2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar ben de prilam kullanıyorum ama ertesi akşama kadar etkisi sıfırlanıyor gün içinde de içmeye başliycam yarın. Tek içersem kaç saat sürer etkisi? Gece gece mahvoldum
Vallaa bilmiyorum ben 2 tane içiyorum gece akşam üzerine doğru bende tekrar hissediyorum bulmadığını ama sende öğlenden ikindi gibi
Bence 1 tane bi dene geçmezse yine iki içersin yavaşça arttır

Bebişimizin doğum tarihi aynı mıymış
Aynı
Yüzümde hiç sivilce yokken bu ara çıkmaya başladı bu da kıza işaret sanırım
Gerçi senin haftan ileri canım ama 8.haftalarda sivilceler artıyormuş benim olur olmaz yerde çıkınca hafta detayında okumuştum belki senin de devam ediyordur.belkide kız belirtisidir bilemem tabi

Oruc tutacak olan var mi?men tutamicam diye cok uzuluyorum.bu progesteronu kacinci haftada biraktiriyor doktor,hic olmazsa sonlara dogru tuta bilsem keşki.3 fitil,4 hap,damla,iyne derken

Bu gece bu batmalar sancılar beni bitirdi yani
Hep kendini hatırlattı pıtırcık
Arada korkmuyor değilim ama normal demişti doktor

zeliha75 buralarda misin canm merak ettim eski yazışmalara bakarken farkettim başlarda konuşmuşuz biraz
Canim buralara pek girmiyordum simdi gordum mesajini. Dun kanamam oldu bugun aklima geldi buraya girip sizlere sormak. Cok fazla bi kanamam oldu acile gittim bebek iyi sukur yarin kendi druma randevu aldim ona gorunecegim bakalim bu kanama neden oldu falan ogrenirim insallah kotu bisey yoktur. Sen nasilsin canim hersey yolunda mi

Günaaaydıııın güzellikler

Dün hiç uğrayamadım buralara ama aklım buradaydı.. Hemencecik alışıvermişiz
Kardeşimin eşi de hamile şu an 12. haftasındalar, dün evlerinin tarafında aile arasında cinsiyet açıklama partisi yaptılar.. Oradaydık gün boyu.. Erkek halası oluyorum

aaaaa kıza mı işaret?
Benim normalde sadece regl zamanı çıkardı, geçerdi.. Geçenlerde benim de yüzümde 2-3 farklı yerde sivilce çıktı sinir olmuştum Sinir olmayayım bari

Bende de bu ara sivilceler çoğaldı canım. Hayırlısı bakalımmm :)
Günaydın canım, sağlıkla gelsin Şahane !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…