- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 30
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.621
Vallaa bilmiyorum ben 2 tane içiyorum gece akşam üzerine doğru bende tekrar hissediyorum bulmadığını ama sende öğlenden ikindi gibiKızlar ben de prilam kullanıyorum ama ertesi akşama kadar etkisi sıfırlanıyor gün içinde de içmeye başliycam yarın. Tek içersem kaç saat sürer etkisi? Gece gece mahvoldum
Bizimkinden kullan kuzum sende işe yaramıyorsa değiştirsin doktorunVerdi kuzum ama hicbi işe yaramio açım ve perişanım
Yarın rapor için gidicem o zaman soylicem kuzum.Bizimkinden kullan kuzum sende işe yaramıyorsa değiştirsin doktorun
İnşallah çare olur vallaaYarın rapor için gidicem o zaman soylicem kuzum.
AynıBebişimizin doğum tarihi aynı mıymış
Gerçi senin haftan ileri canım ama 8.haftalarda sivilceler artıyormuş benim olur olmaz yerde çıkınca hafta detayında okumuştum belki senin de devam ediyordur.belkide kız belirtisidir bilemem tabiYüzümde hiç sivilce yokken bu ara çıkmaya başladı bu da kıza işaret sanırım
Canim buralara pek girmiyordum simdi gordum mesajini. Dun kanamam oldu bugun aklima geldi buraya girip sizlere sormak. Cok fazla bi kanamam oldu acile gittim bebek iyi sukur yarin kendi druma randevu aldim ona gorunecegim bakalim bu kanama neden oldu falan ogrenirim insallah kotu bisey yoktur. Sen nasilsin canim hersey yolunda mizeliha75 buralarda misin canm merak ettim eski yazışmalara bakarken farkettim başlarda konuşmuşuz biraz
O kdar diyosunbelkide korktugun gıbı olmaz
Umarım ,inşallahBence bi kardeşin olsa fena olmaz senle oynar ona mama yedirirsin falan filan böyle aklına soksanmı azcıkk
Öyle yapayımVallaa bilmiyorum ben 2 tane içiyorum gece akşam üzerine doğru bende tekrar hissediyorum bulmadığını ama sende öğlenden ikindi gibi
Bence 1 tane bi dene geçmezse yine iki içersin yavaşça arttır
Yüzümde hiç sivilce yokken bu ara çıkmaya başladı bu da kıza işaret sanırım
Kızlar kasık ağrılarınız hala devam ediyor mu?
Canım bende bu testle öğrendim benimkide bir iki dk sonra çıktı biraz daha silikti bile kan testi yaptır inşallah hamilesindirKizlar bir gun gecikmeyle bu testi yptim.ilk once tek cizgi halinde cikti bi kac dkk sonra 2.belli olmaya basladi sizce kuruma cizgisimi?
Bende de bu ara sivilceler çoğaldı canım. Hayırlısı bakalımmm :)Yüzümde hiç sivilce yokken bu ara çıkmaya başladı bu da kıza işaret sanırım
Günaydın canım, sağlıkla gelsinGünaaaydıııın güzellikler
Dün hiç uğrayamadım buralara ama aklım buradaydı.. Hemencecik alışıvermişiz
Kardeşimin eşi de hamile şu an 12. haftasındalar, dün evlerinin tarafında aile arasında cinsiyet açıklama partisi yaptılar.. Oradaydık gün boyu.. Erkek halası oluyorum