- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.601
Evet canım arada batmalarla devam ediyorKızlar kasık ağrılarınız hala devam ediyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım arada batmalarla devam ediyorKızlar kasık ağrılarınız hala devam ediyor mu?
Kızlar normal şartlarda ben perşembe günü 2li teste gidecektim nifty yaptırdım ama yinede gitmelimiyim acaba burun kemiği ve ense ölçümünü kontrol için? Birde bu hafta 2li ye gidecek başka hamiş yokmuu
Benim doktor , nifty versem bile yine de ölçüm için perinatoloğa yönlendirdi.Selam . İkili üçlü testlere gerek kalmıcak demişti doktorum.Bence gerek yoktur. Ben de çarşamba günü nifty için kan veriyorum. Beni nıfty sonucu çıkınca perinatoloğa yönlendirdi bunlar için. Erken gibi geldi bunun için öyle değil mi ? Burun kemiği ense ölçümü için ona git, ayrıntılı baksın dedi ama acaba riskliyim diye mi böyle ? Sizler de böyle yönlendirme olmadı sanırım
Gecmis olsun canımbir günde düştü ateşim, çok sağ olun içim ferahladı biraz da olsa. Sizde bi sıkıntı olmamasına çok sevindim umarım bende de sorun çıkmaz
Güzelce yerleşsin oraya tedirginlik bulantılar şişkinlik kabız hepsi geçer gider inşallah zamanı gelince, teşekkür ederimSenin haftanda çok normal canımmm bebiş büyüyor yer açıyor kendine güzelce yerleşiyor
Bebişimizin doğum tarihi aynı mıymışEvet canım arada batmalarla devam ediyor
Sen kız istiyorsun sanırım degil mi Benimde bir kızım var seninkiyle yaşıt ,bende tabi ki hepimiz gibi önce sağlık diyorum ama ufakta olsa gonlum kizdan yana hayrlısı inşallahYüzümde hiç sivilce yokken bu ara çıkmaya başladı bu da kıza işaret sanırım
Canım başlarda aslında hep farklı olurmu acaba dedim erkek düşünüodu kafam hep sonra bu ramzi falan görünce kaptırdık kendimizi kıza kızlarda kız kardeş istiyor biliyorsun bizimki dualar ediyor kız olsun diye öyle alıştık biz hiç bozmasalar devam ederiz kıza aklım arada erkeğe kayıyor tabi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler kızımda Çin tuttu bu arada usg atmışım galiba bilmiyorumSen kız istiyorsun sanırım degil mi Benimde bir kızım var seninkiyle yaşıt ,bende tabi ki hepimiz gibi önce sağlık diyorum ama ufakta olsa gonlum kizdan yana hayrlısı inşallah
Benim ilkinde bu ramzi teorisi tutmamis ama ,cin takvimi de tutmamisti.
Benimkinin henüz haberi yok bakalım ne zaman söyleyecegiz ben hepsini saklıyorumCanım başlarda aslında hep farklı olurmu acaba dedim erkek düşünüodu kafam hep sonra bu ramzi falan görünce kaptırdık kendimizi kıza kızlarda kız kardeş istiyor biliyorsun bizimki dualar ediyor kız olsun diye öyle alıştık biz hiç bozmasalar devam ederiz kıza aklım arada erkeğe kayıyor tabi hayırlısı olsun sağlıkla gelsinler kızımda Çin tuttu bu arada usg atmışım galiba bilmiyorum
Benımki sürekli soruyordu kardeşim ne zaman olacak kardeşim ne zmaan olacak bende de spiral vardı.. çıkarınca doktora gittim doktor iğne yaptı her an gelebilir dedim hemen tutar sandım bilemedim 6 ay sürdü artık okadar soruyorduki söylemek durumunda kaldım düşsün yakamdan diye sonra söledim dumur oldu beklemiyordu tepkisiz kaldı ertesi gün alıştı onu da söyliyim yaniBenimkinin henüz haberi yok bakalım ne zaman söyleyecegiz ben hepsini saklıyorum
Benim ki üzülecek ,pek istemiyor kardeş falan.Alıştı tabi 8 yıldır iktidarBenımki sürekli soruyordu kardeşim ne zaman olacak kardeşim ne zmaan olacak bende de spiral vardı.. çıkarınca doktora gittim doktor iğne yaptı her an gelebilir dedim hemen tutar sandım bilemedim 6 ay sürdü artık okadar soruyorduki söylemek durumunda kaldım düşsün yakamdan diye sonra söledim dumur oldu beklemiyordu tepkisiz kaldı ertesi gün alıştı onu da söyliyim yani
Ne zaman söyleyeceksin canım aslında bir an önce söylemen iyi olmaz mı alısır odaBenim ki üzülecek ,pek istemiyor kardeş falan.Alıştı tabi 8 yıldır iktidar
Hadi yaaa bizde de ben alışmıştım rahata okadar istediler ki baba kız ikna ettiler en sonundaBenim ki üzülecek ,pek istemiyor kardeş falan.Alıştı tabi 8 yıldır iktidar
Uzun surmemesine sevindim tekrarı olmasın inşallah çok geçmiş olsun tekrardanbir günde düştü ateşim, çok sağ olun içim ferahladı biraz da olsa. Sizde bi sıkıntı olmamasına çok sevindim umarım bende de sorun çıkmaz
Kız ilaç felan kullanmıyormusnBugün bulantım,halsizligim resmen tavan yaptı.Manikur,pedikure gittim wala nerdeyse yarım bırakıp kalkicaktim perişan haldeyim açım.Yarın şirkete gidip gebelik bildirimi yapmaya karar verdim.Uzun uçuş yapicak performansım kalmadığını bugün anladım.Bu bulantı insanı perişan eden bişey
Tepkisinden cekiniyorum acikcasi ,cesaretimi toplamam lazim birde 12. Hafta bi dolsun diyorum Allah'ın izniyleNe zaman söyleyeceksin canım aslında bir an önce söylemen iyi olmaz mı alısır oda
O kdar diyosun belkide korktugun gıbı olmazTepkisinden cekiniyorum acikcasi ,cesaretimi toplamam lazim birde 12. Hafta bi dolsun diyorum Allah'ın izniyle
Bence bi kardeşin olsa fena olmaz senle oynar ona mama yedirirsin falan filan böyle aklına soksanmı azcıkkTepkisinden cekiniyorum acikcasi ,cesaretimi toplamam lazim birde 12. Hafta bi dolsun diyorum Allah'ın izniyle
Verdi kuzum ama hicbi işe yaramio açım ve perişanımKız ilaç felan kullanmıyormusn
Doktoruna söyle bunları
Hayat kaliten düşüyorsa oda kötü