- 6 Şubat 2021
- 263
- 372
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #5.561
nifty ne kadar kesin sonuç veriyor bilmiyorum ama ikili üçlü testler sadece olasılığı söylüyor diye biliyorum eğer nifty sonuçları %100 doğru ise ikiliye hiç gerek yokKızlar normal şartlarda ben perşembe günü 2li teste gidecektim nifty yaptırdım ama yinede gitmelimiyim acaba burun kemiği ve ense ölçümünü kontrol için? Birde bu hafta 2li ye gidecek başka hamiş yokmuu
Bence gebelik var ama yine de hatalı sonuç olabilir diye kan testi yaptırın derim. Regl kaç gün geciktiKizlar bir gun gecikmeyle bu testi yptim.ilk once tek cizgi halinde cikti bi kac dkk sonra 2.belli olmaya basladi sizce kuruma cizgisimi?
Buyuk ıhtımal hamılesın ama yınede testı tekrarla :)Kizlar bir gun gecikmeyle bu testi yptim.ilk once tek cizgi halinde cikti bi kac dkk sonra 2.belli olmaya basladi sizce kuruma cizgisimi?
1gunBence gebelik var ama yine de hatalı sonuç olabilir diye kan testi yaptırın derim. Regl kaç gün gecikti
Kuruma değil pozitif çıkmış kan ver bence deKizlar bir gun gecikmeyle bu testi yptim.ilk once tek cizgi halinde cikti bi kac dkk sonra 2.belli olmaya basladi sizce kuruma cizgisimi?
3-4 gün daha bekleyip testi tekrarlayabilirsiniz gebelik varsa daha net ve hızlı sonuç alırsınız
Benim son adet tarihim 11 ocak ama geç döllenme olduğu için doktor 29 ocak diye baz aldı ultrasona da öyle girdi bilgileri fark kapansın kapanmasın bi sorun değil ki geç yumurtlamışız o yüzden geç döllenmiş yani bebek zaten geç oluştu normal bişey bu önemli olan geç döllenme tarihi ile gelişiminin uyumlu olması ona takılma benceÖyle tabi belirtilerde azalacak 3 ay geçsin bence yaza tadını çıkarıcaz bunlarn
Ya bide aklıma takılıyor doktor bana geç döllenme dedi
O aradaki fark zamanla kapanır dimi
herkes kapanır diyo
Bazen öne bile geçiyormuş ama insan düşünüyor yine
Gebelik süresince fark kapanabilir ya da açılabilir o sorun değil ama doğum daha geç olur geç döllenmeyse tek fark o :)Öyle tabi belirtilerde azalacak 3 ay geçsin bence yaza tadını çıkarıcaz bunlarn
Ya bide aklıma takılıyor doktor bana geç döllenme dedi
O aradaki fark zamanla kapanır dimi
herkes kapanır diyo
Bazen öne bile geçiyormuş ama insan düşünüyor yine
Bence evde yapılanların hepsi yaklaşık aynı kalitedeKizlar burayi tam kullanmayi bilmedigim icin tek tek etiketleyemedum hepinzie cok tsk ederim ins vardir.sizce hangi marka test denwyim
Benım doktorun henüz haberi yok yaptırdığımdan, ben kendim karar verdim oyuzden konuşamadık. Aslında başka doktora geçicem. Bi süre geçici bi doktora gittim yani burun kemiği ve ensede belli haftalarda ölçülüyor oyuzden ölçülecekse geç kalmakta istemedimSelam . İkili üçlü testlere gerek kalmıcak demişti doktorum.Bence gerek yoktur. Ben de çarşamba günü nifty için kan veriyorum. Beni nıfty sonucu çıkınca perinatoloğa yönlendirdi bunlar için. Erken gibi geldi bunun için öyle değil mi ? Burun kemiği ense ölçümü için ona git, ayrıntılı baksın dedi ama acaba riskliyim diye mi böyle ? Sizler de böyle yönlendirme olmadı sanırım
Evet canım kan vermiyim ama gideyim bari bebişi görmüş olurum özledimm hemenArkadaşlar ramzi teorisi tutmuyor sanırım ilk bebeğimin ultrason görüntüsüne baktım şimdi ramziye göre kız olması gerekiyordu :)
nifty ne kadar kesin sonuç veriyor bilmiyorum ama ikili üçlü testler sadece olasılığı söylüyor diye biliyorum eğer nifty sonuçları %100 doğru ise ikiliye hiç gerek yok
Tutmayanda var evet ben baya kaptırdım ona kız diyeArkadaşlar ramzi teorisi tutmuyor sanırım ilk bebeğimin ultrason görüntüsüne baktım şimdi ramziye göre kız olması gerekiyordu :)
nifty ne kadar kesin sonuç veriyor bilmiyorum ama ikili üçlü testler sadece olasılığı söylüyor diye biliyorum eğer nifty sonuçları %100 doğru ise ikiliye hiç gerek yok
Yaaa eveetEvet canım kan vermiyim ama gideyim bari bebişi görmüş olurum özledimm hemen
Hayırlı olsun canımKizlar bir gun gecikmeyle bu testi yptim.ilk once tek cizgi halinde cikti bi kac dkk sonra 2.belli olmaya basladi sizce kuruma cizgisimi?
Evet canım ama bahaneyle gitmeye karar verdimİkili teste gerek kalmıyor diye biliyorum cnm ama yine de doktorunu ara sor istersen. Sonuç cikinca da gidebilirsin hem kontrol hem sonucu görmüş olur doktorun
Ben seninkini çok merak ediyorumHadi inşallah öğrenirsin o zamanben de 12+3 te gidecem ama soylemicek biliyorum neyse az kaldı sabredebilirim 3. Gebeliğim olduğu için sanirim inanılmaz rahatım ve sabırlıyim
Merhaba öncelikle geçmiş olsun canım.
İkinci hamileliğimde 39.8 i bulan ateşim oldu kanda enfeksiyon çıkmıştı hemen doktora gittim böbreğime vurmuştu çünkü ne olduğunu anlamamıştım yatış yapıp serum vermişti sonra antibiyotik ağrı kesici ve serum ile evde tedaviye devam ettim bir sıkıntı olmadı çok şükür. Ama ateş devam ediyorsa mutlaka doktorun bilmeli
Valla doğru, hiçbir şey ama hiçbir şey bizim ve bebişlerimizin sağlığından önemli değil arkadaşlar. Bazı eşler var çok duyarlı bazıları çok duyarsız ya da orta karar. Bu süreci tam olarak idrak edemiyorlar onları da anlıyorum ama anlatmak lazım usanmadan. Yardımcı olamıyorsa bir sebepten ya da olmuyorsa da o zaman hem anne adayı ve bebek sağlıklı olsun hem evde tüm düzen tüm işler aynı şekilde tıkır tıkır yürüsün olmuyor. Onlar da kör topal idare edecekler olduğu kadar.Ev işi nankör yap yap bitmez , kendini yorduğuna değmez , eşin de açlıktan ilgisizlikten ölmez , önce kendini ve bebeğini düşün , azıcık bencillik edebileceğimiz tek an özellikle ilk bebeği beklerken .
umarım dinlenirsen hersey normale döner
darısı başıma
Bence çok geçerli bir bahaneEvet canım ama bahaneyle gitmeye karar verdim
YaaaBen seninkini çok merak ediyorum