2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Arkadaşlar ramzi teorisi tutmuyor sanırım ilk bebeğimin ultrason görüntüsüne baktım şimdi ramziye göre kız olması gerekiyordu :)
Kızlar normal şartlarda ben perşembe günü 2li teste gidecektim nifty yaptırdım ama yinede gitmelimiyim acaba burun kemiği ve ense ölçümünü kontrol için? Birde bu hafta 2li ye gidecek başka hamiş yokmuu
nifty ne kadar kesin sonuç veriyor bilmiyorum ama ikili üçlü testler sadece olasılığı söylüyor diye biliyorum eğer nifty sonuçları %100 doğru ise ikiliye hiç gerek yok 🤔

Öyle tabi belirtilerde azalacak 3 ay geçsin bence yaza tadını çıkarıcaz bunlarn
Ya bide aklıma takılıyor doktor bana geç döllenme dedi
O aradaki fark zamanla kapanır dimi 🙄🤷🏼‍♀️
herkes kapanır diyo
Bazen öne bile geçiyormuş ama insan düşünüyor yine
Benim son adet tarihim 11 ocak ama geç döllenme olduğu için doktor 29 ocak diye baz aldı ultrasona da öyle girdi bilgileri fark kapansın kapanmasın bi sorun değil ki geç yumurtlamışız o yüzden geç döllenmiş yani bebek zaten geç oluştu normal bişey bu önemli olan geç döllenme tarihi ile gelişiminin uyumlu olması ona takılma bence

Öyle tabi belirtilerde azalacak 3 ay geçsin bence yaza tadını çıkarıcaz bunlarn
Ya bide aklıma takılıyor doktor bana geç döllenme dedi
O aradaki fark zamanla kapanır dimi 🙄🤷🏼‍♀️
herkes kapanır diyo
Bazen öne bile geçiyormuş ama insan düşünüyor yine
Gebelik süresince fark kapanabilir ya da açılabilir o sorun değil ama doğum daha geç olur geç döllenmeyse tek fark o :)

Selam . İkili üçlü testlere gerek kalmıcak demişti doktorum.Bence gerek yoktur. Ben de çarşamba günü nifty için kan veriyorum. Beni nıfty sonucu çıkınca perinatoloğa yönlendirdi bunlar için. Erken gibi geldi bunun için öyle değil mi ? Burun kemiği ense ölçümü için ona git, ayrıntılı baksın dedi ama acaba riskliyim diye mi böyle ? Sizler de böyle yönlendirme olmadı sanırım
Benım doktorun henüz haberi yok yaptırdığımdan, ben kendim karar verdim oyuzden konuşamadık. Aslında başka doktora geçicem. Bi süre geçici bi doktora gittim yani burun kemiği ve ensede belli haftalarda ölçülüyor oyuzden ölçülecekse geç kalmakta istemedim

Arkadaşlar ramzi teorisi tutmuyor sanırım ilk bebeğimin ultrason görüntüsüne baktım şimdi ramziye göre kız olması gerekiyordu :)

nifty ne kadar kesin sonuç veriyor bilmiyorum ama ikili üçlü testler sadece olasılığı söylüyor diye biliyorum eğer nifty sonuçları %100 doğru ise ikiliye hiç gerek yok 🤔
Evet canım kan vermiyim ama gideyim bari bebişi görmüş olurum özledimm hemen 😍😍😍

Tutmayanda var evet ben baya kaptırdım ona kız diye 🤣🤣 ama oğluş olsa onuda tatmış olurum kızçemiz var😍😍

Evet canım kan vermiyim ama gideyim bari bebişi görmüş olurum özledimm hemen 😍😍😍
Yaaa eveet 🥰😁😁 insan nasıl da bağ kuruyor hemen 😌 her hafta bebeğiniz badem kadar zeytin kadar diyen uygulamalara bakıyorum zeytin düşünüyorum bebek düşünüyorum ama yarattığı mutluluk ve endişe devasa 😄

Hadi inşallah öğrenirsin o zaman 🥰🥰ben de 12+3 te gidecem ama soylemicek biliyorum neyse az kaldı sabredebilirim 😅 3. Gebeliğim olduğu için sanirim inanılmaz rahatım ve sabırlıyim

Merhaba öncelikle geçmiş olsun canım.
İkinci hamileliğimde 39.8 i bulan ateşim oldu kanda enfeksiyon çıkmıştı hemen doktora gittim böbreğime vurmuştu çünkü ne olduğunu anlamamıştım yatış yapıp serum vermişti sonra antibiyotik ağrı kesici ve serum ile evde tedaviye devam ettim bir sıkıntı olmadı çok şükür. Ama ateş devam ediyorsa mutlaka doktorun bilmeli
Ben seninkini çok merak ediyorum 🥰🥰🥰

Ev işi nankör yap yap bitmez , kendini yorduğuna değmez , eşin de açlıktan ilgisizlikten ölmez , önce kendini ve bebeğini düşün , azıcık bencillik edebileceğimiz tek an özellikle ilk bebeği beklerken .

umarım dinlenirsen hersey normale döner 🙏🏻🙏🏻

darısı başıma 😅😅
Valla doğru, hiçbir şey ama hiçbir şey bizim ve bebişlerimizin sağlığından önemli değil arkadaşlar. Bazı eşler var çok duyarlı bazıları çok duyarsız ya da orta karar. Bu süreci tam olarak idrak edemiyorlar onları da anlıyorum ama anlatmak lazım usanmadan. Yardımcı olamıyorsa bir sebepten ya da olmuyorsa da o zaman hem anne adayı ve bebek sağlıklı olsun hem evde tüm düzen tüm işler aynı şekilde tıkır tıkır yürüsün olmuyor. Onlar da kör topal idare edecekler olduğu kadar.
Ben çok cabbarımdır, saf gibi ilk zamanlar herşeyi yükleniyordum ama sonra bi arkadaşım çok fena kanıma girdi kendi gebeliğinde 4. ayında sıkıntı yaşamış böyle cabbarlıklardan. Bırakın siz de kızlar olduğu kadar yapacak birşey yok :KK70:

Yaptıklarımızı da kendimizi yormadan yapıcaz.

Benim de rahatım dediğime bakma çok feci iç sıkıntısı yaşıyorum ama bu sıkıntı hedef değiştiriyor sürekli. Hava bozulsa ona bile içim sıkılıyor :KK70: Bizler zor bir zamanda gebelik yaşıyoruz gerçekten kolay değil. O nedenle hepimiz, kendimizi mutlu edecek şeyler bulup yapmalıyız. Ben şimdi Netflix'te The Ranch diye bi dizi keşfettim ona sardık çok sevdik. Onu izliyorum valla, izlerken örgü örüyorum. 1 ay sonra doktora yeterlik sınavına giricem ona da çalışıyorum, işe de gidip geliyorum ama hiçbirini kendimi yoracak üzecek raddeye getirmiyorum öğredim onu erkenden :KK70:

X