2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Günaydın :KK200: Benim de sivilceler arttı, prenses mi geliyor:KK36::KK200: Bu aralar çok huzursuz uyuyorum, gece sürekli uyanıyorum, zaten tuvalet ihtiyacı da çok oluyor ama ekstra bir huzursuzluk var.Böyle olan var mı.Herhalde kontrol stresi sardı diyorum:KK57:
Benim de yüzüm sivilcelendi çok çirkin hissediyorum kendimi gece uyandım uyuyamadım geri bu da mı hamilelikten şok şaşırdım okurken

Canim buralara pek girmiyordum simdi gordum mesajini. Dun kanamam oldu bugun aklima geldi buraya girip sizlere sormak. Cok fazla bi kanamam oldu acile gittim bebek iyi sukur yarin kendi druma randevu aldim ona gorunecegim bakalim bu kanama neden oldu falan ogrenirim insallah kotu bisey yoktur. Sen nasilsin canim hersey yolunda mi
İnşallah herşey yolundadır kanama olabiliyor bazen o haftada kuzenimde de olmuştu bı sorun yaşamadı progestan kullandı bı sure sonra geçti. Güzel haberlerle gel inşallah. Ben iyiyim şükür.

Günaydın :KK200: Benim de sivilceler arttı, prenses mi geliyor:KK36::KK200: Bu aralar çok huzursuz uyuyorum, gece sürekli uyanıyorum, zaten tuvalet ihtiyacı da çok oluyor ama ekstra bir huzursuzluk var.Böyle olan var mı.Herhalde kontrol stresi sardı diyorum:KK57:
Geçen hafta kontrol yaklaşınca bende öyle olmuştum. Ama kontrolden mutlu ayrıldım çok şükür sende bebişin hareketlenmesini büyüdüğünü falan görüp aynı mutluluğu yaşarsın inşallah 💞

Canim buralara pek girmiyordum simdi gordum mesajini. Dun kanamam oldu bugun aklima geldi buraya girip sizlere sormak. Cok fazla bi kanamam oldu acile gittim bebek iyi sukur yarin kendi druma randevu aldim ona gorunecegim bakalim bu kanama neden oldu falan ogrenirim insallah kotu bisey yoktur. Sen nasilsin canim hersey yolunda mi
Geçmiş olsun🤗 Kan sulandırıcı kullanıyorsanız onlar yapabiliyormuş arada kanama veya lekelenme.Benim de geçen hafta biraz lekelenmem oldu koştura koştura doktoruma gittik muayenede kötü birşey görmedi kan sulandırıcıdan olabiliyor dedi.Kan sulandırıcı olmasa bile ilk 12 hafta çok sık görülüyor dedi🤗
Geçen hafta kontrol yaklaşınca bende öyle olmuştum. Ama kontrolden mutlu ayrıldım çok şükür sende bebişin hareketlenmesini büyüdüğünü falan görüp aynı mutluluğu yaşarsın inşallah 💞
inşallah yaaaaaa üç gün daha sabretmem lazım o kadar çok istiyorum ki öyle büyümüş halini görebilmek sağ salim :dua: Hepimiz hep güzel haberler alalım inşallah:dua:

Hic sorma bende 5 gündür adım atmıyorum mutfağa eşim yapıyor ama anneme gideceğim çocukta var eşime fazla olduk biraz da annem baksın hem evim cok kokuyor biraz uzaklassam iyi olacak
Eşime fazla olduk ne demek yahu🙈 bu süreci onlar da yaşayacak, gökten mi iniyor çocuklar. Yokmus gibi davranmaya ne gerek var. Birlikte üstesinden gelemedikten sonra eşler niye var, bence rahat olun.
Kizlar bir gun gecikmeyle bu testi yptim.ilk once tek cizgi halinde cikti bi kac dkk sonra 2.belli olmaya basladi sizce kuruma cizgisimi?
Muhtemelen gebelik, cogumuz bu sekilde ogrendik, testi birkac gun tekrar et bence. Birkac gün sonra kan ver, 2 günde bir yüzde 60-100 arasi artis beklenir, 1500-2000lere geldiginde doktora gidince kese görünür. Ondan once gitme bana kalirsa. Folik asit kullanmalısın bir de tabii.
Yüzümde hiç sivilce yokken bu ara çıkmaya başladı bu da kıza işaret sanırım 🤣🤣🤣
Heheh habire isaret arıyoruz 🤭 benim vajinalde bebek sağ yukarda gibi görünmüştü plasenta da sagda gibiydi, en son kontrolde karından plasenta solda ama bebek sagda gibi havada çıkmış hiç anlayamadım🤣 bas tarafi solda duruyor. Bana iki cinsiyet de fark etmiyor ilk olacağı için 😍
Ben de uyanip duruyorm gece, bazen dalamiyorum da hemen, herhalde normaldir 🤭 bir de hala yuzukoyun cok uyuyorum ya🥴

Bebeğin olduğu tarafta ağrı olabiliyor baskı yapiyodur
ondansa sevinirim iyi olsun da 😊
çok geç çağırıyolar dimi ya daha yeni bi hamilelik var en az muayene süresi bitmeden tekrar bi çağırabilirler yada bizmi acele ediyoruz anlamadım ☺️
evet baya geç çağırıyorlar bence bizim acele etmemiz değil. dediğiniz gibi muayene süresi bitmeden haftada bir normal olmalı. 3 hafta bebeği hissetmediğimiz bu dönemler için çok uzun.iyi düşünelim iyi olsun 😊

Eşime fazla olduk ne demek yahu🙈 bu süreci onlar da yaşayacak, gökten mi iniyor çocuklar. Yokmus gibi davranmaya ne gerek var. Birlikte üstesinden gelemedikten sonra eşler niye var, bence rahat olun.

Muhtemelen gebelik, cogumuz bu sekilde ogrendik, testi birkac gun tekrar et bence. Birkac gün sonra kan ver, 2 günde bir yüzde 60-100 arasi artis beklenir, 1500-2000lere geldiginde doktora gidince kese görünür. Ondan once gitme bana kalirsa. Folik asit kullanmalısın bir de tabii.

Heheh habire isaret arıyoruz 🤭 benim vajinalde bebek sağ yukarda gibi görünmüştü plasenta da sagda gibiydi, en son kontrolde karından plasenta solda ama bebek sagda gibi havada çıkmış hiç anlayamadım🤣 bas tarafi solda duruyor. Bana iki cinsiyet de fark etmiyor ilk olacağı için 😍

Ben de uyanip duruyorm gece, bazen dalamiyorum da hemen, herhalde normaldir 🤭 bir de hala yuzukoyun cok uyuyorum ya🥴
Plesantayı nasıl seçiyorsun renkli ultrasonmu plesantayı önemsemek lazım erkek oluyor bu durumda teoriye göre 😍😍

bende yüzü koyun yatıyorum tek bacağımı yukarı doğru çekip yükü bacağa veriyorum azcık 🤣🤣👍👍

Günaydınnn kızlar size bir şey sorucam acile gidip bebeğe bakıyorsunuz ya kadın doğum acil mi normal acil mi acaba ?
Ben kanamam olduğunda 6.hafta üniversite hastanesinin aciline gitmiştim orada acil de kadın doğum bölümü vardı.kan idrar testi alıp oraya yönlendirdiler acil odasından çıkınca ayrıca bir oda da ultrason vs vardı. 3_4 tane asistan doktor var ama hocalarıyla telefonda görüşüyorlar gibi geldi bana.

Bilmiyorum canim ya hic bir şey yapamayinca böyle hissetmeye basladim ben bugün ramazan adam oruçlu okula gitti gelecek yemek yok giremiyorum ki mutfaga kendimi zorladim ama daha kötü oldum oturdum ağladım bir an önce sağlıkla geçse şu süreç

Canim her iki çizgide birliktemi olustu? Kac gun gecikmeli yptin
Bende kanda pıhtılaşma sorunum olduğu için hemen iğne başlamam gerekiyodu o yüzden adete 3 gün varken sabah idrarıyla yaptım ikisi aynı anda çıkmadı diğer çizgi bi süre sonra belirdi ama çok silikti İlk bende inanamadım testin markası artımed mi canım

Günaydınlar 🌺🌹🏵️🌸 Benim de baştan beri sivilce var ama progestan yapıyor diye duydum cinsiyete yormadım o yüzden. bakalım 2 hafta sonra bırakınca yüzüm düzelecek mi 🤷🏻 bu arada yeni bir şey duydum "kız kızartır oğlan bozartırmış" yani yüzünüz beyazlaştıysa erkek kızardıysa kızmış bilmem ne kadar doğru 😄

Benim uykum hafiftir ama şimdi ultra hafif oldu, uyuyor muyum uyumuyor muyum belli değil son günlerde 😂😂😂kontrol bir geçsin düzelmezse demek ki gebeliktendir diyeceğim🤭
Plesantayı nasıl seçiyorsun renkli ultrasonmu plesantayı önemsemek lazım erkek oluyor bu durumda teoriye göre 😍😍

bende yüzü koyun yatıyorum tek bacağımı yukarı doğru çekip yükü bacağa veriyorum azcık 🤣🤣👍👍
benim doktor son kontrolde plasentayı gösterdi solda, bebiş de ilk haftalarda soldaydı şimdi tam ortaya kurulmuş çok tatlı 😂😂😂😂 erkek mi oluyor o zaman, sağlıklı olsun da hiçbir şey önemli değil 🥰

Günaydınlar 🌺🌹🏵️🌸 Benim de baştan beri sivilce var ama progestan yapıyor diye duydum cinsiyete yormadım o yüzden. bakalım 2 hafta sonra bırakınca yüzüm düzelecek mi 🤷🏻 bu arada yeni bir şey duydum "kız kızartır oğlan bozartırmış" yani yüzünüz beyazlaştıysa erkek kızardıysa kızmış bilmem ne kadar doğru 😄

Hayırlısı ve sağlıklısıyla inşallah gönlümüzden geçen olur umarım 🧿

Yalnız düşündüm de, benim kızarıyo suratım 🤣 ahahahah
Ya da ben her şeyi kıza mı yormaya çalışıyorum napıyorum 🙈

X