadar az çoğunluk ağır grip gibi geçirmişKızlaar okul müdürümüz pozitif çıktı. Ben de müdür yardımcısıyım beş gün okuldayım. Umarım kapmamışımdır. Bugün teste gideceğim dua edin lütfen. Maske takıyordum sürekli ama işte yine de bir korktum valla. Telefonda konuştum adamın sesi çıkmıyor resmen.
Şu an evet daha çok küçükler ama büyüdükçe problem oluyor arkadaşa serbest demiş doktoru o yüzden söyliyim dedim5 aya kadar istedigin pozisyonda yatabilirsin dedi doktorum son aylarda yüz üstü ve sırt üstü sakıncalı oluyor
Ben de burnum tıkalı o yüzden galiba ilk haftalar zaman geçmiyor sanki biz de cinsiyet öğrenelim bi an önceBen aşırı yaşıyorum ama hep ağzım açık ondan galiba kokulari duymayim diye ağzımdan nefes alıyorum artık
ben de bugünki açıklamaları bekliyorum heyecanla tam kapanmaya gidilirse ben de ik ile konuşup evden çalışma talep edece bakalım gözün aydın sevindim ama senin adına :)Şimdi doktordan geldim kızlar şirkete vermek için gebelik raporumu aldım.Artik ucmicam prosedür değişmiş gebeler direk ücretli izinle eve yollaniomusyavrusumu da gördüm jelibona benzio 9 haftalık olduk
Geçmiş olsun arkadaşım maske taktığın için birşey olmaz Allah’ın izniyle Şu anda herkes pozitifmiş gibi düşünmek lazım ortalık çok kötüKızlaar okul müdürümüz pozitif çıktı. Ben de müdür yardımcısıyım beş gün okuldayım. Umarım kapmamışımdır. Bugün teste gideceğim dua edin lütfen. Maske takıyordum sürekli ama işte yine de bir korktum valla. Telefonda konuştum adamın sesi çıkmıyor resmen.
ya o zaman da az hareket ederse neden az hareket etti noldu acaba diye ona takacağım ben kendimi biliyorumHerhalde bebeğin hareketleri başlayana kadar böyle olacak
Karnımız çok çıkana kadar yatabiliyoruz sırt üstü, sonra genelde sola doğru yatmamız lazım bebeğe en güzel kan öyle gidiyormuşben hep normalde de yan yatarım ama sürekli bir sağa bir sola dönerim Sabaha kadar, karnım çıkınca nasıl olacak merakla beklemekteyim“Sırt üstü yatmanız da bebek için sakıncalıdır. Çünkü; gebelik ilerledikçe, büyüyen rahim, annenin omurgası boyunca seyreden ana damarlarına bası yapar. Özellikle son aylarda, bebekle beraber, 6 kg a varan ağırlık, annenin kalbe geri getiren damarlarına bası yapınca, kalbe dönen kan azalır ve annede tansiyon düşmesine sebep olur. Buna supin hipotansif sendromu denir. Bunun bir diğer kötü sonucu da, rahme giden kan da azalacağından, bebeğe giden kan azalacaktır. Bu nedenle, tam sırt üstü yatıştan kaçınmak gerekir. Tam sol ya da sağ yanınıza yatmanız gerekmezken, karnınızı biraz da olsa yana çevirerek yatmanız, bu basıyı azaltır. En çok önerilen, sol yan yatıştır. Bu durumda, hem bebeğe giden kan akımı artar, hem de annenin böbreklerinden idrar daha rahat süzüleceği için, ödem ve el ayak ve bileklerde şişlik azalır.” Demiş banu çiftçi daha önce başka yerde de okumuştum bence siz yine de sırt üstü yatmayın
ya ciddi misinnnnnn gerçekten şu anda hissediyor muKız stres yapma onun keyfi yerindedir
Bol bol konuş sev
O dokunmayı hissediyor artık
Bişi olmaz Allah’ın izniyle
Aynen ben de çok dönerim son aylarda işkence oluyor göbeği çevirmek her dönüşte uyanılıyorGeçmiş olsun arkadaşım maske taktığın için birşey olmaz Allah’ın izniyle Şu anda herkes pozitifmiş gibi düşünmek lazım ortalık çok kötü
ya o zaman da az hareket ederse neden az hareket etti noldu acaba diye ona takacağım ben kendimi biliyorum
Karnımız çok çıkana kadar yatabiliyoruz sırt üstü, sonra genelde sola doğru yatmamız lazım bebeğe en güzel kan öyle gidiyormuşben hep normalde de yan yatarım ama sürekli bir sağa bir sola dönerim Sabaha kadar, karnım çıkınca nasıl olacak merakla beklemekteyim
ya ciddi misinnnnnn gerçekten şu anda hissediyor mu
aynen benim de tıkalı malesef ilk haftalar en zor zamanlar 2 hamilelik geçirdim ikisinde de gün saydım bu da öyle oldu malesed sağlık olsun cinsiyette ne olursa hayırlısı olsunBen de burnum tıkalı o yüzden galiba ilk haftalar zaman geçmiyor sanki biz de cinsiyet öğrenelim bi an önce
Heyecanla akşamki açıklamayı bekliyorum Allahım esnetsinler çalışma saatlerini inşallah çok aminNasil. Hostesdiniz değil mi...e o zaman izne ayrıldınız ne güzel...insallah bugun kamuda esnege geçerlerde bende bir dolu bir bos çalışırım yoksa 24 haftaya kadar izin yok