2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Biliyorum çok heyecanlı oluyorsunuz ama 1 günlük gecikmeyle gidip test yaptırsanız da, testte beta hcg yüksek çıksa da erken davranmış olduğunuz için kese görünmeyecektir ultrasonda. O nedenle de kese görünene kadar o 1 hafta 10 gün ay acaba kimyasal gebelik mi şu mu bu mu diye kuruntu yapacaksınız. Ben yaşadım ordan biliyorum. Burdaki bir çoğumuz yaşadı. Reglinizin 1 hafta gecikmesini bekleyin. 1 haftanın sonunda yeniden test yapın ya da doğrudan kadın doğuma kan vermeye gidin derim. Böylece eğer gebelik varsa büyük ihtimalle keseyi de görür rahatlarsınız.

Amiiin inşallah Yok annesi daha çok minik görmemiştir, bişey yokturda zaten içini ferah tut Artık kadın doğumcular bulunan ilçede perinatolog varsa yönlendiriyorlar direk ,çokta iyi yapıyorlar bence..Allah başımızdan eksik etmesin onları

Maşallah bilmiyorum çevreniz de ki cinsiyetleri benim çevremde 10’da biri sadece erkek hepsi kız kimden duysam hep kız diyor bir komşunun 3 erkek çocuğu var 16 seneden sonra kızı olacak

Hımm işte benimde 12 Şubat ama 17 felan baz alacak sanırım yarın belli olucak
Haklısın kız

Bugün bulantım,halsizligim resmen tavan yaptı.Manikur,pedikure gittim wala nerdeyse yarım bırakıp kalkicaktim perişan haldeyim açım.Yarın şirkete gidip gebelik bildirimi yapmaya karar verdim.Uzun uçuş yapicak performansım kalmadığını bugün anladım.Bu bulantı insanı perişan eden bişey

Ekim anneleride hep erkek çıkıyor diyor yada erkekler usg de daha çabuk bekli oluoyor olabilir
Evet bende yokluyorum başa baş az kalmış gözüküyor çok heyecanlı iki erkek annesi olarak en son düşündüğüm sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez evdekiler erkek düşünüyor diğerleri kız diye tutturuyor sanki konu komşu eş dost ilk kez çocuk olacak havasındalar bunlar beni geriyor

Sen atmışmıydın usg fotonuu

Ay hiç sorma herkesin bir fikri var bebek ile ilgili..

bir günde düştü ateşim, çok sağ olun içim ferahladı biraz da olsa. Sizde bi sıkıntı olmamasına çok sevindim umarım bende de sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…