2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Kızlar normal şartlarda ben perşembe günü 2li teste gidecektim nifty yaptırdım ama yinede gitmelimiyim acaba burun kemiği ve ense ölçümünü kontrol için? Birde bu hafta 2li ye gidecek başka hamiş yokmuu

Selam . İkili üçlü testlere gerek kalmıcak demişti doktorum.Bence gerek yoktur. Ben de çarşamba günü nifty için kan veriyorum. Beni nıfty sonucu çıkınca perinatoloğa yönlendirdi bunlar için. Erken gibi geldi bunun için öyle değil mi ? Burun kemiği ense ölçümü için ona git, ayrıntılı baksın dedi ama acaba riskliyim diye mi böyle ? Sizler de böyle yönlendirme olmadı sanırım
Benim doktor , nifty versem bile yine de ölçüm için perinatoloğa yönlendirdi.

Yüzümde hiç sivilce yokken bu ara çıkmaya başladı bu da kıza işaret sanırım 🤣🤣🤣
Sen kız istiyorsun sanırım degil mi 🥰 Benimde bir kızım var seninkiyle yaşıt ,bende tabi ki hepimiz gibi önce sağlık diyorum ama ufakta olsa gonlum kizdan yana 😍 hayrlısı inşallah

Benim ilkinde bu ramzi teorisi tutmamis ama ,cin takvimi de tutmamisti.

Sen kız istiyorsun sanırım degil mi 🥰 Benimde bir kızım var seninkiyle yaşıt ,bende tabi ki hepimiz gibi önce sağlık diyorum ama ufakta olsa gonlum kizdan yana 😍 hayrlısı inşallah

Benim ilkinde bu ramzi teorisi tutmamis ama ,cin takvimi de tutmamisti.
Canım başlarda aslında hep farklı olurmu acaba dedim erkek düşünüodu kafam hep sonra bu ramzi falan görünce kaptırdık kendimizi kıza 😍 kızlarda kız kardeş istiyor biliyorsun bizimki dualar ediyor kız olsun diye😂🙈 öyle alıştık biz hiç bozmasalar devam ederiz kıza 😁😂😍 aklım arada erkeğe kayıyor tabi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler 🥰🥰🥰 kızımda Çin tuttu bu arada usg atmışım galiba bilmiyorum 🙈

Canım başlarda aslında hep farklı olurmu acaba dedim erkek düşünüodu kafam hep sonra bu ramzi falan görünce kaptırdık kendimizi kıza 😍 kızlarda kız kardeş istiyor biliyorsun bizimki dualar ediyor kız olsun diye😂🙈 öyle alıştık biz hiç bozmasalar devam ederiz kıza 😁😂😍 aklım arada erkeğe kayıyor tabi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler 🥰🥰🥰 kızımda Çin tuttu bu arada usg atmışım galiba bilmiyorum 🙈
Benimkinin henüz haberi yok 😋 bakalım ne zaman söyleyecegiz 🙈 ben hepsini saklıyorum 😇

Benimkinin henüz haberi yok 😋 bakalım ne zaman söyleyecegiz 🙈 ben hepsini saklıyorum 😇
Benımki sürekli soruyordu kardeşim ne zaman olacak kardeşim ne zmaan olacak bende de spiral vardı.. çıkarınca doktora gittim doktor iğne yaptı her an gelebilir dedim 😂 hemen tutar sandım bilemedim 6 ay sürdü🙈🙈 artık okadar soruyorduki söylemek durumunda kaldım düşsün yakamdan diye 🤣😂 sonra söledim dumur oldu beklemiyordu tepkisiz kaldı ertesi gün alıştı 😂 onu da söyliyim yani 😄

Benımki sürekli soruyordu kardeşim ne zaman olacak kardeşim ne zmaan olacak bende de spiral vardı.. çıkarınca doktora gittim doktor iğne yaptı her an gelebilir dedim 😂 hemen tutar sandım bilemedim 6 ay sürdü🙈🙈 artık okadar soruyorduki söylemek durumunda kaldım düşsün yakamdan diye 🤣😂 sonra söledim dumur oldu beklemiyordu tepkisiz kaldı ertesi gün alıştı 😂 onu da söyliyim yani 😄
Benim ki üzülecek ,pek istemiyor kardeş falan.Alıştı tabi 8 yıldır iktidar :KK70:

Bugün bulantım,halsizligim resmen tavan yaptı.Manikur,pedikure gittim wala nerdeyse yarım bırakıp kalkicaktim perişan haldeyim açım😕.Yarın şirkete gidip gebelik bildirimi yapmaya karar verdim.Uzun uçuş yapicak performansım kalmadığını bugün anladım.Bu bulantı insanı perişan eden bişey😢
Kız ilaç felan kullanmıyormusn
Doktoruna söyle bunları
Hayat kaliten düşüyorsa oda kötü

Kızlar ben de prilam kullanıyorum ama ertesi akşama kadar etkisi sıfırlanıyor gün içinde de içmeye başliycam yarın. Tek içersem kaç saat sürer etkisi? Gece gece mahvoldum

X